Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

olsun o kadarda tatlım en azından ii olduğunu biliosun hem arayamas ama denetlemelerde rahat oluyolarmış kimse fazla bulaşmıyomuş askerlerimize bu yandan düşün tatlım içini ferah tut hep bitanem :teselli:

opuyorumnanaktan evet canım en azından haber verdı yoksa daha cok merak ederdim

dadlularım ben gidiom şimdi kısımın yanına sayfayı açık bırakacam siz konuşmaya devam edin tatlı tatlı ben arasıra dalarım aranıza :roflol: öptüm fistuklaropuyorumnanaktan

ya didemevo ya nolduuuuuu,banlanmışşş,niye ama yaaa çok üzüldümmm:gitme:

slm kader arkadaşlarım....hihoyyyt
evet dideme ne olmuş yaa bende baktım banlı diyor ama çevrim içi gözüküyor nasıl oluyor yaa msjlarada baktım kimseyle bir kavgasıda yok alalalafisfisfis

mafoldumben
evet dideme ne olmuş yaa bende baktım banlı diyor ama çevrim içi gözüküyor nasıl oluyor yaa msjlarada baktım kimseyle bir kavgasıda yok alalalafisfisfis

anlamadım ki mehserim..
bugün şafaktaydı,yazıştık güzel güzelturkbayragi

demin bi baktımmm,banlıı:sinifsinif:
çok severim ben didoyu yaaa offf

mafoldumben

anlamadım ki mehserim..
bugün şafaktaydı,yazıştık güzel güzelturkbayragi

demin bi baktımmm,banlıı:sinifsinif:
çok severim ben didoyu yaaa offf

bende merak ettim şimdi acaba bir yanlış anlaşılmamı var kibilmiyorumkismile
didemi bende severim yaa noldu şimdi bu kıza:1ninca:

mehser gelmişşş opuyorumnanaktan

fıstıkımm nbr nasıl gidiyor herşey yolundadır inşallah:1hug:

kıslar bence bi sorun yok saten çevrimiçi deyoo yerimseniben oraya saten bis istediğimizi yasmıyos mu CADIARZU bence kendi yazmıştır onu ya korkmayın boshayallersmile didoooooooooooooooooooooooooooo nerdeysen çık gıs ortayaaaaaaaaaa :roflol: yerimseniben

yok tatlım,banlanmış Didem maalesef:sinifsinif:

şükürler olsun yolunda

naptın kıss en son sevgülünlee görüşcektin sanırımm aklinialirimsmile

oh oh maşallah Allah bozmasın canım benim
görüştüm canım yaa güzel bir gün geçirdik canımın içi ile ama hala durgun kafası çok karışık askerlik sonrasıda ayrı sorun yaa Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah:Saruboceq:

hadi yaaa:sinifsinif: üsüldüm bak şincik yaw kızlar naptıki banlandı bu gacı CADIARZU bende banlanmayım anlatın hele nolursa napaparsak banlanırız yaw?eyvahedigeldismile

küfürlü,açık saçık konuşulmıcak,üyelere sataşma olmıcak,akıllı uslu durulcak işte kısaca..

ama didem zaten bunların hiççbirini yapmaz,dünya hanımı bi kızdır didem..:sinifsinif:

aman allah bosmasın tatlım maşşallaahhkaydirigubbakcemile3 darısı başımıza :kedi: haklısın askerlik sonrası çok sorun buğün aşkımla konuştuumusda aşkımda söledi askerlik sorun değil alıştım askerlik sonrasını düşünüom diyor benimki çok şükür fazla zorlanmas askerde saten biliodum son çalıştığı yerde mübarek askerlikten beter çalıştı ben dayanamıyodum artık anlattıklarına çık başka iş bul diodum sanki o kadar kolaymış gibi ama askerliğe faydası oldu işte :) şimdi zorlanmıyor ben orayı çekmişim burası ne ki diyor sempatiksalakcinni ki askerlik sonrası kesin burdasın dediler yani iş sorunu yok gelince tabi orda çalışmak başlı başına bir sorun o ayrı kafamçokkarıştı bazı düşüncelerimiz var iş konusunda askerden gelince inşallah yapabiliriz işte o zaman çok rahat olurus kıslar ya inşallah olur boshayallersmile şimdi düşünme bunları dert etme kendine dedim bırak zamana gelince askerliği bitirince düşünürsün saten dedim ne deyim başka :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…