- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.501
yani ben aşkıma güveniyorum ama kıskançlık oluyo iştee buna benzer bişeyle karşılaşır mı asker arkadaşları nasıl düşüncede kişiler falan filan.. boshayallersmile
bence ciddi düşünen ve kendini bilen bi insan askerde olsa yağmaz öyle bi iş..
evet canımm öyle ona güvenıyorumm ama ne bılım aklımada gelmıyoda değil yanii baksana kızlar çakmak yakıyolarmıss:roflol:
Bencede canım aynen katılıyorum. Yapcak olsa burdada yapar niye özzellikle askerde yapsın dime ama
ayyyyyyyy eylül ayında doğdum eylülü severim eylül isminide severim çok memnun oldum eylül bende ceyda a.s.
yaş kaç??? acemidemiydi seninki?:)
kizzzzz ekledınmıı sen beniii msne
megggggggggopuyorumnanaktan
27 benim yaş,acemide hatta aynı gün teslim oldulardı galiba bizimkiler.seninki 1 tugay benimki 2.tugay galiba yanlış hatırlamıyosam
Susuuummopuyorumnanaktan
ay tugay ne bilmiyorum ama 12.alay 1.tabur 2. bölük benimkihehe biz senle şafak kardeşiyizzzz olumunekankayizsmile
Ya bir de canlarını sıkmaya gerek yok yazık hapis gibiler.Onlarında arkadaşlarından sevgilileri terkedenler oluyodur,onlar da korkuyodur.Bence gereksiz gerilme yaratmayın kızlar,kafanızda kurup kurup olmuş gibi olmamaış şeyin acısını çıkarmayın abla tavsiyesi:)Sonra siz de üzülürsünüz yakında da değil telafisi olmaz kırgınlığın kolay kolay.
napıyonn kuşumm:1hug:
Evet ya şafak kardeşliği,güzel oldu:)tugay değil zaten tabur bi de doğru yazabilsem süper olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?