Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Paylasmak istiyorsan tabiki paylas.. belki yardimci olabiliriz

Ya ben geçen gün aşkıma posta gönderdm içinde mektup falan bi kaç bişi var gönderirken onun adresi kendiminde sadece adres olmadan adım ve soyadımı yazdım gönderdim sonradan aptal kafama dank ettiki benim dayım postanede gelen giden bölümünde şimdi içime kurt düştü ya görürse ya açar bakarsa die korkuorum işte napıcam bilemiyorum

gönderdiysen, bir şey değişmiceğine göre, kafana takıp, kendini üzmene gerek yok, üzülsende bir şey değişmicek, sıkma canını, bir şey olmazz inşAllah...
olumunekankayizsmile

gönderdiysen, bir şey değişmiceğine göre, kafana takıp, kendini üzmene gerek yok, üzülsende bir şey değişmicek, sıkma canını, bir şey olmazz inşAllah...
olumunekankayizsmile

bence de üzülme,kendini yiyip bitirme.hem anladığım kadarıyla bir kaç gün geçmiş üzerinden,elin geçse geçerdi şimdiye kadar.bu seferkini yakalanmadan atlatırsan,korkacağına konuşup anlaşın başka bir isimle yaz.Eğer dayının eline geçerse de çok çok absürd bir resim ya da yazı yazmadıysan ki yazmamışsındır tahminim açıp okuyolar orda da çünki bişi olmaz açsa bile.Sonuçta herkes bu yollardan geçti herkes aşık oldu.

hejarcımm,hafta arası çarşı olmuyo bizde..
sizde oluyo mu?
selam şafak güzelleri
canım sen dün yazmışsın ama ben görmemişim
yada çıkışıma denk geldi
şimdi cevaplayayım :ecrin_bebek:
bizim haftaiçi oluyor çarşı
haftasonu yokkaydirigubbakcemile2

selam şafak güzelleri
canım sen dün yazmışsın ama ben görmemişim
yada çıkışıma denk geldi
şimdi cevaplayayım :ecrin_bebek:
bizim haftaiçi oluyor çarşı
haftasonu yokkaydirigubbakcemile2

tamam arkadaşımm,anlamak bena.s
bizde sadece hafta sonları, o da belki olabiliyo..

tehlikeli olduğu için bulunduğu yer,sürekli kilitli oluyo çarşıları..
Allah korusun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…