- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #24.261
hoş geldin fundammm
hoşbulduk canım iyiyim cok sukur grıbım bırAZ:gitme:
sen nasılsın.
hemmm ceçmiş olsun nie kendine bakmıosun ki iyim yaa pc me format atılmıs yeni pc gibi çalışıo babam dün bana cep bilg almısss aşkımla bugün msjlaştım akşam ararım dedim nasıl olimkiayhhhhhhhhhh
hemmm ceçmiş olsun nie kendine bakmıosun ki iyim yaa pc me format atılmıs yeni pc gibi çalışıo babam dün bana cep bilg almısss aşkımla bugün msjlaştım akşam ararım dedim nasıl olimkiayhhhhhhhhhh
turkbayragi ŞAFAK NEKADAR ZENGİN OLURSA OLSUN BİRGÜN FAKİR KALMAYA MAHKUMDUR turkbayragi
ne ballıssıınnnn kızz duyguu kaydirigubbakcemile3bizimkınınn ordda bazı cocuklar yakalanmıs telefonla hapse yolluyolarmış:sinifsinif:
bızımkının ordada dırek askerlıgı uzatıyolarmısklava:
kullansınlar noluyo sankıı okadar ay sevdıklerınden ayrı duruyolar zzatenn:sinifsinif:
Dayanamıyorum artık 1 sene var daha nasıl geçicek nasılmafoldumben
Dayanamıyorum artık 1 sene var daha nasıl geçicek nasılmafoldumben
inşallah dediğin gibi olur:Saruboceq:öle bi gecerkiii sen bile anlamazsın turkbayragişakkıdıdelikafadulden
ya canım bide yakın zamanda izne gelme ihtimalleri yok ya bu da beni üzüyo acemilikte gelicekler diye bi nebze mutluyduk ama ne biliyim zor geliyo bana..Hiçbişeyi isteyerek yapamıyorum onunla olan alışkanlıklarımızdan kurtulamıyorum offf offff rabbim güç versin:gitme:didemcimm bazen çok depresıf anlara girebılıyoruz ama yapma böyle dusunme gecıcekk de üzme kendını
ah tatlım allah yardımcın olsun ya bende aynı şeyleri düşünüordum ama allaha şükür suanda 8 ay kaldısankii cok azmış gibi demi ama napimm seneyi atlattık ... ama o 7 ay sayıyo.. çünki izne gelmicekmişşşş mafoldumben
ben geldim kızlar iyi akşamlar herkese
az önce aşkımla konuştumm bomba gibiyim :kedi:
ama sanki hafiften agresifleşti mi ne
çabuk sinirleniyo gibi
yada bana mı öyle geliyoo bilmiyorumkismile
hoşbulduk tatlımbişeyin var die sordun mu tatlım hoş geldin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?