- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #26.201
kıslar 9 kişiyis kimse konuşmicak mı ööle bakınmaya mı geldinis gıs
klava:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ümmüş yok mu gene görevi aksatıyorr cadıı ...
diken dikmiş walla kuzum :roflol: sağ salim kavuşursunus inşallah tatlım :roflol:
insallah tatlım bnm yha
Ben geldimmmm kizlar..
Isteyeni ekledim simdii...
![]()
hos geldin tatlımhihoyyyt
Muhammedingamzesiyim, kiz nasilsin?
hoşbuldum canım sizlerde hoşgeldinizz nasıl gidiyor şafakla aranız
bu harita fikride çok güzel olmuş canım hem tebrik hemde teşekkr ederim.öptüm yanacıklarından sayenizde topiğime can geldi...ben size fazla katılamıyorum ama takip ediyorum hep.umarım sizlerde bizim gibi kazasız kavuşursunuz ..rabbim askerlerimizin hepsinide korusunn :Saruboceq:turkbayragi![]()
sağol canım benim uğraşıyoruz işte walla nolsun allaha bin şükür ...sen nasılsın
kızlar bn cıkıyorum artık hepınıze iyiy geceler cok optum hepnınzı tatlımm
sayılı gün çabuk geçer diyolar ama yalan daha beter zor geçiyo sayılı gün ama geçirmek için bişiler yapın boş durma meşgul et kafanı ozaman belki biraz geçebiliyowalla doğru söölemek gerekirse kötü gidio tatlım yaw sıçra 5 10 gün bari diom dinlemio sempatiksalakcinni şafak 438 :gitme:
amin tatlım amin iyiki açmışın bu topiği beaasempatiksalakcinni
iyi geceler canım askerini rüyanda gör inşallahkızlar bn cıkıyorum artık hepınıze iyiy geceler cok optum hepnınzı tatlımm
Bende iyiyim canim.. Askerine kavustun ne güzel ohhh.. kiskaniyorum vallaha..
Darisi bizim ba$imiza.. $afak 358
sayılı gün çabuk geçer diyolar ama yalan daha beter zor geçiyo sayılı gün ama geçirmek için bişiler yapın boş durma meşgul et kafanı ozaman belki biraz geçebiliyo
fotoyu kucult bence
bizde öyle geçirdik gülüm burda bi sürü arkadaş edindik onlarla beraber ağladık güldük onlar olmasa geçmezdi gerçektende .düşünüyorumda bazen yanımda duran insandan bile daha çok şey paylaştık burda belki yüzünü bile görmediğimiz kişilerle.çünkü aynı şeyleri yaşıyor ve hissediyorduk..bizde birbirimize tertip diyorduk bizde burda binevi askerlik ettik sayılır caniiimmmwalla işte burda oyalanıos hakketten iyiki çaçmışın hem gülüos hem ağlıos burda sevincimizi sıkıntımızı konuşuoz moral alıp veryos bööle bööle geçer diye düşünüos ama gene de zor öslemek :hulya: senağlama
ya kıslar aşkımla benim fotomu koycam avatara olmuo ya nası yapacam dosya desteklemio dio desteklemesi için naapmam lasım CADIARZU