- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #26.041
kıslar 9 kişiyis şu anda kimsede tık yok konuşsanıza kıs harita sesinizi soluğunuzu kesti heralde sempatiksalakcinni 2 dene de misafir varmış alllooooo hiişşştt sen sen misafir olan kayıt olmadan özel alana girmeye teşebbüs eden şahıs buraya baktığına göre seninde var bi asker gel gıs aramıza çekinme sempatiksalakcinni :sm_cool:
kıslar 9 kişiyis şu anda kimsede tık yok konuşsanıza kıs harita sesinizi soluğunuzu kesti heralde sempatiksalakcinni 2 dene de misafir varmış alllooooo hiişşştt sen sen misafir olan kayıt olmadan özel alana girmeye teşebbüs eden şahıs buraya baktığına göre seninde var bi asker gel gıs aramıza çekinme sempatiksalakcinni :sm_cool:
bence de iyiki kaynaştık, şafak kardeşleri olaraktann :lepi: kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile
hahahahahahahahaha koptum ben ya...
cekinmeyin gelin misafirler
kız ne konuşalım durgunlaştık akşam oldu hüzünlendik sanırım:1ninca:
xD millet bi şey sorcam, cildinize, siyah noktalar için bi şey kullanıyo musunuz ? bayanssulusmile
fikrinizi aliyim dedim, kullanıpta faydasını gördüğünüz şey varsa söyleyinn ... =)) zemuszemus
anaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm hemen kovalım hüzünleri o saman alın hadi fıstıklar çerez niyetine ehe ehe ehesempatiksalakcinni
Bigün Yeni asKer böLüğüne TesLim oLuR Ve aLışmaya CalışıR Aradan Bı Kac zaman GecTıkten sonRa Yenı askere nöbet yazılmaya başLaR Bölüğün demokrat bı cavusu vardır Herkezı döver klüfür eder Piskopatın tekıdır. Herkez bu cavustan korkar doğal olarak yenı askerde bunu ögrenmıştır. Birgün Yenı asker Nizamıyenın Kapısında Nöbet tutar ogünde Bölüğü gezmeye General geLıcekmıs Her neyse Cavus Nöbette olan askere her 10 dakkada bır gelıp
ÇavusLum GeneraL GeLdımı ?
Yenı asker: Yok Gelmedi .
Cavus 10 dakka sonra gene gelır olum General geldımı
Yeni Asker: Yok gelmedı
Cavus 10 dakka sonra gene gelır olum General geldımı
Yeni Asker: Yok geLmedi
Çavus Tam gider arkasından GeneraL Nizamıyenın Kapısından Icerı Gırer.
Yeni Asker: Dur Sen Kimsin ?
GeneraL: Tanımadın mı Ben GeneraLim ?
Yeni Asker: Ben GeneraL FaLan Bilmem Bizim deli Çavus Ikıde Bir senı Bana sorup DuruyoR YakaLaRsa .....
:roflol: sempatiksalakcinni :roflol: sempatiksalakcinni
Bi çay bardağı suya bi kaç çay kaşığı karbonat koy pamukla yüzüne sür azıcık bekle sonra güselce durula pamuk gibi oluyor siyahlıklarda gidiyor tabi geçici süreliğine yine çıkıyr sonraboshayallersmile
Bir kase yoğurda, bir limonun suyunu karıştırın. Gözlerinize gelmemesine dikkat ederek, bu karışımı yüzünüze yayın. 15 dakika bekledikten sonra yüzünüzde kuruyan maskeyi ılık suyla yıkayarak çıkarın. Limon suyu cildi temizler, sivilceleri kurutur ve siyah noktaların kaybolmasına yardımcı olur. Yoğurt ise cildi besleyip, yağ miktarını dengeler. Bu maske haftada bir kez uygulanmalıdır.
ben bunu denemiştim cnmmm işe yaramıştı bideee sen dene bence denemekten zarar gelmez demiii kaydirigubbakcemile3
hüzün kuşları kaçtımı hüzünleriniz yoksa bida gönderim sempatiksalakcinni
hadi yaa, sağol canım, geçici de olsa denemekte fayda var...kaydirigubbakcemile5
hihihii, çok sağol sende canım=) denemekte fayda var tabi, bunuda =)) olumunekankayizsmile
Rica ederim efenimaklinialirimsmile
valla buakşam hüzün gitmez yarim yağmur altında koşmaktan
hastalanmış oralarda sesi kötü geliyordu bünyesi hassas bi hafta çeker artık:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?