• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen benm kaynanada öyle ama bende korktum he:S:S:S anacım kaynanalar değişse bile eşlerimiz aradaki mesafeye koruyabildikleri sürece sorun çıkmaz.. ama eşlerimiz de o mesafece koruyamazsa eyvahlar olsun:S:S:S

onlara da yazık ya ne kadar koruyablecekler dengeyi ki
biri anası öteki karısı zor valla
adam bi gün sizin de gelmişinizideeee derse şaşırmam sempatiksalakcinni

bende şu an çok iyi anlaşıyorum kaynanamla ama sanmıyorum ilerde 260 derece döneceğini yaa çünkü diğer gelinleri ile iyi anlaşıyor gelinler seviyor kaynanamı dazemuszemus
Allah'ım kaynanamla olan güzel seviyeli ilişkimide nazardan korusun inşallah :Saruboceq::nazar:
zaten 3 oğlu var kıza hasret kadın gelinleride o yüzden seviyorum heralde ki gelinlerde iyiler ....
aman yaa ne zor bu işler uff beebenneyaptımki

Ayneen 3 oğlaan ama bizimkisi en küçük olduğundan biraz daha değerli diğerlerine göre canımmm ama annesi der hep, kız çocuğm olsun isterdimm faln diyee onun yerine sen varsın diyoo sende benm kızımsın artık vs.vs.vs.vs =))) :roflol:

aynen kızlar eşinizi arada bırakmayın.yani baktınız ağız değiştiriyo yanında oğlunun,melekler gibi davranıyo,o zaman yanınızda kocanız yokken görüşmeyin hiç,yalnız kalmayın.hem diyemiyo bşi o varken ne sizin canınız sıkılıyo ne eşiniz arada kalıyo anca diyemeyip diyemeyip kuduruyodur kendi kendine:D
aman maşallah ben zaten senede 2 gün en fazla görüyorum.

olucağına bak duygucum:))

bnim bu konu hakkında yorum yapamıcam tanımıom daha

ama bn hep derim halada sölüom bn kaynanamla ii geçinirim ama görücemle ii geçinemem die sölüorum ya:çok üzgünüm:

Back
X