Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

misafir kaçtı ehe ehe ehe :kedi: :roflol: korkuttum gısı heralde :kedi: :roflol: delikafadulden

kız ne konuşalım durgunlaştık akşam oldu hüzünlendik sanırım:1ninca:

xD millet bi şey sorcam, cildinize, siyah noktalar için bi şey kullanıyo musunuz ? bayanssulusmile

fikrinizi aliyim dedim, kullanıpta faydasını gördüğünüz şey varsa söyleyinn ... =)) zemuszemus

kız ne konuşalım durgunlaştık akşam oldu hüzünlendik sanırım:1ninca:

anaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm hemen kovalım hüzünleri o saman alın hadi fıstıklar çerez niyetine ehe ehe ehesempatiksalakcinni

Bigün Yeni asKer böLüğüne TesLim oLuR Ve aLışmaya CalışıR Aradan Bı Kac zaman GecTıkten sonRa Yenı askere nöbet yazılmaya başLaR Bölüğün demokrat bı cavusu vardır Herkezı döver klüfür eder Piskopatın tekıdır. Herkez bu cavustan korkar doğal olarak yenı askerde bunu ögrenmıştır. Birgün Yenı asker Nizamıyenın Kapısında Nöbet tutar ogünde Bölüğü gezmeye General geLıcekmıs Her neyse Cavus Nöbette olan askere her 10 dakkada bır gelıp

ÇavusLum GeneraL GeLdımı ?
Yenı asker: Yok Gelmedi .
Cavus 10 dakka sonra gene gelır olum General geldımı
Yeni Asker: Yok gelmedı
Cavus 10 dakka sonra gene gelır olum General geldımı
Yeni Asker: Yok geLmedi

Çavus Tam gider arkasından GeneraL Nizamıyenın Kapısından Icerı Gırer.

Yeni Asker: Dur Sen Kimsin ?
GeneraL: Tanımadın mı Ben GeneraLim ?
Yeni Asker: Ben GeneraL FaLan Bilmem Bizim deli Çavus Ikıde Bir senı Bana sorup DuruyoR YakaLaRsa .....
:roflol: sempatiksalakcinni :roflol: sempatiksalakcinni

Bir kase yoğurda, bir limonun suyunu karıştırın. Gözlerinize gelmemesine dikkat ederek, bu karışımı yüzünüze yayın. 15 dakika bekledikten sonra yüzünüzde kuruyan maskeyi ılık suyla yıkayarak çıkarın. Limon suyu cildi temizler, sivilceleri kurutur ve siyah noktaların kaybolmasına yardımcı olur. Yoğurt ise cildi besleyip, yağ miktarını dengeler. Bu maske haftada bir kez uygulanmalıdır.

ben bunu denemiştim cnmmm işe yaramıştı bideee sen dene bence denemekten zarar gelmez demiii kaydirigubbakcemile3

xD millet bi şey sorcam, cildinize, siyah noktalar için bi şey kullanıyo musunuz ? bayanssulusmile

fikrinizi aliyim dedim, kullanıpta faydasını gördüğünüz şey varsa söyleyinn ... =)) zemuszemus

Bi çay bardağı suya bi kaç çay kaşığı karbonat koy pamukla yüzüne sür azıcık bekle sonra güselce durula pamuk gibi oluyor siyahlıklarda gidiyor tabi geçici süreliğine yine çıkıyr sonraboshayallersmile

eheheh xD xD
şakkıdı kaydirigubbakcemile

hadi yaa, sağol canım, geçici de olsa denemekte fayda var...
kaydirigubbakcemile5

hihihii, çok sağol sende canım=) denemekte fayda var tabi, bunuda =))
olumunekankayizsmile

ben bu gece pek hüzünlüydün bidenem aramadı diye.. ama az önce aradı.. kendi bölüğünde sıra çokmuş başka bi yere kaçmış yasak bi yerden aramış benive ilk defa 9dk konuştuk.. üzerine bu yazdıklarınızıda okuyunca daha iyiyim şimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…