Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

askeri araç kullanma eğitimi veriyolarya bilecikte,ondan şoför dedim.onları genelde doğuya veriyolarmış..hayırlısı nereyse orası olsun.hepimizinkilere...acemide asker ziyaretıne gıden yokmu hıc ya foto. makınesı yemek alıyolarmı içeri bilgi lütfen

Yüzde 90 diye düşünme azcık olumlu düşün yahu,kader kısmet çıkarsa da artık elden bişi gelmez.Denizci olmadıktan sonra hepsinde var ihtimal.Sağlıkla yapsınlar da inşallah çıkarsa da dur götürmeyin diyemeyiz ki:SOff ya,dertleniyom böle düşündükçe.

alllahtan eşimle tanıştıgımda skerlıgını yapmıstı ona hiç dayanamazdım heralde..
allahtan başka erkek kardeşimde yok tek askerım bebeğim kardeşim...babama kalsa bilecikten ev tutım orda kalim diyo adam oğluna dayanamıyo çok zormuş valla..allah asker yolu bekleyene sabır versin..

Amin, cümlemize. kaydirigubbakcemile5

Amin Allah herkese sabır versin.Ben de zaten gitmeden karar verdim,usta birliği belli olsun,doğu falan farketmez neresi olsa gidicem yerleşicem inşallah.Umurumda değil hiçbişey valla.Ben de artık kızlara öle diyom bırakın evlenmeyi aşık olmayın askere gitmemiş adama çok zor ya.27 yaşımdayım,en güzel yıllarımda 7 yıl hep yanımdaydı,hele son 5 yıl ayrı geçen 1 saatimiz olmamıştır.Dışarı onsuz çıkmayı unutmuşum yemin ederim korkuyom yanımdan geçen birinin eline uzanırım diye alışkanlıktan valla:)

ewet canım ama gönül bu işte dinlemio aşıkoluverio hemencecik:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…