Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kıss aynen düğünü yemekli falan yaparımm ne öle gelin damat piste kalkın oynayınn =))) öle hayallerim yok, sakin bi şekilde gideceemm zemuszemuszemuszemus

Kıss aynen düğünü yemekli falan yaparımm ne öle gelin damat piste kalkın oynayınn =))) öle hayallerim yok, sakin bi şekilde gideceemm zemuszemuszemuszemus

ben yemekli yapmam yapıcak olsam herkes karnını doyurup gelsin ya çünkü o kadar çok kusur arayan oluyo ki sinirlerimi bozamıcamkafamçokkarıştı
hee çocukları çekin filan ama ben sokak düğünü hayalim vardı böle çatır çatır sonra vazgeçtim ondanboshayallersmile yapmıcam hiç bişey son derece silent gidicem bende:lepi:
bakalım uf bitse şu askerlik kızım 365 derken az gibi ama marta yeni girdik nisa bitince 300ler biticek ya:asigim:benneyaptımki

Kızımm işte tam bu zamanlar bizimkiler askerdeen gelmiş olucaakk hayırlısıylaa =)))
Kıss yazın dışarı çıkmalar falan çabuk geçerde sanırım 100ler bizi baya zorlucaak
opuyorumnanaktan

Kızımm işte tam bu zamanlar bizimkiler askerdeen gelmiş olucaakk hayırlısıylaa =)))
Kıss yazın dışarı çıkmalar falan çabuk geçerde sanırım 100ler bizi baya zorlucaak
opuyorumnanaktan

alsanaalsanasmile çok var desene:sinifsinif:
ya deli yazın günler ne kadar uzun bilmiyomusun nasıl geçicek:gitme:
dışarı çıkmalar mı:1shok: balkona bile çıkamam:tomato:
evet ama beni 200ler zorlucak gibi

hoşgeldin mannak gacısırnaşık şey
ne pastanesi be:roflol: ya baka oku düğün hayallerimi:dilcikar:
sende ne var ne yok sülaleyle tanıştın mıhihoyyyt

hoşbulduk yavrumm :jeyyar:

ben seni sevgilin askerden gelsin hemen vercem zaten hiçbirşey olmadan al yürü git dicem merak etme sen kaydirigubbakcemile3
yok tanışmadım tanışmıcamda hele bir resmiyete girsin herşey ondan sonra olur onlar...
şimdi arada birşey olmadan mantıksız geldi düşününce birden.benneyaptımki

alsanaalsanasmile çok var desene:sinifsinif:
ya deli yazın günler ne kadar uzun bilmiyomusun nasıl geçicek:gitme:
dışarı çıkmalar mı:1shok: balkona bile çıkamam:tomato:
evet ama beni 200ler zorlucak gibi

Kıss yazın havalar güzeel ben çok seviyorumm =)) hergün bişeyler yaparım en kötü sokağa çıkar otururumm kaydirigubbakcemile3 arkadşlarla

Sana yasak mı bacıı

kocam gelsin ben giderim hıh:dilcikar:küseyim sanada gör
aman bu akdar mantıklı olmasanız ölürsünüz demi:dilcikar:

Kıss yazın havalar güzeel ben çok seviyorumm =)) hergün bişeyler yaparım en kötü sokağa çıkar otururumm kaydirigubbakcemile3 arkadşlarla
Sana yasak mı bacıı
yasak değilde istemez öle balkona bile çıkmam çıkarımda çıkmamalıyım:roflol:
hee hee uf yazın günler çok uzun izine geldiğinde uzun olabilir:roflol:
iyi fıstıkım senden nbr...
ben iyi dicem iyi olmak için sevgilime kırgınım biraz ama çk değil:1no2:
aa neden yasengözlerimebaksanab

anam sen demedin mi ben düğün müğün sevmiyom diye alala sana da bişi beğendiremiyoruz :dilcikar:
bana kalsa ben de hemen gidecem ama aklinialirimsmile

:dilcikar: ben dedim hıh:dilcikar:
bende gitcem ayrıntıya gerek yokalsanaalsanasmile
kız neden kırıldınguclubacismile

İyidrr canımmda naptı seninkii kırıldın ona akannehir

yasak değilde istemez öle balkona bile çıkmam çıkarımda çıkmamalıyım:roflol:
hee hee uf yazın günler çok uzun izine geldiğinde uzun olabilir:roflol:

aa neden yasengözlerimebaksanab

çünkü benim canım romantiksiz sevgilim olmayan doğum günümü unuttumafoldumben

çünkü benim canım romantiksiz sevgilim olmayan doğum günümü unuttumafoldumben

kızlar bu mesajımı kimse alınmasın:1ninca:
bak ya eğer kızlar gibi yeni çıkmaya başlayan biri bunu dese düşürünürüm ama senin gibi ilişkisi sağlam birisi bunu yazınca kızıyorum kusura bakmalmaz: sana kızıyorum tabi...
isteyerek mi unuttu hayır-tatlicadiarzu-
unutmasa ekermiydi hayır:1closedeyes:
bunun için üzmeye üzülmeye değermi üç günlük dünyada gene hayıryerimseniben
tamam kırılma demiyorum balım ama büyütme sakın ne yapsın düşünsene kafeste olan bi kuşu salsan nasıl olur bunlarda öylebayanssulusmile
tatluşum telafi edersiniz:ecrin_bebek: öperim senigamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…