- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #25.401
olsun o kadarda tatlım en azından ii olduğunu biliosun hem arayamas ama denetlemelerde rahat oluyolarmış kimse fazla bulaşmıyomuş askerlerimize bu yandan düşün tatlım içini ferah tut hep bitanem :teselli:
ya didemevo ya nolduuuuuu,banlanmışşş,niye ama yaaa çok üzüldümmm:gitme:
slm kader arkadaşlarım....hihoyyyt
evet dideme ne olmuş yaa bende baktım banlı diyor ama çevrim içi gözüküyor nasıl oluyor yaa msjlarada baktım kimseyle bir kavgasıda yok alalalafisfisfis
mafoldumben
anlamadım ki mehserim..
bugün şafaktaydı,yazıştık güzel güzelturkbayragi
demin bi baktımmm,banlıı:sinifsinif:
çok severim ben didoyu yaaa offf
mehser gelmişşş opuyorumnanaktan
kızlar bende burdayımmm kaydirigubbakcemile3
fıstıkımm nbr nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah[/B][/COLOR]:1hug:
slm kader arkadaşlarım....hihoyyyt
evet dideme ne olmuş yaa bende baktım banlı diyor ama çevrim içi gözüküyor nasıl oluyor yaa msjlarada baktım kimseyle bir kavgasıda yok alalalafisfisfis
burdasın tabe,ben gördüm seni kiiiizemuszemus
kıslar bence bi sorun yok saten çevrimiçi deyoo yerimseniben oraya saten bis istediğimizi yasmıyos mu CADIARZU bence kendi yazmıştır onu ya korkmayın boshayallersmile didoooooooooooooooooooooooooooo nerdeysen çık gıs ortayaaaaaaaaaa :roflol: yerimseniben
yok tatlım,banlanmış Didem maalesef:sinifsinif:
şükürler olsun yolunda
naptın kıss en son sevgülünlee görüşcektin sanırımm aklinialirimsmile
hadi yaaa:sinifsinif: üsüldüm bak şincik yaw kızlar naptıki banlandı bu gacı CADIARZU bende banlanmayım anlatın hele nolursa napaparsak banlanırız yaw?eyvahedigeldismile
oh oh maşallah Allah bozmasın canım benim
görüştüm canım yaa güzel bir gün geçirdik canımın içi ile ama hala durgun kafası çok karışık askerlik sonrasıda ayrı sorun yaa Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?