- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.021
saol canımın içi ee nasıl gidio hayat emrahla görüşon mu arıo mu sık sık
dün gece aradım bugün ağlen arayın dediler.. şimdi aradım ankesörlü telefonun numaralarını verdiler.. arıyorum arıyorum meşgul :a015: :gitme: :gitme: ya görüştürmüyorlar işte((((((((((
Hoşgeldin canım :1hug:hheheheyyyyyyyyyttttttttttttt ben geldimmmmm bacılarrrrrrrrrrrrrrr
onu tanıyalı 5 yıl,ilişkimiz 3 yıl olacak nerdeyse..
hoş geldin canım. Darısı başına inşallah sende başlarsın biran önce.ee sizinki yine iiymiş güzeeller bnimki 1 ay oldu çıkalı gitti askere ya bn napim hıı soruorum size bu beklediğimin sonunda güzel şeyler mi olcak yoksa bırakıp gitcek mi hiç bilmiorum yani siiznki yine ii yani kiminiz nişanlı kimniz ewlilik hazırlığı yapıoonuz çk güzel bir şey ya
zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız hazırlıklar telaş felan ayy ne güzel ya
selam hoş geldin :1hug:slm kızlarrr
dün gece aradım bugün ağlen arayın dediler.. şimdi aradım ankesörlü telefonun numaralarını verdiler.. arıyorum arıyorum meşgul :a015: :gitme: :gitme: ya görüştürmüyorlar işte((((((((((
Her akşaamm 7-8 arası =))) telefondayım şekerimm... Daha oturuyo tam belli değil ne yapıcaklarıı dosyalar mı ne eksikmişş.. Oyüzden şimdilik bi prblem yok arıyabiliyo hergünkaydirigubbakcemile2
Canım umutsuzluğa kapılma hemen kaç kişi vardır sırada.
Aramaya devam et. Düşer canım merak etme.
inş.duygucum bn yemeğe gidiorum kızlar görüşürüzopuyorumnanaktan
inş.duygucum bn yemeğe gidiorum kızlar görüşürüzopuyorumnanaktan
Canım umutsuzluğa kapılma hemen kaç kişi vardır sırada.
Aramaya devam et. Düşer canım merak etme.
arıyorum arıyorum görüşemiyorum ya delircem şimdi mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
aradım düştü..bu seferde askerim orda değildi yaaaaaa:"{{{{{{{{{{{ kızlar içtima ne???????
cnm bu saatler yemek saaati ve onlarrr arıo sevdiklerini ailelerini ankesörlülerin mesgul olması normal yani sırada belki de 1000 kişi var askeriyeye göre değişirrrr o yüzden üzülme yani o seni arar sen telini meşgul tutma ararsa ulaşamaz sana
aradım düştü..bu seferde askerim orda değildi yaaaaaa:"{{{{{{{{{{{ kızlar içtima ne???????
yoklama cnm sayıma gitmişler yaniii
askerlik sirasinda, sabah, oglen, aksam, gunde uc ogun yapilan yoklama... siraya girilir, cavus askerleri sayar... olmayanlar tespit edilir... devaminda marslar soyleyerek yemege gidilir. :1rolleyes:
böğğğğğğğ yaaaaaaaa o kadar özledimki ama sesini duymaya çok ihtiyacım vardı:"{{{ tmm meşgul etmyiorum telimi
anladım canım saol :"{
valla tel elimde çakıldım kaldım koltuğa her an arar dieeeee bu saatlerde arıo benim kii yaa hadi çabuk ara askımm çok özledim senii opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?