Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

babyke benide ekle haritaya nolarsıııınnn :kedi: nabünüs bakem ösledinis mi beniiiiiiiiiiii sempatiksalakcinni kıslar çok mutluyum askımla 2 kere konuştuk buğın 7 de aradı akşam 3 4 dakka konuştuk iyimisiniz falan dedi eyyis dedim biras önce gene aradı senin ağrın nası aşkım sormayı unuttum özür dilerim dedi ki benim herifim kolay kolay özür dilemes boshayallersmile ben farkında bile diildim valla sormadığının :kedi: çok ösledim sesini duyunca şaftım kayyo dünyayı unutuom boshayallersmileŞeniz asığım ben herifime yaaaaaaaaaa Şeniz

babyke beni unutma fıstık manisada benim herşeyim boshayallersmile

AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNN INSALLAH hepimiz bir an önce kavusuruz..
Bi$ey Degil Arkadaslar Herzaman.. birbirimizi desteklememiz lazim...
Düsünüyorum sizlerde olmasanizzz napardim ben sempatiksalakcinni
Hepimiz ayni durumdayiz.. birbirimizi anliyoruz....

doğru söölüosun walla bidenem seni bilmiom nolurdun ama ben kafayı sıyırırdımsempatiksalakcinni kafamçokkarıştı :roflol:

kıslar 9 kişiyis şu anda kimsede tık yok konuşsanıza kıs harita sesinizi soluğunuzu kesti heralde sempatiksalakcinni 2 dene de misafir varmış alllooooo hiişşştt sen sen misafir olan kayıt olmadan özel alana girmeye teşebbüs eden şahıs buraya baktığına göre seninde var bi asker gel gıs aramıza çekinme sempatiksalakcinni :sm_cool:

butun herkes böyle olurdu bence
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
yada böyle
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hahahahahahahahaha koptum ben ya...

cekinmeyin gelin misafirler

bence de iyiki kaynaştık, şafak kardeşleri olaraktann :lepi: kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…