Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kız senn askerin aradımı bnm ki 17:30 da aradı şükür 10 dk ya yakın konuştuk

datlumm çok hızlı ılerlıyo sayfalar yetısemıyorum yaopuyorumnanaktan
ne dedıgımı hatırlamıyorumm valla ama herşeyee sebep diyoo :roflol: gelsinde o sebebi gosterıcem ona benklava:

boshayallersmileçıkmaz ya ben o anlamda demedim benim dediğim sen annenle konuşmadan önce biraz tanıştırık olun manasında tamam tanıyosun aman ne bileyim ya tatlım senin üzülmeni istememmafoldumben benim demek istediğim hani gözünü karartabilicek kadar güveniyomusun dedimboshayallersmile

datlumm çok hızlı ılerlıyo sayfalar yetısemıyorum yaopuyorumnanaktan
ne dedıgımı hatırlamıyorumm valla ama herşeyee sebep diyoo :roflol: gelsinde o sebebi gosterıcem ona benklava:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya daha ne dediğini bile bilmiyosun:roflol:
belki sorması gereken bişeydiakannehir gelince göster şimdi sus azckzemuszemus

ya gözümü karatabilcek kadar ben kimseye öle kolay kolay güvenmemde ne bilimm güveniorum ya o konuda ama beni yarı yolda bırakmaz aşkımmm sevgisinden de eminim ama körü körüne değil

fecayi seviyordum ben ya ta ki sizinle karşılaşana kadar artık işim yok tarla ekiyorum o ayrı
bilmiyorumkismile biz sevmioz bence laçkalaştı öle olmasda istememkaydirigubbakcemile2
onunda vardı baktı olmuo kapattı benimde kapatmamı istio ama kapatmıom ben banane diom maksat gıcıkık değilmi
-tatlicadiarzu- bizim hiç olmadı :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…