- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #23.861
Aaaa tatlımm yawww kötü olmuşş ama telaşlıdır oda şimdii yeni geldi yaa askerdeen unutması biraz doğal gibi ama :1ninca:
işte bende o yüzden kızmadım aslında hep aklındaydı ama bi an unutuvermiş...
hem telaşlı hem kafası çok karışık asker dönüşü balık gibi diye anlayışlı olmak zorundayım...söylediğimde çok üzüldü teselli ettim uzatmadım konuyu hiç...
hele senemizi unutsun hele bi daha ki doğum günümü unuttun kıyameto zaman kopar kaydirigubbakcemile3
Kıss bak aferinn ne güzel konuştun ölee =)))kızlar bu mesajımı kimse alınmasın:1ninca:
bak ya eğer kızlar gibi yeni çıkmaya başlayan biri bunu dese düşürünürüm ama senin gibi ilişkisi sağlam birisi bunu yazınca kızıyorum kusura bakmalmaz: sana kızıyorum tabi...
isteyerek mi unuttu hayır-tatlicadiarzu-
unutmasa ekermiydi hayır:1closedeyes:
bunun için üzmeye üzülmeye değermi üç günlük dünyada gene hayıryerimseniben
tamam kırılma demiyorum balım ama büyütme sakın ne yapsın düşünsene kafeste olan bi kuşu salsan nasıl olur bunlarda öylebayanssulusmile
tatluşum telafi edersiniz:ecrin_bebek: öperim senigamyoncuiremsu
işte bende o yüzden kızmadım aslında hep aklındaydı ama bi an unutuvermiş...
hem telaşlı hem kafası çok karışık asker dönüşü balık gibi diye anlayışlı olmak zorundayım...söylediğimde çok üzüldü teselli ettim uzatmadım konuyu hiç...
hele senemizi unutsun hele bi daha ki doğum günümü unuttun kıyameto zaman kopar kaydirigubbakcemile3
kızlar bu mesajımı kimse alınmasın:1ninca:
bak ya eğer kızlar gibi yeni çıkmaya başlayan biri bunu dese düşürünürüm ama senin gibi ilişkisi sağlam birisi bunu yazınca kızıyorum kusura bakmalmaz: sana kızıyorum tabi...
isteyerek mi unuttu hayır-tatlicadiarzu-
unutmasa ekermiydi hayır:1closedeyes:
bunun için üzmeye üzülmeye değermi üç günlük dünyada gene hayıryerimseniben
tamam kırılma demiyorum balım ama büyütme sakın ne yapsın düşünsene kafeste olan bi kuşu salsan nasıl olur bunlarda öylebayanssulusmile
tatluşum telafi edersiniz:ecrin_bebek: öperim senigamyoncuiremsu
Kıss bak aferinn ne güzel konuştun ölee =)))
Evettt canımcımm bi dahaki sefere güzel bi süprizz yapar sana merak etmee kaydirigubbakcemile5
Kıss bak aferinn ne güzel konuştun ölee =)))
Evettt canımcımm bi dahaki sefere güzel bi süprizz yapar sana merak etmee kaydirigubbakcemile5
Bu aradaa
İYİKİİ DOĞDUUUNN CANIMCIMMM NİCE GÜZEL YILLAR GEÇİRMEN DİLEĞİYLE olumunekankayizsmile
yok be canım ne uzatması bu güne kadar hiçbirşeyi unutmadı ki...kafası normal olsaydı zaten yine unutmazdı biliyorum...askerlik dönüşü kim bilir neler düşünüyor kuruyor aklında nasıl kızıp saçma sapan kavgalar çıkarayım...yapmadım öyle şeyler tabii ki söylediğimde kendide çok üzüldü zaten özür diledi bende gönlünü hoş etmek için onu anladığı söyledim üzülmesine dayanamıyorum zaten bu sebeple kızıp üzemem onu hele bu haldeyken zaten...
süper:lepi: bende sen gibi düşünmekteyimbuyrunnnnnnnnn üzülmesine asla kıyamam:asigim:
BU ARADAdoğum günü kızıboshayallersmile
doğum günün kutlu olsunolumunekankayizsmile
=)) Tabii canımm ölesiinn olumunekankayizsmileaferimide verdi ben hep güzel konuşurum zaten çok mütevaziyim demi büşüm:roflol:
büşümmmm çok sağol canım benim...olumunekankayizsmile
eyvahedigeldismile bilerek yaptım ben onu ikisi bir arada sanasda beğendiremedik:dilcikar:çok sağol canım benimm ama bu biraz düğün pastası gibi olmuş sankim gelin damat felan sırnaşık şey
olumunekankayizsmile ne demezsin demi:roflol:=)) Tabii canımm ölesiinn olumunekankayizsmile
Rica ederrim hayatıımm... =)))
çok sağol canım benimm ama bu biraz düğün pastası gibi olmuş sankim gelin damat felan sırnaşık şey
eyvahedigeldismile bilerek yaptım ben onu ikisi bir arada sanasda beğendiremedik:dilcikar:
olumunekankayizsmile ne demezsin demi:roflol:
Bu saatten sonra böle pasta yakışırr sana şekerrimm cokacimcoook
aaa beğendim yaa valla ben yaş pastanın her türlüsünü severim olumunekankayizsmile
ayhh utandım sağol fıstıkımm benim...:kedi:
inşallah gerçeği daha güzellerini tatma şansımız olur:Saruboceq:
heyttttttttttt ben geldim ulennnn zemuszemus
aaa beğendim yaa valla ben yaş pastanın her türlüsünü severim olumunekankayizsmile
ayhh utandım sağol fıstıkımm benim...:kedi:
inşallah gerçeği daha güzellerini tatma şansımız olur:Saruboceq:
heyttttttttttt ben geldim ulennnn zemuszemus
bende öle olsada yesekcokacimcoook canım çekticokacimcoook
olumunekankayizsmile
Kıslar meraba nasılsınız şafak:245 yeni arkadasların listesi hayrlı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?