- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #24.921
sevindim senin adına bitanem darısı hepimizin başına ooooooooyyyyyyyy ooooooooyyyyyyyyy şafak 440 :gitme:
sağol dadlum :1hug: walla kim daha az sölerse onu kabul adiom artık :jeyyar: sabitleyemiom çünkü gamyoncuiremsu :roflol:
tam izin kullansın sabitlenir canım benim
senide allah kavuştursun tatlım aynı tertibiz ama sende izin kullanılmamış sanırım kaydirigubbakcemile5
sağol arkadaşımm,Amin:Saruboceq:
hepimiz kavuşalım sağ salim inşallahhh:Saruboceq:
O GÜNLERDE GELİCEK İNŞALLAH GİTTİĞİNDE BENDE SENİN GİBİYDİM GEÇMEZ GİBİ GELİODU AMA GEÇİOMUŞ ALLAH SABRINI VERİO CANIM.RABBİM HERKESE GÖSTERSİN BU GÜNLERİ SAĞ SALİM GELSİNLER HEPSİ:Saruboceq:
amin bitanem amin ama çabuk geçsin yaaa walla dayanılmaz gelio kavga etmeyi bile özledim aşkımla yaaa :tomato: Biliormusunuz kıslar ben eşimi gönderirkende gönderdikten soorada hiç ağlamadım herkes otogarda salya sümük ağladı ben gülerek gönderdim heralde gittiğini daha inandıramamıştım kendime ama buğünlerde bi doluyum sormayın püf deseniz inecek yaşlar sanki gözümden :gitme: Duygusallaşmak istemiom yaa dayanamam o zaman bide duygusala bi bagladım mı geri zor toplarım kendimi basar giderim walla yanına çocukmuş şuymuş buymuş takmam ben pişman olmam ama herifim kızar bu seferde gene yaptın yapacaanı diye çok üzgünüm çoook napsam gitsem mi acep gıs :jeyyar:
valla ben tutamamıştım ağlamıştım kız hemde nasıl ağlamıştım otobüs hareket etti ben gerisini hatırlamıom bile kayınvalidemin kucağında açtım gözümü hala ağlıom ama gizli saklı oğlum çok etkilenio.eğer sorun olmucaksa git derim en azından yemin törenine git ben gittim çok güzel olu valla canım sen bilirsin tabi etkilemek istemem tatlım
megcim susucum dadluluarım bi siz kalmışınız gerisi uçmuş bende uçtum bidenelerim yarın görüşürüs tatlı bakın kendinize opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?