- 1 Kasım 2007
- 6.008
- 2.639
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.201
benimkide şöför ... ulaştırma taburu kaydirigubbakcemile5
sym nerde seninki
alllahtan eşimle tanıştıgımda skerlıgını yapmıstı ona hiç dayanamazdım heralde..
allahtan başka erkek kardeşimde yok tek askerım bebeğim kardeşim...babama kalsa bilecikten ev tutım orda kalim diyo adam oğluna dayanamıyo çok zormuş valla..allah asker yolu bekleyene sabır versin..
alllahtan eşimle tanıştıgımda skerlıgını yapmıstı ona hiç dayanamazdım heralde..
allahtan başka erkek kardeşimde yok tek askerım bebeğim kardeşim...babama kalsa bilecikten ev tutım orda kalim diyo adam oğluna dayanamıyo çok zormuş valla..allah asker yolu bekleyene sabır versin..
Amin Allah herkese sabır versin.Ben de zaten gitmeden karar verdim,usta birliği belli olsun,doğu falan farketmez neresi olsa gidicem yerleşicem inşallah.Umurumda değil hiçbişey valla.Ben de artık kızlara öle diyom bırakın evlenmeyi aşık olmayın askere gitmemiş adama çok zor ya.27 yaşımdayım,en güzel yıllarımda 7 yıl hep yanımdaydı,hele son 5 yıl ayrı geçen 1 saatimiz olmamıştır.Dışarı onsuz çıkmayı unutmuşum yemin ederim korkuyom yanımdan geçen birinin eline uzanırım diye alışkanlıktan valla:)
selamm sıkıldım damladım yine buraya
Akşama görüşürüz kızlar ben kaçtım şimdilik,çıkıcam ararsa diye bekledim aramadı,cepten arasın gari:)
Hoşgeldin:)
offf canım sıkılıyo ya:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?