Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

dua et bizede ya çok zormuş gerçekten mafoldumben mafoldumben
seninki nerde asker canım??,
inşh yakına düşer bide inşh rahat yere düşer
bende gideli 5 gün oldu iki kere sesini duydum..1er dakikadan iki dakika mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
oh şanslısın sen atlatmışsın zor günleri..çok şükür :teselli:

her zaman her namaz kılışımda ediyorum canım
bütün asker bekleyenlere..
benimki ığdırda ben istanbulda
ama inan ki bir zaman sonra yakın yada uzak yeterki rahatı yerinde olsun diye düşünüyorsun
inşallah sizin hem yakın hem rahat olur

zaten dediğin gibi o rahat olsunda biz zaten iyi oluruz..onun rahatlığı herşeyden önemli ama asker sonuçta ne kadar rrahat olabilirki işte mafoldumben mafoldumben
evet uzakmış baya canım allah kavuştursun..dualarını eksik etme.. müslümanın müslümana ettiği dua kabul olur her dua kabul olur ama bu çok daha önemli a.s.

tabii canım artık iyi oldukları kadar
epimiz sağ salim kavuşalım inşallah
topikteki herkes birbirine dua etsin:)

merhaba kızlar.Benim eşim de Amasya'da acemi birliğinde.25'in de teslim oldu.Şafak 454.
mavimavimavi seninki amasya'da hangi taburda,geçmiş mesajlara baktım biraz da,aradı mı bu arada?
Allah kavuştursun hepimizi sağ salim inşallah.

üf kimse kalmadı :/ çalışıyorum ben ama hiç iş güçde yok he bütün gün oturuyorum burda.. e vakit geçmiyor iş olmayıp oturunca..zamanda geçmiyor..çok özlüyorum çokkkkkk:"{{{{{{{{{

ay ay ay heyecan yaptım şimdi bilmiyorumkismile benimki 12.alay 1. tabur 2. bölükte.. seninki?

selam kızlar bennn geldimm..
ayy nası yagmur basladı burda eve zor attım kendımı saçlarımdan hala sular akıyo ya

Ya bu arada benimkinin yemin töreni 29 martta.Kışlanın kapısında öyle yazıyodu yani o gün.niye farklı ki acaba yemin töreni günleri.

bilmiyorumki bana kapıda baktıığında 26sında demişti:S hiç konuşamıyoruz..seni hiç aradımı? mafoldumben mafoldumben mafoldumben hangi bölükte?

Benimki günde 4 kere falan arıyo ama çok kısa konuşuyoruz.Sıra çok oluyomuş seninki tez canlıysa bekleyemiyodur belki belki de sıra gelmiyodur.Biz en çok sabah 4-5 gibi konuşuyoruz,sanırım sıra çok az oluyor o saatte.bölük dedin de sülüste yazanı yazmadım ki,bilmiyorum valla,sorayım arayınca:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…