Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hele hele sen 23ündemisin kız:) hızlısın maşallah

benim küçük kardeşimde daha 20snde 50 kere boyattı galiba saçlarını,Allahım bi de abuk renkler yapıyo bazen benim ablam sanıyolar he aramızdaki o kadar yaşa rağmenyaşınızdan çok büyük gösteren renkler yaptırmayın kızlar iyi durmuyo,balyaj falan büyük gösteriyo.gerçi sakalım olsa bizim kıza söz geçircem ya neyse ben söleyim yine de

valla sevgiliyken bilmemde evliyken değişiklik şart bence bunuda yeni yeni anlıyorum evliliğimizin 6. yılı şimdiye kadar çok değişiklik yaptığım söylenemez. ama o geldikten sonra kafamda tasarladığım çok şeyler var. askerlik bizim için dönüm noktası olacak inşallah...

canım bn bişeyi merak ediorum ailen karşı çıkmadı mı askerliğini yapmadı die nasıl evlenirsin askerliüğini yapsın gelsin öle demediler mi hiç??

yapp tabıı senı gorunce sasırsınn adamm yenıden asık olsunnkaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

hele hele sen 23ündemisin kız:) hızlısın maşallah

:jeyyar: :kedi: eh biras sürat yaptık tabi :kedi: ama ailevi seyler vardı yoksa en azından askere gidip gelemsini beklicektik sanırım ben biras fazla düşükünüm özğürlüğüme babam yur dışında zaten annem ben küçükken vefat etti akrabada falan kalamasdım dayanamam yani bi denedim ananemde kalamaya 2 ay zor dayandım oda eşim sayesinde hergün 10 posta motive ediyodu dayan dur adanada die ben gene dayanamadım iskenderuna gittim tek başıma kalmaya devam ettim ee eşiminde aklı bende kalacak askere gidince ee hadi evlenek o saman dedik sempatiksalakcinni boshayallersmile aaammmmaaannnn evlenek gitsin dedik bisde soora bi baktık meleğimis oldu sempatiksalakcinni :kedi: kısmet :kedi: film gibi lan sempatiksalakcinni aahhh aahhh ne güsel günlerdi :kedi: boshayallersmile

canım evlendiğimizde ben 19 eşim 21 yaşındaydı hiç karşı çıkmadılar tanıdığımız birisiydi zaten. onuda çok severlerdi yani sevdik birbirimizi evlendik çok şükür bu güne kadarda hiç pişman olmadım.yani şu ayrılık dışında problem yok.kızımla sayıyoruz işte şafakları

allah ağız tadı versin canım allah daha güzellerini yaşatır inş.

canım bn bişeyi merak ediorum ailen karşı çıkmadı mı askerliğini yapmadı die nasıl evlenirsin askerliüğini yapsın gelsin öle demediler mi hiç??

ben de aynı durumda olarak kendime göre cevap vereyim:)

bizim durum valla yaşını başını alıp okulu bitirip ekmeğini de kendin kazanınca hayatın hakkında daha çok söz sahibi oluyosun.ben biraz farklı bir tipim,ben sormadım evleneyim mi diye,evleniyorum ne zaman gelsinler dedim direk

bir de benim durumumda eşimin de okulu bitirmesine çok az kalmıştı.yani okulu bitirse doktor olarak gidicekti askere bu durumda da sabah işe gider gibi gidecek akşam evine gelecekti yani son dkda okuldan atlması gibi bir durumumuz yoktu.neyse artık kısmet böyleymiş gelince bi af çıkar bitiriverir hemencecik inşallah.

yani diyeceğim belki 20li yaşların başlarındayken tepki olabilir ama daha sonra sana da güveniyolarsa sanmıyorum,dediğim gibi benim durum az değişik zaten.

ayy canım ne güzel valla tanıdık insan olunca sorun olmuo ama belki tanıdık olmasaydı hemencecik kabul etmezdi sanırım bnim annem hep söler askerliği bitmeden olmaz kızım sn üstüne alınma ama canım annem hep söler işte kararları değişio de bu herkes için geçerli deil tabi

umarım bir ömür boyu sürer her dai birbirinize sevginiz kat kat artar ve hepimizin sevgilierinin sevgileri artar canım

sağol canım dedim ya hiç sorun olmadı askerlik falan okuyo du zaten bitince kısa dönem yapacaktı öylede oldu çok şükür şimdide hayırlısıyla sağ salim gelmelerini bekliyoruz

olsun ya mutlu ol da sen Allah mesut etsin canım,hiç bozulmaz inşallah.bebişi gördükçe içim gidiyo yaf ii etmişsin doğurmak için en güzel yaş valla,şimdiki aklım olsa 22-23 de ben de doğuruverirdim vallaama artık 35lerde falan anca kısmetse heralde.herşey kader kısmet ya alnına yazıldımı ne desen boş oluveriyo,yok yazılmadıysa da olmuyo ne yaparsan yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…