Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar bişey anlatcam size.. şimdi oturduğum evin bi 5 dk uzaklığında askeriye var..
askeriyenin de tam karşısında kız öğrenci pansiyonu var
annem orda çalışıyo ve bende arada sırada gidiyorum yanına..

kızlarla oturuyoruz falan.. kızlar akşamları odalarının ışıklarını kapatıp çakmak falan yakıyolar.. karşı taraftada askerler falan var tabii nöbet tutanlar falan.. askerler durup durup bi no söylüyolar mesela 0 diye bağırıyo bi süre sonra 5 bi süre sonra 4 mesela.. yani tel nosu falan veriyolar.. şarkı falan söylüyolar resmen kızlara sulanıyolar..

gerçekten çok can sıkıcı bişey yaa.. sevgilileri yokmu acaba bu askerlerin bilmiyorumkismile

Yoktur canım onların sevgilileri felan öyle tipler çookk

Canım üzüldüğün şeye bak,sen güveniyosan gerisini boşver,yapacak olan her yerde yapar.Hem herkesin sevgilisi yoktur zaten yahu...bundan 15-16 sene evvel ben ortaokuldayken de o zaman oturduğum kasabada liseli kızlar falan hep jandarmayı ararlar falan konuşurlardı

vardır tabı olmazmııı benımm bütün erkek arkadaşalar da diyo askere gıdıpte bişey yapmadan donen çok zorrr diyolar çok korkuyorum yaaabilmiyorumkismile

cnm hiç canını sıkma kendini bilmezlerin yaptığı iş o bence.....!

yani ben aşkıma güveniyorum ama kıskançlık oluyo iştee buna benzer bişeyle karşılaşır mı asker arkadaşları nasıl düşüncede kişiler falan filan.. boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…