Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam dadlularım ben geldim bi bakem dedim napüünüs diye guclubacismile babyke mesaj ve hesap için teşekkürler tatlım inşallah bida değişmez :roflol: sormayın kıslar benim herif gittiğinden beri çok ağrım vardı belki geçer dedim önemsemedim ama dün gece dayanamadım kayınbabam sağolsun acile götürdü gece böbreklerimi üşütmüşüm sanırım birsürü ilaç verdi ilaçlarda şaftımı kaydırdı şincik :bbo: dua edin kıslar iyi olim biran önce yaw çok agrıyo yaa :sinifsinif: nesse ben gidem biras daa uzanam belki hafifler arada dayanamam uğrarım napünüs diye bakmaya öpüyorum hepinizi fıstıklar opuyorumnanaktan

bişi olams tatlım merak etme sanki herkesin adına mı bakıyo adam gıs görmemiştir hem görse şimdiye kadar 40 kere aradı sizinkileri merak etme diğerinde daha dikkatli olmayıda unutma tatlım :teselli:

Geçmiş olsun inşallah iyileşirsn hayrlsyla görüşürüz bb

eftelyaecrinciim,

geçmiş olsun arkadaşımmm,acil şifalar inşallahh sana:Saruboceq:

kıslar aşkımla konuştum biraz önce ağrım biraz geçti sanki be :jeyyar: ay çok seviyom ben kocacımı yaaa hala her sabah kalktıımda iyikide evlenmişim aşkımla diom allah herkese böle aşk nasip etsin walla zemuszemus

anaaaa nerede bu şafak kızlarııı kimsecikler yok topik boş kalmış lmaz:

eftelyacım aminnn canım aminnnn....
Rabbim pişmanlık yaşatmasın inşallah...
ağzınızın tadı hiç bozulmasın
:Saruboceq:

selam şafak kardeşlerim nasılsınız?ömrümle konuştum az önce..keyfi iyiydi,rahatmış çok şükür..ama ben yine de rahat olamıyorum..konuştuktan sonra bile çok kötü oluyorum..onsuz bir gün daha geçti..ama biliyorumki geçen hergün bizi biraz daha yaklaştırıyor..Rabbim bütün askerlerimizi korusun..çok dua edelim kızlar..elimizden başka hiçbirşey gelmez çünkü..

telefonu kapatınca çok kötü oluyosunn dimi bende öyleyim alışamadım hala:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…