Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Olsun canım daha önünüzzde nice senelerr varr =)) her sene daha güzelini yaparsınız
inşallahh =))

Kııss bak bi kişi daha 22 derse bana valla bunalıma giricem amaa yawww sempatiksalakcinni

aminn canım inşallah ...
Allah'ım beraber uzun ömür versin de bize biz herşeyi yaparız inşallah sevdiğimle...

tmm tmm demiyorum büşşşümm sen en az 18 gösteriyon oldu mukaydirigubbakcemile3

canım ya arar inşallah zaten onlar gelene kadar bize rahat uyku yok eşin nerde askerdi senin.

22 gibi gozukuyosun..ii belli olmuyoda fotodan..

20 canım herkes öle sölüo bana 22 misin die ama hiç yaşımı küçültene rastlamadım bakın başımdan şöle bişey geçti

annem ablam yiğenim gidioz saraçane de mama sandalyesi bakmaya yiğenime birine gircez pusetide bn sürüorum makyajımı felan yapmışım ablam pek fazla yapmaz adam bana bakıp allah bağışlasın ne tatlı kızınız demez mi efendim kızınız çok tatlı yok olurmu öle şey o bnim yiğenim bn teyzesiyim annesi bu ne kaar büyük gösteriosunuz demez mi ayy allahım gül gül ölmüştük yaadelikafadulden

ayrıca geçenlerde benim eşimde 3 gün aramadı tabi ben 1 gün geçer geçmez santral numarası vardı bölüğün hemen orayı aradım.oradaki asker cihazların bozuk olduğunu söylemişti.siz nerden konuşuyordunuz?

aminn canım inşallah ...
Allah'ım beraber uzun ömür versin de bize biz herşeyi yaparız inşallah sevdiğimle...

tmm tmm demiyorum büşşşümm sen en az 18 gösteriyon oldu mukaydirigubbakcemile3

=)) saol tatlııımm :kedi:
Askim kac sefer dedi.. sakin arama askeriyeyi..
Kiskanc ya.. Laf falan atarlarmista...

KIss banada aynı şeyi diyoduu bigünn 9 oldu saat baktım hala aramıo aradımm, dayanamadım ama napiyim bi önceki günde benm yüzümden görüşememiştikk..
Adam bişey yapıolar dedii anlamamıştım tabi ama enazndan meşgul olduğunu öğrenmiştimm =)) insanın baya içi rahatlıo canımm. Çok aşırı tepkide vermedii, merak
ettim diyincee bişey diyemiolarr tatlımmkaydirigubbakcemile3

amaan canım benim çok zordur valla ya.benimki uzaktan yetiyor,ben ilkten yanaştırmadım zaten mesafeliyiz biz,hem yol olarak hem duygusal olarak,şanslıyım bu konuda.ama işin zor valla ya,Allah sabır versin.

Askim izin vermiyo.. cok kiskanc canim..
Bir sefer cagri atti e$im santraldan geri aradim..
40 sefer aradim heo meskul.. askimda bekliyo tabiki.. sonunda
aldi bi asker bende dedimki 1 böluk.. ama biraz sert sesle.. cunku sinirlenmistim hep meskul hep meskul
asker demesinmi.. ehhh dövseydinnn beni... hahahaha :lepi:

Askim kac sefer dedi.. sakin arama askeriyeyi..
Kiskanc ya.. Laf falan atarlarmista...

:) o da zor durumda bırakmış seni yahu,arasan arayamıyosun merak ediyosun.Ama canım haber vermiş ya dağa çıkarız belki diye o yüzdendir,en azından arayamayacağını haber vermiş.üzülme geçer elbet arar gelince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…