- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #25.441
şafak kaç tatlım senin?boshayallersmile
amin cnm amim allahım sen askerimi ve şafak güzellerimin askerlerini koruuu her daim :Saruboceq:
bende burdayımm
baya oldu yazmayalı sanırım :hulya:
Gideleli daha 10 gün olduu
Hojbulduk canım benim yarim 1. piyade er eğitim tugay komutanlığında doğu kışlaya düştüboshayallersmile
oy kuzum benim benimde 11 oldu :gitme: ama dayanacas artık güselim kaç gün yapacak acemiliğini?nerde?
nasılsınız kızlar
valla benim erkenden uykum geliveriyo neden kii bilmiyorumkismile
aman allah bosmasın tatlım maşşallaahhkaydirigubbakcemile3 darısı başımıza :kedi: haklısın askerlik sonrası çok sorun buğün aşkımla konuştuumusda aşkımda söledi askerlik sorun değil alıştım askerlik sonrasını düşünüom diyor benimki çok şükür fazla zorlanmas askerde saten biliodum son çalıştığı yerde mübarek askerlikten beter çalıştı ben dayanamıyodum artık anlattıklarına çık başka iş bul diodum sanki o kadar kolaymış gibi ama askerliğe faydası oldu işte :) şimdi zorlanmıyor ben orayı çekmişim burası ne ki diyor sempatiksalakcinni ki askerlik sonrası kesin burdasın dediler yani iş sorunu yok gelince tabi orda çalışmak başlı başına bir sorun o ayrı kafamçokkarıştı bazı düşüncelerimiz var iş konusunda askerden gelince inşallah yapabiliriz işte o zaman çok rahat olurus kıslar ya inşallah olur boshayallersmile şimdi düşünme bunları dert etme kendine dedim bırak zamana gelince askerliği bitirince düşünürsün saten dedim ne deyim başka :sm_confused:
oo güzel bi kız gelmişşş aklinialirimsmileselam bacularrrr
İskenderunda yapıyo acemiyiğini 26sında yemin
töreni var. Yemin töreninden sonra 1-2 hafta kalabilirim
o daha belli değil dedi. fisfisfis
benim aşkım 26sında evine gelio insallah turkbayragi
oo güzel bi kız gelmişşş aklinialirimsmile
iyi akşamlar arkadaşlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?