- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #24.901
sağol bitanem :1rolleyes: sabah 411 olunca uçmuştum bana kara gözüktüşafak 440 akannehir
istersen bende bakabilirim tatlım belki yine öyledir yanlışın olmasın zemuszemus
bak bidenem bak allah aşkınabilmiyorumkismile bi sabitleyelim benim şu şafağı ya çok oynak çıktı durmuo walla :roflol:
kullandırtma izin sendeeeedelikafadulden
yolu bitirdin sayılır yerimseniben sağsağlim kavuşursunuz inşallah tatlım :Saruboceq: darısı başımıza zemuszemus
bak bidenem bak allah aşkınabilmiyorumkismile bi sabitleyelim benim şu şafağı ya çok oynak çıktı durmuo walla :roflol:
ay hiç dayanamam o zaman ben ohaoldumsmile şimdiden çok ösledim çatlarım valla gelene kadar :roflol:
bak bidenem bak allah aşkınabilmiyorumkismile bi sabitleyelim benim şu şafağı ya çok oynak çıktı durmuo walla :roflo
söyle canım silüsünü iznini falan hemen bakayım :1hug:
bak bidenem bak allah aşkınabilmiyorumkismile bi sabitleyelim benim şu şafağı ya çok oynak çıktı durmuo walla :roflo
söyle canım silüsünü iznini falan hemen bakayım :1hug:
dadlum silüs 21 şubat daa izin kullanmadı ama 30unu da kullanacak hihoyyyt
ama gönderirken çok fena olunuyoo:sinifsinif:
BİTEN:376
:hooray: ŞAFAK:72 BATMAN'A SELAMMMMMMM :teytey:
89/1 KIBRIS/GİRNE
ALLAH'IM SENİ KORUSUN CANIM KOCACIM :Saruboceq:
BİR GÜN GELECEK
BİR GÜN KALACAK turkbayragi
benim de 89/2turkbayragi
:Saruboceq:şafak 147
dadlum silüs 21 şubat daa izin kullanmadı ama 30unu da kullanacak hihoyyyt
canım bak şimdi izin falan kullanıyolar ama yol izinleri falanda dahil oluyo biz onları saymıyoruz onlar hediye gibi ben senin şafağını 437 buldum ama daha az tahminimce kaydirigubbakcemile2
bendee görmekk ıstıyorum bu sayıyııı:lepi:
benim de 89/2turkbayragi
benim de 89/2turkbayragi
görcen,görceksiniz inşallahhh:Saruboceq:
Amin arkadaşımmm..megcim allah sağsalim kavuşturur inşallah tatlım ay bende 150 falan demek istiom aartık ama geçmio bitürlü yawwwww:çok üzgünüm:
canım bak şimdi izin falan kullanıyolar ama yol izinleri falanda dahil oluyo biz onları saymıyoruz onlar hediye gibi ben senin şafağını 437 buldum ama daha az tahminimce kaydirigubbakcemile2
sağol dadlum :1hug: walla kim daha az sölerse onu kabul adiom artık :jeyyar: sabitleyemiom çünkü gamyoncuiremsu :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?