Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ELAZIĞ DA 6 ŞİDDETİNDE DEPREM OLMUŞ SABAH BU HABERLE GÖZLERİMİ AÇTIK ÇOK ÜZÜLDÜM ŞİMDİDEN ALLAH YARDIM ETSİN HEPSİNE:Saruboceq:
ÖLÜ FELAN DA VARMIŞ :sinifsinif:

Hoşgeldiin canımm evet bende çok üzüldümm haberlerde görüncee
Ölenlere allahtan rahmett :Saruboceq: Allah daha büyük depremlerden
korusunn bizii

Aksatıyomusun yoksa derslerinii lmaz:

yoo düzenli çalışıyorum aksine
üni.de ilk yılım da geçiş yapmak istiyorum pek sevmiyorum burdur u birde istanbul a uzağım iş imkanı yok zorluk oluyo burda

bursa inşallah resim öğrt. kontenjan açarsa bu dönem geçiş düşünüyorum ondan endişelerim var.. puanım yüksek olsun istiyorum ama üni de hak hukuk yook hocalarda not kıtlığı var kaydirigubbakcemile3
olmadı zaten bu sene öss ye gircem tekrar
bursa da birde marmara da yeteneğe gireyim yeniden diyorum

ama bir sene daha burda olmak istemiyorum senağlama
yaşım da 18 olduğundan kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bi yandan bu sene olmadı bi sene daha okurum önümüzdeki sene geçiş yaparım diyorum

her türlü gıcık oldum sempatiksalakcinni

kızlar Gökhan Türkmen'in yeni albümü dinlediniz mi?
Ben çok beğendim tavzsiye ediyorum özellikle

Dayanamam Şarkısı

Hangi gün hangi dün aramadımki
Sevmeye seni böyle doyamadımki
Bir masal gibi geçti gitti gözlerin
Gitti yalan oldu sitem doldu sözlerim
Bir mucize gerek derken şu hayatıma
Gözlerinle açtım gönlümü sabahlara
Gönül sözüm ruhum özüm canım kanım yar
Hem gecem hemde gündüzüm aşım yaşım yar
Biran olsun senden uzak viran olsun hayat mayat
Neye yarar sensiz hayat
Ben dayanamam
Canım acor yokluğuna
Yarım kalır uykularım
Neye yarar şarkılarım
Gel dayanamam

hatuna bak beni katmamış araya ayran içtik ayrımı düştük yavrummalsanaalsanasmile

busrae, didem_evo, Duygu.C, jeloo1981, Melike_B, nnisanyagmuruu, tatlikis, yengec123
DİDOŞUM AŞK OLSUN OLURMU ÖLE ŞEY SEN YOKTUYDUN O ZAMAN ONDAN ÇIKMAMIŞ CANIMŞeniz SEN HİÇ UNUTULURMUSUN BEBEMolumunekankayizsmile

Çalışıyosunn ? =))) İyiyim canımm, ama askerim nasıl bilmiyorum dün
görüşemedikk. Daha doğrusu aradı ama biz dedemlere gidiyoduk açamadımm:
delphin:

evet kuzum 1 haftadır çalışıyorum..bizde hergün konuşuyoruz hesap soruyo hergün askerim naptın kim vardı ne ettinkaydirigubbakcemile3
seninkide yapıyomu aynısını kızaklinialirimsmile

Hoşgeldiin canımm evet bende çok üzüldümm haberlerde görüncee
Ölenlere allahtan rahmett :Saruboceq: Allah daha büyük depremlerden
korusunn bizii

ÖLE HAYATIM YA BENDE ÖLE KORKUYORUMKİ eyvahedigeldismileBURDADA OLCAK BİZ NE YAPCAZ BARİ EVLENEYİMDE ÖLÜRSEM KOCAMIN ÇACUKLARIMIN YANINDA ÖLEYİM OFFFF YAAAsenağlama

busrae, didem_evo, Duygu.C, jeloo1981, Melike_B, nnisanyagmuruu, tatlikis, yengec123
DİDOŞUM AŞK OLSUN OLURMU ÖLE ŞEY SEN YOKTUYDUN O ZAMAN ONDAN ÇIKMAMIŞ CANIMŞeniz SEN HİÇ UNUTULURMUSUN BEBEMolumunekankayizsmile

yavrum kopyala yapıştırını yiyimm senin:roflol:
şaka yapıom bacım unutmazsın tabi..
kız asker napıo

evet kuzum 1 haftadır çalışıyorum..bizde hergün konuşuyoruz hesap soruyo hergün askerim naptın kim vardı ne ettinkaydirigubbakcemile3
seninkide yapıyomu aynısını kızaklinialirimsmile

Kıss sorma hergün arıyoo ayrıntılı bi şekilde yaptıklarımdan bahsetmemi istiyo=)) Bide
pazar günü için dışarı çıkıcam demiştim, görüşemedik üstüne, şimdi çatlıyodur kesinn
kaydirigubbakcemile3

Sabret canım biraz inşallah istediğin yere geçebilirsin.

ÖLE HAYATIM YA BENDE ÖLE KORKUYORUMKİ eyvahedigeldismileBURDADA OLCAK BİZ NE YAPCAZ BARİ EVLENEYİMDE ÖLÜRSEM KOCAMIN ÇACUKLARIMIN YANINDA ÖLEYİM OFFFF YAAAsenağlama

Zaten canım İstanbulda bi deprem olsa 6'dan büyük allah korusun tabi ama sonuçlarıı
kötü olucaktırr.. Sağlam ev çok az :1no2:

yavrum kopyala yapıştırını yiyimm senin:roflol:
şaka yapıom bacım unutmazsın tabi..
kız asker napıo

NE OLSUN KIZ İŞTE AYNEN DEVAM ÖZLETİYO SADECE O KADAR ŞU AĞUSTOS GELENE KADAR GEBERMEZSEM İİDİR DİDOŞUM YAA ÇOOOOOOOOOOOOK ÖZLEDİM Bİ O KADAR DA SIKILDIM:gitme:kafamçokkarıştı

Şimdi dinledim çok güzelmiş gerçektenn. Teomanın çoban yıldızı şarkısıda çok güzel
hele klibini izleyince bitiriyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…