- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #26.141
vallahii kız hiç anlaşılmıyoo ne güzel vallaa senınkı kaç yasında
Benim e$im 3 yas kücük benden :kedi:
Ama yan yana oldugumuzda hic belli olmuyo vallaha cok sukur..
Hem di$tan belli olmuyo hem hareketlerimizden..
dayanamadım geldim kuzucuklar sempatiksalakcinni ya kızlar benim böbrek iice azıttı yaa :bbo: bilgisayar mutfakta kıs salonda onun yanındaydım 10 adım nerdeyse mutfağa kadar 10 dakkada anca gelebiliom 2 büklüm :sinifsinif: oturup kalkamıom da artık yaaa :sinifsinif: kızlar daha önce hiç böbreee iltihaplanan üşüten varmı aranısda ben üşütürdüm ama ilk defa bu kadar fenayım yaa başka bişi olmasın korkuom artık yaaw eyvahedigeldismile herifimde yanımda diil saten bide bu çıktı başıma senağlama
hoş geldin tatlım nasılsın
Heyt uleynnnnnnnnnnnn.. tskler susucum benim :ecrin_bebek:
bende kestırmeyı dusunuorum cnım ama sonra pısman olurum dıye korkuomm yaaaaklinialirimsmile
dayanamadım geldim kuzucuklar sempatiksalakcinni ya kızlar benim böbrek iice azıttı yaa :bbo: bilgisayar mutfakta kıs salonda onun yanındaydım 10 adım nerdeyse mutfağa kadar 10 dakkada anca gelebiliom 2 büklüm :sinifsinif: oturup kalkamıom da artık yaaa :sinifsinif: kızlar daha önce hiç böbreee iltihaplanan üşüten varmı aranısda ben üşütürdüm ama ilk defa bu kadar fenayım yaa başka bişi olmasın korkuom artık yaaw eyvahedigeldismile herifimde yanımda diil saten bide bu çıktı başıma senağlama
bende kestırmeyı dusunuorum cnım ama sonra pısman olurum dıye korkuomm yaaaaklinialirimsmile
iyi tatlım nasıl olayım safak saymaya devam sen neler yapıosun
kıskançlık meselesine gelince kıslar halinize dua edin heralde kimse benim heriften beter olamaz yani bence sempatiksalakcinni bizimki aşmıştı bi ara kardeşim 15 yaşında kardeşimi bile zorla öpüom surat yapıo akrabaya gidios halamın oğulları falan var hepsi benden çok büyük yani nerdeyse 10 15 yaş var hepsiyle aramızda.hani meraba der öpülür ya bisimki dellenio konuştuk olmas bööle dedim olmadı en sonunda el sıkışmada kara kıldık onada yok diodu baktı ben susmuom dır dır dır eyi sadce el şıkış o saman dedi şimdi gene el şıkışmayada surat yapıo bazen dellendirio beni bööle ama napim çok aşığım yaaaaaaaaawwwwwww:asigim:
bende napim işde hem aşkımdan msj çekmesini bekliorum hemde kızlarla sohbet başka türlü zaman geçmio saten fisfisfis
arkadaşlar bende akşam şehit haberini duyduğumda elim ayağım boşaldı çok kötü oldum.çok zor bi durum allah yakınlarına sabır versin şehidi de en yüksek dereceye ulaştırsın inşallah.akşam eşim aradığında konuşamadım bile böyle haberleri alınca onada bişey olcakmış gibi geliyo çok zor ya sanırım o gideli bu ilk şehit haberi (24 ten sonra 68)
arkadaşlar bende akşam şehit haberini duyduğumda elim ayağım boşaldı çok kötü oldum.çok zor bi durum allah yakınlarına sabır versin şehidi de en yüksek dereceye ulaştırsın inşallah.akşam eşim aradığında konuşamadım bile böyle haberleri alınca onada bişey olcakmış gibi geliyo çok zor ya sanırım o gideli bu ilk şehit haberi (24 ten sonra 68)
benım aşkımda mesaj çekse keşkeee özledım mesajlarını görmeyi gece 2de nöbeti varmış:sinifsinif:
abla seninkide valla hepten abartmıs ben benimkine bunalttın beni diom vayyy neler varmıs ::ddelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?