Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen nuryüzlüm,şafak azaldıkça benim yüzüm de gülmeye başladı vallahi,çok şükür:Saruboceq:
aman hep iyi ol arkadaşımmmm benimm,mutlu günler seni bekliyo inşallahhopuyorumnanaktan

canımm benimm inşallah öle olur pek sanmıyorum ama Allah büyük kötüde olsa en azından o yanımda olcak beraber halletmeye çalışcaz herşeyi böle tek kalmak çok daha zorlaştırıyo herşeyi o yanımda olsunda her türlü zorluğa razıyım ben...:çok üzgünüm:

evet yanımızda olamaları bile yeter:Saruboceq:

yaaaaa mutluyum mutlu mutluyuz mutlusun mutlu mutlusunuz

kısss,öpüom seni delüüüopuyorumnanaktan

üzmemeye çalışıyorum da gözlerimden yaşlar iniveriyor işte
konuşmadan rahat edemicem

sabredicem napıyim
çok seviyorum ben onu senağlama

anlıyorum canımm çok haklısın bizim tek tesellimiz onların sesini duymak duymadığımız zaman gün bitmek bilmiyo aklımız hep telefonda oluyo arayana kadar huzur denen bişi kalmıyo anlıyorum seni ama sabır canım aramasını bekle eğer dediğin gibi keyfiye aramıyosa o zaman azıcık çıtlat habersiz bırakma bei de iki saniyede olsa ara bi sesii duyıyım de ama sakın öle çıkışma
bak seviyorum diyosun ama en zor zamanında sevdiğin yanında olmuyosun sevgi burda başlıyo işte hayatımm en zor zamanlarında yanında olup destek olmıcaksan neye yarar o sevgi sen söle o bilsinki sen onun yanındasın her ne olursa olsun anlayışla yaklaşırsın falan filan işte....

Show da kuzeyin oğlu başladı, cengiz çıkcak, ona bakıyorum millet, sizi özledim bi ses verim dedimm ... olumunekankayizsmile görüşürzz canlarım :) olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…