- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.061
Vallahi o duyguyu iyi bilirim bende Erkek arkadaşım ailesiyle tanışırken baya heycanlanmıştım.. :kedi:
:))sn nişanlıydın dimi canım yoksa yüzükler alınmıştı gelince mi nişan yapılcaktı
oda biraz abartmış canım. İlk anlar tamam da insan alışıyor yarım saatten sonra hele 2. 3. görüşmeden sonra deyim yerindeyse kaşarlanıyorsun çekinme olmuyor artık. Destek ol sen ona yazık şimdi gözünde çok büyütür.ayy sorma varya kız bizim dediğimizi anlamıo heyecandan ya o kadar heyecanlıydı üşüdü titredi dondu terledi morardı kızardı ayy çk kötüydü kendimi onun yerine koyuodum bizdeykende bn çk kötü olurum herhalde veya bu kadar utangaç çekingen olmam die düşünüorum ya sevgilim yanımda olunca ondan güven alırım die düşünüorum ama annem öle bişey yapma gitme tanışmaya eğer istiolarsa gelirler seni ewinde görürler nasıl insan olduklarını bilememzsin ii mi kötü mü sanırım bn böle bi heyecanı yaşıyamıcam canlarım
büşracım yeni aileyle tanışmak ne kadar iiyse birazda kötüdür soru üzerine sorular felan
ewet görümcelik yapıcam canım bakalım gelin kızımız nasıl olcak çk utangaç bi kız yafisfisfis
oda biraz abartmış canım. İlk anlar tamam da insan alışıyor yarım saatten sonra hele 2. 3. görüşmeden sonra deyim yerindeyse kaşarlanıyorsun çekinme olmuyor artık. Destek ol sen ona yazık şimdi gözünde çok büyütür.
normaldede zaten utangaçmış canım bn abime sordum.yani aslında ilk yarım saat çekinirsin ama sonra alışılır die düşünüorum ama o zamana gelince belkide bnde onun gibi olucam istemeye gittiğimizde zaten baya cana yakın olmayı düşünüorum onunla
Yok Canım nişanlı değiliz henüz Askerden gelince düşünüyozz.
İstemeye gidince kızın halini düşünemiyorum. Kahveleri dökmese bari kaydirigubbakcemile3 bence de yakın ol çünkü senden daha çok çekinir o şimdi en iyisini yaparsın canım. Benimde var bir görümcem küçük benden olsun seviyorum onu. Ben ondan büyüğüm o aramaya çekiniyor ben onu arıyorum bazen o arıyor öyle geçinip gidiyoruz.
hadi bakalım inşh yaaaaaaa en erken benim düğünüm galiba yani allah nasip ederse ama en çeyiz olmayan kızda benim he :hulya: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kıss angel çok alıngann ilk foruma girdiği günü hatılasanaa kaydirigubbakcemile3
Buarada çok büyük heyecan oluyo canımm tarifi zor bişey bi anda yeni bi ailenin içinde buluyosun kendinii , güzel bişey aslındaa sositososito
Öyle şartlama kendini ama olur mu ömrü billah ısınamazsın sonra.sırnaşık şeytabi doğru sölüosun ya bu tanışma pek bişe deil asıl heyecan isteme akşamı oluo:))ne güzel canım küçük olması daha ii görümcenin büyükler biraz kendilerini bişe sanıolar bn sevgilimin ablasından bilorum sevmiorum ablasını eğer böle bişe olursa nasıl ıısnırım ablasına bilmiorum ya bi huyum var ilk gördüğüm anda sewmezsem bi daha hayatta sewemem
şafagımızzzzzz 81 yuphhiii illere geldik amaaaaa simdi biri bana illerle nasıl şafak yazıcagımı sölermiii
Öyle şartlama kendini ama olur mu ömrü billah ısınamazsın sonra.
Sevmeye çalış ön yargılı durmamaya çalış. Sen bir adım atarsan o sana iki adım atar diye düşünüyorum. Şahsen ben öyle yaptım. Benim görümcem biraz soğuk nevale burnundan kıl aldırmaz tipte ama ben bir yaklaştım o bana iki yaklaştı. Dene bakalım zararlı çıkmazsın. zemuszemus
allahım bi gün bana da plakalara geçmeyi nasip et yarabbim yaaa mafoldumben
allahım bi gün bana da plakalara geçmeyi nasip et yarabbim yaaa mafoldumben
Öyle şartlama kendini ama olur mu ömrü billah ısınamazsın sonra.
Sevmeye çalış ön yargılı durmamaya çalış. Sen bir adım atarsan o sana iki adım atar diye düşünüyorum. Şahsen ben öyle yaptım. Benim görümcem biraz soğuk nevale burnundan kıl aldırmaz tipte ama ben bir yaklaştım o bana iki yaklaştı. Dene bakalım zararlı çıkmazsın. zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?