Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bugün sabah aradı daha aramadı mesela,bak şu da olabilir hiç aramadıysa,kantine çıkamıyolarmış yoğunluktan,dışardan kart falan alamadıysa teslim olmadan nerden arayacak.Herkesi de yeni yeni tanıyolar isteyemiyodur kart falan:S

ya beni 5 gündür iki kere aradı oda ikii dakika ne şanslısın( sor bi sor bakalım:)

Olsun ya aramış yine de anca eşimin anlattığına göre,yemin töreninden sonra rahatlarlar inşallah.Ben bu hafta gidicem ziyarete,dayanamıyorum artık.Bir de kışlaya biz beraber gittik,kamuflajını giydi komutanın yanına gitti,sonra kışladan beni geçirdi,vallahi daha fena oldum.Hem iyi hem kötü.Onunla geldiğim yolu onsuz döndüm,offff!

rahatlarız mı dedi? oh bu bugün duyduğum en güzel haberdi inşh rahatlarlar ya mafoldumben mafoldumben mafoldumben ay ne zor olmuştur senin için mafoldumben üf üffffff

Ağla valla rahatlarsın.Ben her gün ağlıyorum,her yerde onun izi var.Ben ankaradayım,5.5 saat sürüyo burdan amasya.ıyilermiş ya merak etme bol bol yürüyolarmış,bir de işleri olmasa bile hep dışardalarmış sanki her an bişi diceklermiş gibi,serbest değillermiş yani.Kışla zaten oldukça güzel kendi gözlerimle gördüm,yemekler falan da özel şirket tarafından yapılıyomuş.Okumuşsundur sen de ya sosyete kışlası falan diyolarmış eskiden.Şimdi eskisi kadar rahat olmasa bile iyi yani yine de.

Benim e$imde acemi birlgini amasyada yapti.. dogru, yemekler özel sirketten geliyormus.. yemeklerini fazla begenmedi ama orada cok rahatti.. gunde 5/6 sefer ariyordu beni..

Amasyaya düsenler 100de 90% Usta birligini Kibrista yapiyorlarmis..

alaca karanlıkta sabaha karşı,
herkes uyurda bir o bekler
tan ağardığında göğsü rüzgâra karşı
kimse duramaz bir o bekler
gözü ufukta, bir an bile kırpmadan
ay yıldız`ın uğrunda hiç korkmadan
eli tetikte, gönlü sevdiğinde
kimse duramaz bir o bekler
gün gelecek şafakta bitecek
şerefli görevini silahdaşına devredecek
anasının ve sevdiginin hasretine de son verecek...........
seni çok seviyorum aşkım şafak 452

--------------------------------------------------------------------------------

şafak 452...kızlar biz kardeşime giderken dısardan kart almıştık..kantınede az gelıyormus ve cok sıra oluyormuş kontörü az kalmış ama alamamış henüz..pazar günü yanına gidrken 3-4 tane 100 lük kart alıp bırakıcaz.yemin törenınden sonra carsıya cıkıcaklar zaten nettende gorusebılırız..

ya evet ben de kart alıp götürecem.Aslında eskiden kışlada net varmış,kullanabiliyorlarmış.Biz de o hevesteydik ama artık yokmuş malesef:S Artık çarşı izninde görüşürüz gerçi çarşı izni olduğı gün ben giderim yanına bi çıksa dışarı...

öyle üzülüyorumki bari yemekleri düzgün olsaydı. bari karnı doysaydı kardeşimin..yemekler berabtmış zaten bilecik-söğüt eğitim olarak pek zor değil ama pisliği ve yemekleri kötülüğü dillere destanmış.
ouuff kantinde bi tost olsaymış bari o bile yokmuş...allah hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin hepsine...
pazar gelsede karnını bi doyursak kardeşimin..

Allah sabır versin ya,en azından acemi birliği az duracak orda,sonrası iyi olur inşallah.Yemek alırlarmıki içeri kışladan?Ben de götürsem bir iki bişi,almazlar falan yazıyolar hep ama.

görüş günü kantin gibi bi yerde oturcakmısız oraya alıyolarmış..ama tabi al bunları içerde yersin dersen içeri almıyolarmış..pazar günü 9.5- 5 e kdr yesınler ıyıce inşallah iyi biyere düşer her yer vatan tabi çare yok ama bnm kardesım soför %90 doğuya düşecek.

kız ne alakası var her şoför doğuya mı düşüo o sadece bi ihtimaaalllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…