- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #24.201
aa almamış o zaman mektubu bilmiyorumkismile
ara sen karakolu ya en azından nerde olduğunu öğrenirsinn
telefon kullanmıyo mu o sizin 7 ay falan kalmış :bbo:
dokuz doğurcam yani ama inat eddim canım o zaman ne arasa o zaman konuşcam geçende aynı şeyi yapmıştı yok almamış canım ewet 7 ayımız kaldı ama malesef telefonu yokk
453 ... mafoldumben
hımm benimkide götürmedi telefon ama ilerde kullanırmı bilmiyorum bilmiyorumkismile
ya bende mektup göndercem de askeriyeye olmuyomuş sanırım postaneden alması gerekiyomuş nasıl iş anlamadım bende erzincan dayken askeriyeye gönderebiliyodum da.. CADIARZU
neyse bende izmit kandıra postanesine göndercem çarşıya çıkınca alırım ben dedi de.. şimdi mektup orda kaç gün kalıyo ne kadar zaman sonra hani almazsa geri gönderiliyo
aps ile göndercem de belki çarşı gününe yetişmezse 1 hafta sonraya kalcak ya mektup geri mi gönderirler acep bilmiyorumkismile
Naptın canımm aradınmıı ?? bilmiyorumkismile
canım bn geçen hafta cuma kargoya verdim cumartesi elinde olsun d.günü süprizi die ama karakola ulaşmamış sanırım dünde elime geldi işte
anladım tatlım dün göndercektim acele ile çarşıda başka işleri yapıp göndermeden gelmişim eve saate bi baktım 5 e geliyo ders başlicak okula gittim
unuttum diye de trip attı biraz da sen nasıl beni unutursun diyee ohaoldumsmile
o da pazar günü beni aramayı unutmuştu ama ohh iyi oldu ona delikafadulden
biz çok komiğiz sanırım yaa arkadaşlara anlatıyorumm çok gülüyolar bizee denizi tanımak istiyolarr çok esprili çocuk herhalde falan diyolar ama birbirimiize nasıl trip attığımızı bi görseniz valla sizde çok gülersiniz
trip de atamadım kii mart ayı kazma kürek diyo şiir okuyo bi yandan ben konuşuyom öyle duyan mı var pis yaa aşkitom diyo sonra ben kendi kendime trip atmış oluyorum valla mafoldumben az değil o pis aşkım sempatiksalakcinni
huhu ben geldim ama birazdan aşkımla buluşmaya gideceğim çok heyecanlıyım yaa kalbim fırlıcak yerinden sanki ilk buluşmamız 4 sene geçti ne zaman gelse böyle oluyorum:asigim: :dance:
huhu ben geldim ama birazdan aşkımla buluşmaya gideceğim çok heyecanlıyım yaa kalbim fırlıcak yerinden sanki ilk buluşmamız 4 sene geçti ne zaman gelse böyle oluyorum:asigim: :dance:
kızlar ben çıkıyorumm arkadaşa gitcem malumm ödevler mafoldumben
görüşürüzz iyi günler herkesee
ohh ohh ne güzel tatlım yaa çok güzel geçer inşallahh
doya doya öp kokla ohh opuyorumnanaktan
yawrular aşkımm gelmiş ben gider çok öpüyorum hepinizi dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?