- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #26.081
Slm kızlar ne yapıosunuz bakalım ufff herİfİmle bugÜn konuŞamadım kavgalıydıkta ayhhh İÇİme dert oldu
Arkadaslar yaa e$imle 3 senedir birlikteyiz..
Ilk defa 1 gündür e$imin sesini duymadim..
Kiyamam ben a$kima yaaa...
hoşşşgeldin baçimm niye kavgalısınız ne oldu
sevindim fıstık bende buğün 2 kere konuştum herifimle uçacam da ağrım var delikafadulden
hoş bulduk bacım yaa benim herif acayip kıskançta herşeyden kıskanıo delirtti beni dünden beri dayımın olu var benim pc ye format atcaktı nie benim odama girmiş miş orası genc kız odasıymıs nie yanında durmusum ayhhhhklava:
Yakinda 2 haftaligina daga cikacaklarmis.. ozaman napcam bilmiyorum vallahaaa...
Aman insallah dahada cok arayabilir bizimkiler
hoş bulduk bacım yaa benim herif acayip kıskançta herşeyden kıskanıo delirtti beni dünden beri dayımın olu var benim pc ye format atcaktı nie benim odama girmiş miş orası genc kız odasıymıs nie yanında durmusum ayhhhhklava:
amaninn malum kıskançlıklarrr bişi olmazz:dance:
Ayni benimki.. benimkide cokkk kiskanc..
Kibris - lefko$a canim benim..
Alt devreler geldikten sonra yani mayista bitecekmis SIKINITILAR..
hayirlisii
akrabandan kıskancak kadarmı her telefondamı insan sorar ya dersaneye giderken acık bişey giymedin die sanki nasıl giyindimi bilmio he kızıom napim işde sormak istom dio delikafadulden
Evet akrabamdanda kiskaniyo, teyzemin oglundan
o 17 yasinda ben 27 yasinda.. sonucta oda erkek diyo..
Benim gözümde kardesim gibi.. Seviyorlar iste.. ondan kiskaniyorlar..
Sacima föhn cekerim.. niye susleniyorsun der bu sefer...
89/4 benimki $afak 359
kızlar ben geldim
ooo şöyle bi sayfalara baktım da baya kaynatmışsınız kaydirigubbakcemile2
nasılsınız?
benim bitanem bugün arayamadı, zaten yoğun olcaklarını söylemişti :sinifsinif:
evet ya delirtio oda beni uyus işde bizim bi akraba var adı bora daha 3 yaşındamı ne okadar bişey yani bazen gelir yatama beni uyandırır yada yanıma yatar beraber uyuruz daha 3 yaşında ya bigün bunla sabah tel konuşamıza denk gelmişti aboooooooooooooooooooooooo2 gün burnumdan getirmişti yaaa klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?