• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tek çocuk kıymetlidir ama sen de tek gelin olacağın için el üstünde de tutulabilirsin.inşallah böyle olur.

benim 3kardeşler 2 tane tarantula var extradan:)

hay çok yaşa sen işte tek gelin olacağım için seviyolar beni:d inşh hep böle devam eder dua edin kızlar:)

hahaha tarantula he hiç güleceğim yoktu he:D

benim kayananm iyi çok şükür kıslar ama ööle canım yavrum falan demez geliniyim diye diil kendi çocuklarının bile hiçbirine demez sevgisini belli etmes bir sorunun olsa aldırmıyo gibi davranır 5 dakka sora bi bi çözümle gelir karsına aklinialirimsmile yani içi melekte göstermio boshayallersmile bütün çocukları evli hayatta hiçbirine karışmas banane der hatta bi lafı var ben kızarım nie öle diosun diye evlendi benden çıktı gerisi beni ilgilendirmez ne hali varsa görsün der sempatiksalakcinni a.s aynı yerde oturuorum bende 3 katlı bizim ev 1 katta kaynanamgil 2 katta kaynımgil 3 katta bis yerimseniben ama iyiys şükür arada sırada eltime dayanamam sinir olur patlarım ama çok büyük kavga olmas şükür kaydirigubbakcemile2

benim kayananm iyi çok şükür kıslar ama ööle canım yavrum falan demez geliniyim diye diil kendi çocuklarının bile hiçbirine demez sevgisini belli etmes bir sorunun olsa aldırmıyo gibi davranır 5 dakka sora bi bi çözümle gelir karsına aklinialirimsmile yani içi melekte göstermio boshayallersmile bütün çocukları evli hayatta hiçbirine karışmas banane der hatta bi lafı var ben kızarım nie öle diosun diye evlendi benden çıktı gerisi beni ilgilendirmez ne hali varsa görsün der sempatiksalakcinni a.s aynı yerde oturuorum bende 3 katlı bizim ev 1 katta kaynanamgil 2 katta kaynımgil 3 katta bis yerimseniben ama iyiys şükür arada sırada eltime dayanamam sinir olur patlarım ama çok büyük kavga olmas şükür kaydirigubbakcemile2

ayy ne güzel canım yaaa allah bozmasın olması gerekende budur yani bnimde annemde öle söler evlendi benden çıktı gerisi beni ilgilendirmez ne hali varsa görsün der

bu senin bebişin mi canım ne tatlı öle allah bağışlasın canım

Allah bozmasın canım,maşallah.

benim tarantulalar başta pek bi uyuzluk yaptılar ama ben de başta ona göre koydum tavrımı.üzülmüyorum yani böyle oldu diye,seviniyorum hatta.görüşmek zorunda olsam bir gün bişi demez ikincisinde der kesin.bir de çok feci yalan söylüyor,çok çenebaz.dışarda kar yağsın 1 dk içinde seni karın rengi siyah diye ikna eder,o kadar çene var yani.çok şükür rabbim baştan koydurdu mesafeyi.ama kaynana az daha iyi olsa olurdu,oğlu sonuçta,doğurdu etti,teşvik ederdim belki daha çok görüşsünler diye ama anca bu kadar yani sonra cılkını çıkarıyolar:)

Bi kac sefer oncede yazdim buraya.. gene yaziyorum.. okuyun kizlar

Askerlik hizmeti, sülüs tarihinde başlar ve süresi 15 aydır. Sülüs tarihi ile acemi birliğine teslim tarihi arasında geçen süre askerlikten sayılan süredir. Bizim amacımız 15 aylık süreyi gün hesabına çevirmek. Kısa yoldan askerlik süresi de 460 gündür" derseniz hatayı baştan yaparsınız. Zira, bazı aylar 28-29-30 ya da 31 gün olduğundan gün hesabı tutmayabilir. Zaten bu yüzdendir ki bazı devreler 455 gün, bazıları 457 gün gibi değişik süreler askerlik yaparlar.

olucağına bak duygucum:))

bnim bu konu hakkında yorum yapamıcam tanımıom daha

ama bn hep derim halada sölüom bn kaynanamla ii geçinirim ama görücemle ii geçinemem die sölüorum ya:çok üzgünüm:

şartlama kendini öyle daha kötü olmasın aranız.
Baktın ilerde kötüye gidiye gerekmedikçe konuşmazsın

Ayneen 3 oğlaan ama bizimkisi en küçük olduğundan biraz daha değerli diğerlerine göre canımmm ama annesi der hep, kız çocuğm olsun isterdimm faln diyee onun yerine sen varsın diyoo sende benm kızımsın artık vs.vs.vs.vs =))) :roflol:

bizimkinde de var böyle bir düşünce küçük ya ondan kaydirigubbakcemile3
ben x teyzecim diyorum çok hoşuna gidiyormuş herifimede diyomuş ki galiba bi gelinim bana annecim diyecek kızım gibi bayanssulusmile bunu duyunca çok hoşuma gitmişti opuyorumnanaktan

Back
X