E
eduk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.181
Benimki günde 4 kere falan arıyo ama çok kısa konuşuyoruz.Sıra çok oluyomuş seninki tez canlıysa bekleyemiyodur belki belki de sıra gelmiyodur.Biz en çok sabah 4-5 gibi konuşuyoruz,sanırım sıra çok az oluyor o saatte.bölük dedin de sülüste yazanı yazmadım ki,bilmiyorum valla,sorayım arayınca:)
Olsun ya aramış yine de anca eşimin anlattığına göre,yemin töreninden sonra rahatlarlar inşallah.Ben bu hafta gidicem ziyarete,dayanamıyorum artık.Bir de kışlaya biz beraber gittik,kamuflajını giydi komutanın yanına gitti,sonra kışladan beni geçirdi,vallahi daha fena oldum.Hem iyi hem kötü.Onunla geldiğim yolu onsuz döndüm,offff!
şafak 452...kızlar biz kardeşime giderken dısardan kart almıştık..kantınede az gelıyormus ve cok sıra oluyormuş kontörü az kalmış ama alamamış henüz..pazar günü yanına gidrken 3-4 tane 100 lük kart alıp bırakıcaz.yemin törenınden sonra carsıya cıkıcaklar zaten nettende gorusebılırız..
angelgözde şafağımız aynı...nerde senın askerın.
öyle üzülüyorumki bari yemekleri düzgün olsaydı. bari karnı doysaydı kardeşimin..yemekler berabtmış zaten bilecik-söğüt eğitim olarak pek zor değil ama pisliği ve yemekleri kötülüğü dillere destanmış.
ouuff kantinde bi tost olsaymış bari o bile yokmuş...allah hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin hepsine...
pazar gelsede karnını bi doyursak kardeşimin..
görüş günü kantin gibi bi yerde oturcakmısız oraya alıyolarmış..ama tabi al bunları içerde yersin dersen içeri almıyolarmış..pazar günü 9.5- 5 e kdr yesınler ıyıceinşallah iyi biyere düşer her yer vatan tabi çare yok ama bnm kardesım soför %90 doğuya düşecek.
kız ne alakası var her şoför doğuya mı düşüo o sadece bi ihtimaaalllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?