- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #26.421
Canım koku zamanla oturuyo, hafif kokularda 2saat sonra kalmıo maalesef çok ağır değill ama değişik hoş bi kokusu var bayanssulusmile
valla cnım bnde karışlmasını seviorum var mı bnim gibi sevenohaoldumsmile
tabi canım kimi kokular oturunca kendini belli edio ve çok hoş kokuo
canım zaten ne istersen giy nereye git senin hayatın ben karışmam da demez o kadar geniş değil bende gelemem öyle şeye ama çokta sıkmaz kararında yani zaten bundan öncekiilişkim faciaydı çok kötü günler yaşadım sıkarsa beni kaybedeceğini biliyo ama alıştık birbirimize ben abartmam onun kızacağı şeyleri bilirim oda beni sıkmaz durum bu yani şekerrr
ya kızlar ben bu avatarımı değiştiricem ama bir türlü bulamadım nasıl yapacağımı yardım lütfeeennn
ya kızlar ben bu avatarımı değiştiricem ama bir türlü bulamadım nasıl yapacağımı yardım lütfeeennn
canım özel mesaja çıktı yanda avatar resim yazar ona tıkla ordan değişitrebilirsin bnde uğraşıorum ama sonra sayfa görünytülenemior dio
anlamadım yaa imageshack sitesinde küçülttüm hangi linki alıp kopyalıyacaktım?
anlamadım yaa imageshack sitesinde küçülttüm hangi linki alıp kopyalıyacaktım?
anaaamm buraya çok yakınmış anam benimkide oraya yada iskenderuna faan çıkar usta birliğine inşallah yakın olursa sürekli giderim ne güsel :hulya: allah senide sağ salim kavuştursun tatlım şafak kaç:1rolleyes:
Canım koku zamanla oturuyo, hafif kokularda 2saat sonra kalmıo maalesef çok ağır değill ama değişik hoş bi kokusu var bayanssulusmile
Benmde yaş 18 =)))
Benmde yaş 18 =)))
canım öle yapmaktansa onun altında bilgisayarın içinde gözate tıklasan resmi ordan alsan
daha kolay olurr. Ben öle yapıorum =)))
kıızz ben seni daha büyük sandıydımm :kedi:
ayşhh utanıverdim hee
canım öle yapmaktansa onun altında bilgisayarın içinde gözate tıklasan resmi ordan alsan
daha kolay olurr. Ben öle yapıorum =)))
Herşey güzel canıım biz saymaya devam ediyoruzz iştee =))) senn nasıl asıllyavrularrrrr şafağınız tez zamanda doğan güneş olsun inşallah...
nasılsınız bakalım keyifler nasılolumunekankayizsmile
bende seni daha büyük sanıyodum :1shok:
yavrularrrrr şafağınız tez zamanda doğan güneş olsun inşallah...
nasılsınız bakalım keyifler nasılolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?