Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Arkadaslar yaa e$imle 3 senedir birlikteyiz..
Ilk defa 1 gündür e$imin sesini duymadim..
Kiyamam ben a$kima yaaa...

ayhhh kıyamam ben sana ya bende çok oldu valla askerliğe başladından beri 1 hafta konuaşamdımız hiç haber alamadımda oldu Allah ım çok şükür şimdi eskisinden daha iyiyiz :Saruboceq:

hoşşşgeldin baçimm niye kavgalısınız ne oldu

hoş bulduk bacım yaa benim herif acayip kıskançta herşeyden kıskanıo delirtti beni dünden beri dayımın olu var benim pc ye format atcaktı nie benim odama girmiş miş orası genc kız odasıymıs nie yanında durmusum ayhhhh klava:

amaninn malum kıskançlıklarrr bişi olmazz:dance:

akrabandan kıskancak kadarmı her telefondamı insan sorar ya dersaneye giderken acık bişey giymedin die sanki nasıl giyindimi bilmio he kızıom napim işde sormak istom dio delikafadulden

Evet akrabamdanda kiskaniyo, teyzemin oglundan
o 17 yasinda ben 27 yasinda.. sonucta oda erkek diyo..
Benim gözümde kardesim gibi.. Seviyorlar iste.. ondan kiskaniyorlar..
Sacima föhn cekerim.. niye susleniyorsun der bu sefer...

89/4 benimki $afak 359

kızlar ben geldim

ooo şöyle bi sayfalara baktım da baya kaynatmışsınız kaydirigubbakcemile2

nasılsınız?
benim bitanem bugün arayamadı, zaten yoğun olcaklarını söylemişti :sinifsinif:

evet ya delirtio oda beni uyus işde bizim bi akraba var adı bora daha 3 yaşındamı ne okadar bişey yani bazen gelir yatama beni uyandırır yada yanıma yatar beraber uyuruz daha 3 yaşında ya bigün bunla sabah tel konuşamıza denk gelmişti aboooooooooooooooooooooooo 2 gün burnumdan getirmişti yaaa klava:

kızlar ben geldim

ooo şöyle bi sayfalara baktım da baya kaynatmışsınız kaydirigubbakcemile2

nasılsınız?
benim bitanem bugün arayamadı, zaten yoğun olcaklarını söylemişti :sinifsinif:

ya bende konuşamadım zaten hafta sonları tel konusunda baya rahat oluoruz başkada zor yani üzülme canım ama oluo böle napalım sabretcez

anam kızlar yazık size yahu:S:S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…