Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

3. gün mü akannehir
nasıl durabiliyorsun peki ben neden kenime söz geçiremiyorum niye boğazımı sıkıyolar sanki :çok üzgünüm:

daha yeniisin canım bende ilk başlarda senin gibiydim ama alıştım bak snde zamanla alışırsın ama allah inş. alıştırmasın seninki aramamazlık yapmaz inş.canım insan takmıo ya sonra sinir oluo yani bn mesela şu anda ona karşı sinirliyim kendisi çk gamsız vurdumduymaz bir insan olduğu içinklava:

inşallah öyle bir durumla karşılaşmayız canım ya çok üzücü bir durum :çok üzgünüm:
seninkinin psikolojisi bozulmuş olabilir mi bunalmıştır belki bende korkuyorum çok üstüne gitmek istemiyorum ne dese haklısın benim hatam diyorum napim kıyamıyorum ona orda bilmiyorumkismile

bilmiorum canım aslında şöle bir durum var bu pazartesi günü merkeze inceğini söledi doktorla konuşmuş tahliller için bn mektup yollamıştım onuda alırım dedi tmm dedim dün mektup geri geldi bana o günden beri aramıo canım ya

herşeyi alttan almak olmaz canım

Allah allah noldu ki durduk yerde ilginç zaten bunları anlamakta zor ya.
Onlar orda askerlik yapıyo burda olan bize oluyo. lmaz:

Allah allah noldu ki durduk yerde ilginç zaten bunları anlamakta zor ya.
Onlar orda askerlik yapıyo burda olan bize oluyo. lmaz:

valla canım bilmiorum çok dengesiz bir insan kimi zaman diorumki 1 ay konuştuğun insandan ne beklersinki diorum??kimi zamanda onun için değer diorum gerçekten onlar dengesizlikleri bizizde etkilioo onlarda fazla biizm huyumuz suyumuz değişio bnimde kafam o karışıkki şimdi nisan 3-4 de sınavlarım var bide onunda etkisi var

1 ay konustugun biri derken canım, yeni mi tanıştınız ?
olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…