• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:hooray:turkbayragi:nazar:ŞAFAK 04 AĞRI'YA SELAM:nazar:turkbayragi:hooray:
ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:nazar::asigim::asigim::asigim::nazar:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

:nazar: şafak 438 :nazar:

başkada yok vallah da billahdaaa :dance:

allahım sen sevdiceğimi ömrümü bitanemi kötü insanlardan koruu :Saruboceq:

aşkımı sağ sağlim bana bağışla yarabbimm amin :Saruboceq:

hoşgeldin hilalim çok özledim sizleri bben ama yaaa:çok üzgünüm:senağlama

cnmmm bnmmm nerlerdesin sen yaaaa:çok üzgünüm: kocişini aldın yanına gelmionnn artıkkkk...bak bnmde 4 günüm kaldıı gamzemmm yaaa...inanamıorum hala...hayal gibiiidelikafaduldenbende çok özledimm senii her geldiğmde aklıma geliosunnn belki bişileer yazmıştır diorum ama yoksunnnn:çok üzgünüm:
cnm bnm yaaaa ne günler geçtiiiiŞeniz

:hooray:turkbayragi:nazar:ŞAFAK 04 AĞRI'YA SELAM:nazar:turkbayragi:hooray:

ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:nazar::asigim::asigim::asigim::nazar:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

VAYYYYY MAŞŞAALLAH BEEE:hooray:

ALLAHIM NAZARLARDAN SAKINSIN 41 KERE MAŞŞALLAH..:nazar:

BİTTİ ARTIK HİLALİM ÇOK ŞÜKÜR .ÇOK BEKLEDİN ÇOK ÖZLEDİN

SEN BU KAVUŞMAYI ÇOKTAN HAKETTİN MELEĞİM...kaydirigubbakcemile5

KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH:Saruboceq:

GELDİĞİNDE FOTOLARI KOYARSIN DEMİ BEKLİYORUM BEN KENDİ ADIMA
olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanlülülülülülüturkbayragi:lepi:laelaelaelaelaealkisalkisalkishihoyyytsırnaşık şey:içelim::sm_cool::dance::nazar:

cnmmm bnmmm nerlerdesin sen yaaaa:çok üzgünüm: Kocişini aldın yanına gelmionnn artıkkkk...bak bnmde 4 günüm kaldıı gamzemmm yaaa...inanamıorum hala...hayal gibiiidelikafaduldenbende çok özledimm senii her geldiğmde aklıma geliosunnn belki bişileer yazmıştır diorum ama yoksunnnn:çok üzgünüm:
cnm bnm yaaaa ne günler geçtiiiişeniz

kociş artık nete ilk geldiği günkü gibi karışmıyor ama biliyosun elişi yapıp satıyorum onları yetiştirmek için gece gündüz yapıyorum o nedenle giremiyorum eskisi gibi.biliyosun askerden geldi iş yok güç yok kışı atlatmaya çalışıyoruz ve bu nedenle benim daha çok elişi yapmam gerekiyor ..kusuruma bakmayın lütfen bende sizlerle olmayı çok istiyorum gerçektende çok alışmışım çok arıyorum sizleri burda olmak gene saatlerce yazışmak istiyorum ama elimde olmayan sebepler var işte..ama takip edebiliyorum bişi yazamıyorum ama bakıyorum .çok sevindim inan bana senin adına rabbim bu günleride gösterdi çok şükür kendim 4 demiş gibi sevindim inan bana

VAYYYYY MAŞŞAALLAH BEEE:hooray:

ALLAHIM NAZARLARDAN SAKINSIN 41 KERE MAŞŞALLAH..:nazar:

BİTTİ ARTIK HİLALİM ÇOK ŞÜKÜR .ÇOK BEKLEDİN ÇOK ÖZLEDİN

SEN BU KAVUŞMAYI ÇOKTAN HAKETTİN MELEĞİM...kaydirigubbakcemile5

KAZASIZ BELASIZ İNŞALLAH:Saruboceq:

GELDİĞİNDE FOTOLARI KOYARSIN DEMİ BEKLİYORUM BEN KENDİ ADIMA

olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanlülülülülülüturkbayragi:lepi:laelaelaelaelaealkisalkisalkishihoyyytsırnaşık şey:içelim::sm_cool::dance::nazar:

gamzem sağoll cnm bnm ii dileklerin için..senin neler çektiğini çok ii biliorum burda kocanı beklerken belki inanmazsın ama hep sen geliodun aklıma en kötü zamanlarımda.. o kız neler yaşadı sabretti diye teselli ettim kendimi...cnm bnm koyarım inşallah fotoları tatlımmm kocaman öpüyorum seni güzel kalpli arkadaşımm....

gamzem sağoll cnm bnm ii dileklerin için..senin neler çektiğini çok ii biliorum burda kocanı beklerken belki inanmazsın ama hep sen geliodun aklıma en kötü zamanlarımda.. o kız neler yaşadı sabretti diye teselli ettim kendimi...cnm bnm koyarım inşallah fotoları tatlımmm kocaman öpüyorum seni güzel kalpli arkadaşımm....

sağol canım evet haklsın çok zorlandım ama sadece ben deil herkesin kendine göre derdi var rabbim derdini veriyo dermanınıda veriyo derman olarak szileri verdi bana çok şükür ki tanıdım sizleri siz olmasanız inanki geçmezdi benim günlerim ...ama geçti bak şükürler olsun benimki de geçti günler demiyorum seninkide saatler kaldı artık.bende seni öpüyorum rabbim kalbiniin güzelliğini yüzüne yansıtmış ...dilerim yüzün hep gülsün hiç solmasın hilalim:Saruboceq::nazar:olumunekankayizsmile

oldu oldu sempatiksalakcinni yaptım valla sempatiksalakcinni yok tatlım büyüklüğünden diil bit eşlem resmiydi jpg yaptım oldu delikafadulden

işte herifimle meleğimmmmm allahım onları benden hiçbirzaman ayırmasın ammmmiiinnn zemuszemus

oldu oldu sempatiksalakcinni yaptım valla sempatiksalakcinni yok tatlım büyüklüğünden diil bit eşlem resmiydi jpg yaptım oldu delikafadulden

işte herifimle meleğimmmmm allahım onları benden hiçbirzaman ayırmasın ammmmiiinnn zemuszemus

ay maşşallah yaa çok şekersiniz şkerim rabbim bu resmi hiç bozmasın :Saruboceq::nazar::nazar:

ayyy 1000 x masallah.. ne güzel aile tablosu.. Allah sizi bir an once sag saglim kavustursun Askerine, ve allah sizi :nazar: saklasin

Back
X