- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.381
ya gözümü karatabilcek kadar ben kimseye öle kolay kolay güvenmemde ne bilimm güveniorum ya o konuda ama beni yarı yolda bırakmaz aşkımmm sevgisinden de eminim ama körü körüne değil
kankiler benim sabrımm taşıyo yakında kaçıcam yanına gizlice:sm_cool:
bayanssulusmile anladım ben aklinialirimsmile
bilmiyorumkismile biz sevmioz bence laçkalaştı öle olmasda istememkaydirigubbakcemile2
ya benle o çıkmadan önce vardı bizim vedat baktı face messs olmuo böle kapadıı sonra benden de istedi banane dedim o kızdırmıstı beni onun inadına şimdi buaraya üye oldum yaa aşkım dio o steyi bırak pis orası dio git işde ne güzel ben yokken kızlarla konuşuonnn napçan orda dio :d ayyy kıskanççç uyusum benimmmm
4 saatlık balımm
haha buda iyiyydi değişikmiş
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansen anlamıcanda kim anlıcak beni peruşummmm opuyorumnanaktan
4 saatlık balımm
bilmiyorumkismile biz sevmioz bence laçkalaştı öle olmasda istememkaydirigubbakcemile2
ya benle o çıkmadan önce vardı bizim vedat baktı face messs olmuo böle kapadıı sonra benden de istedi banane dedim o kızdırmıstı beni onun inadına şimdi buaraya üye oldum yaa aşkım dio o steyi bırak pis orası dio git işde ne güzel ben yokken kızlarla konuşuonnn napçan orda dio :d ayyy kıskanççç uyusum benimmmm
bence faceyi kullanmayı bildikten sonr hiç bi laçkalığı ve zararı yok
4 saatlık balımm
ana nie kızzzbuda yenimi çıktı
keşke aşkımın yanına bende gidebilsemmm
keşke bende gidebilsem ama 8 yada 9 saat sürüyorkeşke aşkımın yanına bende gidebilsemmm
bence faceyi kullanmayı bildikten sonr hiç bi laçkalığı ve zararı yok
evet yaaa bunu bende anlatmaya çalışıorum ama beyfendi uyus yaaa illa uyusluk yapıcak aşkım ben kapadım sende kapat dio bende kapamasaydın dedm kıyamet kopmustu ozaman hahaha zemuszemuszemuszemus
yerimsenibenbece var facele işim olmazzolanada saygım var ayrı:icecream:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kata çıkıcan yola 4 saat az mıguclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?