Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

dün gece aradım bugün ağlen arayın dediler.. şimdi aradım ankesörlü telefonun numaralarını verdiler.. arıyorum arıyorum meşgul :a015: :gitme: :gitme: ya görüştürmüyorlar işte((((((((((

hımm biraz zaman geçsin öle ara canım senin gibi sevdikleriyle konuşmak isteyenler var saat 1 gibi ara belki konuşabilirsin o zaman tatlım

hheheheyyyyyyyyyttttttttttttt ben geldimmmmm bacılarrrrrrrrrrrrrrr
Hoşgeldin canım :1hug:

onu tanıyalı 5 yıl,ilişkimiz 3 yıl olacak nerdeyse..

hoş geldin canım. Darısı başına inşallah sende başlarsın biran önce.
Askerliği atlatında bi herşey yoluna girer olumunekankayizsmile

selam hoş geldin :1hug:

dün gece aradım bugün ağlen arayın dediler.. şimdi aradım ankesörlü telefonun numaralarını verdiler.. arıyorum arıyorum meşgul :a015: :gitme: :gitme: ya görüştürmüyorlar işte((((((((((

Canım umutsuzluğa kapılma hemen kaç kişi vardır sırada.
Aramaya devam et. Düşer canım merak etme.

arıyorum arıyorum görüşemiyorum ya delircem şimdi mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

cnm bu saatler yemek saaati ve onlarrr arıo sevdiklerini ailelerini ankesörlülerin mesgul olması normal yani sırada belki de 1000 kişi var askeriyeye göre değişirrrr o yüzden üzülme yani o seni arar sen telini meşgul tutma ararsa ulaşamaz sana

böğğğğğğğ yaaaaaaaa o kadar özledimki ama sesini duymaya çok ihtiyacım vardı:"{{{ tmm meşgul etmyiorum telimi

valla tel elimde çakıldım kaldım koltuğa her an arar dieeeee bu saatlerde arıo benim kii yaa hadi çabuk ara askımm çok özledim senii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…