- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #25.541
evet geçti gitti valla. :dance:
Yorgunum hiç dinlenemedim bende haftasonu girdim baktım da mesaj atıcak zaman bulamadım. Özlüyor insan ya burayı.
kaydirigubbakcemile3 aynenn canım valla öle oluyoo =) sabh pc'yi açıp ilk buraya
giriyorumm bende =)))
slm lkızlar bn geldim şafak:196 turkbayragi
evet sanki uzun zamandır tanıyormuşum gibikaydirigubbakcemile3 aynenn canım valla öle oluyoo =) sabh pc'yi açıp ilk buraya
giriyorumm bende =)))
slm lkızlar bn geldim şafak:196 turkbayragi
Hoşgeldiin tatlımm sonunda 100'lere geçtin hee =))) hadi bakalımm
iyi gibi canım bende ne olsun.hala anlamadım gitdi bn bu şafağı ya duygu.91 hesaplıo 197 dio nisanda 222 demiş bn başlım 222 saymaya offfff offf
şafak:::222
iyiyim duıygucum sn nasılsın
günaydın kızlar
Günaydın canımm. Nasılsınsınn
evet sanki uzun zamandır tanıyormuşum gibi
muhabbet ediyoruz ya
birde acımız aynı ya
hoş geldin canım nasılsın
Kızlar günaydın hayırlı haftalar hepinizeopuyorumnanaktan
kızlar dün banlandığım için buraya yazan merak eden arkadaşlarıma teşekkür ederimopuyorumnanaktan
Neden banlandığıma gelince siteye kayıt olurken kullandığım mail adresimi kullanmadığım için aktifliğini yitirmiş aktif ettim ve banım kalktı çok üzülmüştüm ne yaptımda banlandım diye meğer mail adresinden dolayıymış:dance:
meg seni çok seviyorum canım arkadaşımmmm
hala anlamadım gitdi bn bu şafağı ya duygu.91 hesaplıo 197 dio nisanda 222 demiş bn başlım 222 saymaya offfff offf
şafak:::222
iyiyim duıygucum sn nasılsın
şükürler olsun iyiyimm
ama endişeler var derslerle alakalıı yetişmiyo sanki :gitme:
sen nasılsın??
busrae, Duygu.C, jeloo1981, Melike_B, tatlikis, yengec123
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ?
ıyiyim büşram çalışıyorum sen nasılsın asker nasıl
günaydın canım iyi gibi sen nasılsınbusrae, Duygu.C, jeloo1981, Melike_B, tatlikis, yengec123
GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ?
aynen öyle :1hug:Aynen canımm =))) kimseyle paylaşamadıklarımızı yani paylaşsakda anlamadıkları için bizleri burası çok iyi geliyo insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?