Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

oda biraz abartmış canım. İlk anlar tamam da insan alışıyor yarım saatten sonra hele 2. 3. görüşmeden sonra deyim yerindeyse kaşarlanıyorsun çekinme olmuyor artık. Destek ol sen ona yazık şimdi gözünde çok büyütür.

normaldede zaten utangaçmış canım bn abime sordum.yani aslında ilk yarım saat çekinirsin ama sonra alışılır die düşünüorum ama o zamana gelince belkide bnde onun gibi olucam istemeye gittiğimizde zaten baya cana yakın olmayı düşünüorum onunla

İstemeye gidince kızın halini düşünemiyorum. Kahveleri dökmese bari kaydirigubbakcemile3 bence de yakın ol çünkü senden daha çok çekinir o şimdi en iyisini yaparsın canım. Benimde var bir görümcem küçük benden olsun seviyorum onu. Ben ondan büyüğüm o aramaya çekiniyor ben onu arıyorum bazen o arıyor öyle geçinip gidiyoruz.

sırnaşık şeytabi doğru sölüosun ya bu tanışma pek bişe deil asıl heyecan isteme akşamı oluo:))ne güzel canım küçük olması daha ii görümcenin büyükler biraz kendilerini bişe sanıolar bn sevgilimin ablasından bilorum sevmiorum ablasını eğer böle bişe olursa nasıl ıısnırım ablasına bilmiorum ya bi huyum var ilk gördüğüm anda sewmezsem bi daha hayatta sewemem

alıngan fln deiğilim cnm o gün gergindim daha yeni yollamıştım sevdiğimiiiiii :umursamaz:

Öyle şartlama kendini ama olur mu ömrü billah ısınamazsın sonra.
Sevmeye çalış ön yargılı durmamaya çalış. Sen bir adım atarsan o sana iki adım atar diye düşünüyorum. Şahsen ben öyle yaptım. Benim görümcem biraz soğuk nevale burnundan kıl aldırmaz tipte ama ben bir yaklaştım o bana iki yaklaştı. Dene bakalım zararlı çıkmazsın. zemuszemus

şafagımızzzzzz 81 yuphhiii illere geldik amaaaaa simdi biri bana illerle nasıl şafak yazıcagımı sölermiii

Al bakalım hadi gözün aydın :1hug:

01 ADANA
02 ADIYAMAN
03 AFYON
04 AĞRI
05 AMASYA
06 ANKARA
07 ANTALYA
08 ARTVİN
09 AYDIN
10 BALIKESİR
11 BİLECİK
12 BİNGÖL
13 BİTLİS
14 BOLU
15 BURDUR
16 BURSA
17 ÇANAKKALE
18 ÇANKIRI
19 ÇORUM
20 DENİZLİ
21 DİYARBAKIR
22 EDİRNE
23 ELAZIĞ
24 ERZİNCAN
25 ERZURUM
26 ESKİŞEHİR
27 GAZİANTEP
28 GİRESUN
29 GÜMÜŞHANE
30 HAKKARİ
31 HATAY
32 ISPARTA
33 İÇEL
34 İSTANBUL
35 İZMİR
36 KARS
37 KASTAMONU
38 KAYSERİ
39 KIRKLARELİ
40 KIRŞEHİR
41 KOCAELİ
42 KONYA
43 KÜTAHYA
44 MALATYA
45 MANİSA
46 KAHRAMANMARAŞ
47 MARDİN
48 MUĞLA
49 MUŞ
50 NEVŞEHİR
51 NİĞDE
52 ORDU
53 RİZE
54 SAKARYA
55 SAMSUN
56 SİİRT
57 SİNOP
58 SİVAS
59 TEKİRDAĞ
60 TOKAT
61 TRABZON
62 TUNCELİ
63 ŞANLIURFA
64 UŞAK
65 VAN
66 YOZGAT
67 ZONGULDAK
68 AKSARAY
69 BAYBURT
70 KARAMAN
71 KIRIKKALE
72 BATMAN
73 ŞIRNAK
74 BARTIN
75 ARDAHAN
76 IĞDIR
77 YALOVA
78 KARABÜK
79 KİLİS
80 OSMANİYE
81 DÜZCE

benim görümcem yok 2 tane eltim var onlar da dünya tatlısı yaaaa

ya bak ilk başlarda çk iiydi sonra hatta bnle tanışmak istediğini felan söledi sevgilim izine geldiğinde yemeğe çağrırım tanışırız dedi bnde tmm dedi bnde çk isterim tanışmak dedim.izine geldi onları söleyen gitmiş yani.bu usta birliğine gitti bni ekleyen kendisi hatta çk şşaırmıştım facede bayramını kutladım duvarına yazdım hiçbişe yazmadı.sonra geçen hafta kandil kutladım mail atdım ona bundan önce bana güzel mailler atıodu kendisi yine ses vermedi yani nasıl bir adım atımki bn hep yapıorum ya karşılığında hiç ses seda yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…