Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

geçmiş olsun tatlım ben geçirdim böbrek şakaya gelmez hele idrar yollarında iltihaplanma varsa hiç gelmez ayaklarını mümkün oldukça sıcak tutmaya çalıs iç çamaşırlarını çok temiz tutmaya çalıs duşunu aayakta al ve tuvaletin gelince israr bakımında sıkışmamaya tutmamaya çalıs hemen git yani bende geçirdim kaç sene ondan biliorum bence hemen bi doktora git ne olur ne olmaz çok başıma ekşidi bu hastalık çünkü sana verdim tavsiyelerin aynısında bana doktorum demişti saten

ben böbreklerımdenn neler çektimm ole felaket bi agrı gormedım kendımden gecıyodum resmenn kum varmış geçti allahtan

bende kestırmeyı dusunuorum cnım ama sonra pısman olurum dıye korkuomm yaaaaklinialirimsmile

kıskançlık meselesine gelince kıslar halinize dua edin heralde kimse benim heriften beter olamaz yani bence sempatiksalakcinni bizimki aşmıştı bi ara kardeşim 15 yaşında kardeşimi bile zorla öpüom surat yapıo akrabaya gidios halamın oğulları falan var hepsi benden çok büyük yani nerdeyse 10 15 yaş var hepsiyle aramızda.hani meraba der öpülür ya bisimki dellenio konuştuk olmas bööle dedim olmadı en sonunda el sıkışmada kara kıldık onada yok diodu baktı ben susmuom dır dır dır eyi sadce el şıkış o saman dedi şimdi gene el şıkışmayada surat yapıo bazen dellendirio beni bööle ama napim çok aşığım yaaaaaaaaawwwwwww:asigim:

arkadaşlar bende akşam şehit haberini duyduğumda elim ayağım boşaldı çok kötü oldum.çok zor bi durum allah yakınlarına sabır versin şehidi de en yüksek dereceye ulaştırsın inşallah.akşam eşim aradığında konuşamadım bile böyle haberleri alınca onada bişey olcakmış gibi geliyo çok zor ya sanırım o gideli bu ilk şehit haberi (24 ten sonra 68)

abla seninkide valla hepten abartmıs ben benimkine bunalttın beni diom vayyy neler varmıs ::ddelikafadulden

offf şehit diince tüylerim diken diken oluo yaaa

evlıyken gıtmesı ayrı bir zor olur yaa düşünüyorumda allah kavustursunn bıran once opuyorumnanaktan

benım aşkımda mesaj çekse keşkeee özledım mesajlarını görmeyi gece 2de nöbeti varmış:sinifsinif:

daha dur susum be senin daha 400 lerde hele bi 300lerden insin 90/2 ler gitsin anca yeni yeni rahat edersiniz bak bizimkinin nerdeyse askere torunu gidicek ama hala rahat değil okadar olcak sıkmamaya çalıs sen canını :teselli:

canım arkadaşım lütfen girmeyelim bu konulara yaw kıslar hepinize teker yeker mi yzcam yapmayın allah aşkına böle haber yooookkkk burda lütfeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnsenağlama :mymeka: klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…