Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

147 ah ne güzel biz ne zaman görcez o günleriiboshayallersmile

görceksin o günleri tabii şekercimm,az sabırrr.. gereken bu inan..
şafak sayarak bitiyo.. bazı gün biraz daha zor geçiyo ama,bi şekilde geçiyo günler işte ve her biten gün bizi canlarımıza yakınlaştırıyo çok şükür:Saruboceq:

kızlaaaaar ben kaçar kendinize ii bakın öpüyorum kocaman yarın kahvaltıya arkadaşım gelcek bi pasta yapim ona gidiyimde öpüyorum hepinizi ii gecelerrr....a.s.

görüşürüz ümmümmmmopuyorumnanaktan

:hooray:turkbayragiŞAFAK 07 ANTALYA'YA SELAMturkbayragi:hooray:

ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

yengeçcim, onutek.com u indir, kur pcne..(tezkere 2003)
orda bi salyangoz var,senin için de yürüsün,şafağın azalsınolumunekankayizsmile

iiiyi olmayaçalışıyoz işte canım sağool hadi yap sen pastanı bizim yerimezde yeee cokacimcoook
tamam tatlımmm öpüyorumm kocamann...opuyorumnanaktan

görüşürüz hayatımm öpüyorum kocamann...opuyorumnanaktan

yaaaaaaa benim çıkıcağım zamanımı buldunuz yaaaa çıkamıyorum işim var kaldım burda
cancuuuuu hoşgeldin bitanemm ama çıkmama lazım selam vermeden gitmek istemedim öpüyorumm seni kocamann...opuyorumnanaktan

hilalcimmm sende hoşgeldinnnn tatlımm plakalara düştüm sanki durdu gibi zaman ama seni düşünüp geçicek diyorum hep vallahi daha dün gibi plakara geçtiğin gün bitiyo şimdi hep sen aklıoma gelityosun inanki öpüyorum seni canım çıkmam lazımm...opuyorumnanaktan

babyke sende hoşgeldin tatlımmmm....
ay ben çıkamıcam galiba hadi kıovun benii yaa kahvaltıya arkadaşım gelcek ben daha gidip pasta yapcamda yatcam ohooooo kaçıyom hadi öpüyorum hepinizi...opuyorumnanaktan

turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…