- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.361
ay yavrum benm öyle kötü kapatmayın telefonu insanın içi ne fena oluyorşey askerdeyken değişik bi psikolojide olurmuş erkekler biz kızlar idare etmemiz lazım tmm bizim işimizde zor ama düşününce onların işide çok zor be bacım
oyyy selam siboşum opuyorumnanaktan
canımm benim hoş geldiinn gittin msn den ablamla konuşuyoduk canım ailecek =) yazamadım o yüzden sana eh iyiyim dedin bi sorun yok inş.. eniştee nasıl
pardon kuzum ya msn de dilara ile yazışıodum dabilmiyorumkismile
küstüm sana lan bende sordum benden neden alıntı yok:umursamaz::gitme:
ne gibi mesela neden denicek şeylermi sölüyosun neden sebep dedi neye dedi:kedi:
uf kızım burdaykenimi var yaaaa orasıyla burası birmibilmiyorumkismile
ya taamam oyle ama bana neden gıcıklık yapıyo
pardon kuzum ya msn de dilara ile yazışıodum dabilmiyorumkismile
ben izmirde gültepede oturuorum valla şekerim yeterince tanıorum die düşünüorum ama hele bi gelsin bakalım varsa bişeyleri mutlaka çıkar piyasaya benim ondan saklıcak bişeylerim yok saklı olan ölede bölede çıkıosa saten o kaybeder ama öle bişey varsada valla 15 ay beklemişim ya nasıl zorumada gider he bilmiyorumkismile
kız senn askerin aradımı bnm ki 17:30 da aradı şükür 10 dk ya yakın konuştuk
bizim facebook filan işimiz yok hiç sevmiyorum:tomato:
sen onun bitanesisin başka kime yapacak gıcıklık heralde sana yapacak cnm bnm:))))))
benim msn de gözükmüosun sen ama sildin mi beni
bizim facebook filan işimiz yok hiç sevmiyorum:tomato:
datlumm çok hızlı ılerlıyo sayfalar yetısemıyorum yaopuyorumnanaktan
ne dedıgımı hatırlamıyorumm valla ama herşeyee sebep diyoo :roflol: gelsinde o sebebi gosterıcem ona benklava:
boshayallersmileçıkmaz ya ben o anlamda demedim benim dediğim sen annenle konuşmadan önce biraz tanıştırık olun manasında tamam tanıyosun aman ne bileyim ya tatlım senin üzülmeni istememmafoldumben benim demek istediğim hani gözünü karartabilicek kadar güveniyomusun dedimboshayallersmile
duygum yanlız senn adres nasıldı bende 10 taneye yakın duygu vardaaaa baska isimle kaydedim seniii özelden yazsana
yirim kız seniiiopuyorumnanaktan
bilmiyorumkismile biz sevmioz bence laçkalaştı öle olmasda istememkaydirigubbakcemile2fecayi seviyordum ben ya ta ki sizinle karşılaşana kadar artık işim yok tarla ekiyorum o ayrı
-tatlicadiarzu- bizim hiç olmadı :umursamaz:onunda vardı baktı olmuo kapattı benimde kapatmamı istio ama kapatmıom ben banane diom maksat gıcıkık değilmi
yok hayatım cevrimdışıyım benim kii izin vermio c içineee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?