- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #26.461
kiz tatlikis senmi 18sin?
bnm mesela bnımkının sılusu 24 subattı o 27 sınde gıttı
Olsun canım daha önünüzzde nice senelerr varr =)) her sene daha güzelini yaparsınız
inşallahh =))
Kııss bak bi kişi daha 22 derse bana valla bunalıma giricem amaa yawww sempatiksalakcinni
Selam kizlar...
Nasilsiniz bakem?
Askim aramadi yaa.. 2 gün oluyo.. biz bi sefer 4 bi sefer 14 gunlugune daga cikacaz demisti zaten.. gitmeden haber verebilirsem veririm dedi.. Bence gitti o...
dogru durust uyuyamadim yaaa.. o benim herseyimmmm
$afak 358
Hoşgeelddiinn canımm =))) dertlennmee arar mutlaka yoğundurlar onlar şimdii, çok merak ettiyseen sen aramayı dene canımm, en azından naptığı hakkında bi fikrin olurr
facedeki resmin bu:)))))))
valla canım bn sana ilk başta 22 demiştim die hatırlıorumbilmiyorumkismiledelikafaduldensırnaşık şey
canım ya arar inşallah zaten onlar gelene kadar bize rahat uyku yok eşin nerde askerdi senin.
bn kaç gösteriom kızlarrrrrrr
22 gibi gozukuyosun..ii belli olmuyoda fotodan..
Selam kizlar...
Nasilsiniz bakem?
Askim aramadi yaa.. 2 gün oluyo.. biz bi sefer 4 bi sefer 14 gunlugune daga cikacaz demisti zaten.. gitmeden haber verebilirsem veririm dedi.. Bence gitti o...
dogru durust uyuyamadim yaaa.. o benim herseyimmmm
$afak 358
tahminlerde pek tutturamam canım ama ben seni 23 demiştim yaa resime bakınca bak gene yanılmışımkaydirigubbakcemile3
ben kaçım sen söleCADIARZU
aminn canım inşallah ...
Allah'ım beraber uzun ömür versin de bize biz herşeyi yaparız inşallah sevdiğimle...
tmm tmm demiyorum büşşşümm sen en az 18 gösteriyon oldu mukaydirigubbakcemile3
Askim kac sefer dedi.. sakin arama askeriyeyi..
Kiskanc ya.. Laf falan atarlarmista...
ya aramadı sevgilim hala çok özledim of ya
slm herkese bugün çok sıkıcı bir gün hastayım bebişte uyutmadı gece yaşına girecek nerdeyse ama sinir ediyo beni geceleri özellikle.tabi birde evdeki huzursuzluk kaynanayla bu aralar pek uyuşamıyoruz benimle aynı kaderi paylaşan varmı?eşi askerde olup kaynanayla kalmak zorunda olan
=))) evett canım o resim.. hala daha 22 mi diyonuzz bana yawww :roflol:
=)) saol tatlııımm :kedi:
KIss banada aynı şeyi diyoduu bigünn 9 oldu saat baktım hala aramıo aradımm, dayanamadım ama napiyim bi önceki günde benm yüzümden görüşememiştikk..
Adam bişey yapıolar dedii anlamamıştım tabi ama enazndan meşgul olduğunu öğrenmiştimm =)) insanın baya içi rahatlıo canımm. Çok aşırı tepkide vermedii, merak
ettim diyincee bişey diyemiolarr tatlımmkaydirigubbakcemile3
Askim kac sefer dedi.. sakin arama askeriyeyi..
Kiskanc ya.. Laf falan atarlarmista...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?