- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.401
evet yaaa bunu bende anlatmaya çalışıorum ama beyfendi uyus yaaa illa uyusluk yapıcak aşkım ben kapadım sende kapat dio bende kapamasaydın dedm kıyamet kopmustu ozaman hahaha zemuszemuszemuszemus
ah erkekler......:)
neden gidemiyosunaklinialirimsmile
6 bınsem perişimmm 10da ordayımmm 5e kadar onla olsam:lepi: sonra bınsemm 9 9.30 gibi burda olurum
ah erkekler......:)
özellikledee askerde olanlaraa ahhhhh çekelimmmahh ulan ahhh bi yavuklum var oda cenderme vayyyy turkbayragi
ben izmirdeyim o hatayda yok çok uzun bizimkiler beni dayımlara zor yolluo hataya ne bahane buluş gidicem kız şeker elmam :d
hangi hatayda ya iskendurundamıboshayallersmile
nasıl ya seni evden çıkarmıyolarmı:1ninca:
uçağa binin:tomato:
çıkarıolar ama babamın burun kıvırmalarını çok çekerimmmevden hiç çıkmim istio işde tipik türk babası işde :roflol::icecream:
ben düzcedeyim..uçak için istanbula geçip ordan gitmem gerekecek ve aynı saate denk gelece...
daha meler kocaman kızsın yaboshayallersmile
dayına giderkeni nırak sokağa çıkarken tören olmamalı ama aile işte:1closedeyes:
neyse tatlım boşver az kaldı zaten :hulya:
selammmmmopuyorumnanaktan
:uhm::uhm: istanbul kaç saatbilmiyorumkismile
laf atlatmaktandan üf püf çekerek dışarı çıkmak daha kolay gelio valla bunaltıolar bazen beni ama ailem sonuçta atsam atılmaz
olumunekankayizsmile megolamanım:CüvCüv:
laf atlatmaktandan üf püf çekerek dışarı çıkmak daha kolay gelio valla bunaltıolar bazen beni ama ailem sonuçta atsam atılmaz
otobüsle yaklaşık 3 saat tatlım...
kaydirigubbakcemile5 nasılsın datlumkaydirigubbakcemileçılgınımm bedüşüümmmkaydirigubbakcemile5
benm ailemde evden pek çıkartmaz aynı dediğin gibi..yaşa bakmıyorlar be bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?