Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

en ufak şeyleer bıle akıllarına takılıyo orda onların kızlar ya aşkımla bugunn konusuyodukk birdenn kapatmam lazımm by dedii kapadıı şaşırdım bende noluyo diye sonradann aradıkii aşkım yaaa komutann geldii aldııı öyle kapadıgımm içinn aklıma takıldı diyo boshayallersmile

ne ballıssıınnnn kızz duyguu kaydirigubbakcemile3bizimkınınn ordda bazı cocuklar yakalanmıs telefonla hapse yolluyolarmış:sinifsinif:

ah tatlım allah yardımcın olsun ya bende aynı şeyleri düşünüordum ama allaha şükür suanda 8 ay kaldı sankii cok azmış gibi demi ama napimm seneyi atlattık ... ama o 7 ay sayıyo.. çünki izne gelmicekmişşşş mafoldumben

öle bi gecerkiii sen bile anlamazsın turkbayragişakkıdıdelikafadulden
inşallah dediğin gibi olur:Saruboceq:
didemcimm bazen çok depresıf anlara girebılıyoruz ama yapma böyle dusunme gecıcekk de üzme kendını
ya canım bide yakın zamanda izne gelme ihtimalleri yok ya bu da beni üzüyo acemilikte gelicekler diye bi nebze mutluyduk ama ne biliyim zor geliyo bana..Hiçbişeyi isteyerek yapamıyorum onunla olan alışkanlıklarımızdan kurtulamıyorum offf offff rabbim güç versin:gitme:

saol canım izne gelmesi bi yerde iyi bi yerde kötü benimkide gelmice erken bitsin diyo bakalım nasıll dayanıcaz..

ben geldim kızlar iyi akşamlar herkese
az önce aşkımla konuştumm bomba gibiyim :kedi:

ama sanki hafiften agresifleşti mi ne
çabuk sinirleniyo gibi
yada bana mı öyle geliyoo bilmiyorumkismile

bişeyin var die sordun mu tatlım hoş geldin bu arada
hoşbulduk tatlım
yok sormadım çünkü eskisinden daha da yakın bana sözleri konuşmalarımız falan
ama ben moralimin bozuk olduğunu yada ne biliyim okulla ilgili bişey anlatıyım hafiften sinirleniyo gibi
gerçi haklı bendeki de akıl ona kötü bişeyler anlatmamam gerek :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…