E
eduk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #26.781
gıs susu senin yasın kaçtı gıs? saçınımı boyatacan sempatiksalakcinni akannehir walla oglan seni görünce cin çarpmışa döner ve kızar bencede bıraktığı gibi bulsun en güseli hem dogal olan benim herzaman hoşuma gider walla 23 yaşındayım daha boyayı elime almadım aklıma geldi bazen casaret edemedim hem seviom aslında saçımın rengini değişio bide güneşi görünce hele yazın açılı verio rengi sempatiksalakcinni bence daa bu yaşta boyayla mahfetme saçını bak daha erken beyazlıomuş soora benden söölemesi hoş ben sürmedim ama bnede de şimdiden 2 3 tane çıktı beyaz ya sıkıntıdan yada baba tarafında ırsi 20sinde saçı nerdeyse bembeyaz halamın oğlunun :roflol:
boyadım bıle bacım daha once 2kereekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla sevgiliyken bilmemde evliyken değişiklik şart bence bunuda yeni yeni anlıyorum evliliğimizin 6. yılı şimdiye kadar çok değişiklik yaptığım söylenemez. ama o geldikten sonra kafamda tasarladığım çok şeyler var. askerlik bizim için dönüm noktası olacak inşallah...
valla sevgiliyken bilmemde evliyken değişiklik şart bence bunuda yeni yeni anlıyorum evliliğimizin 6. yılı şimdiye kadar çok değişiklik yaptığım söylenemez. ama o geldikten sonra kafamda tasarladığım çok şeyler var. askerlik bizim için dönüm noktası olacak inşallah...
hele hele sen 23ündemisin kız:) hızlısın maşallah
:jeyyar: :kedi: eh biras sürat yaptık tabi :kedi: ama ailevi seyler vardı yoksa en azından askere gidip gelemsini beklicektik sanırım ben biras fazla düşükünüm özğürlüğüme babam yur dışında zaten annem ben küçükken vefat etti akrabada falan kalamasdım dayanamam yani bi denedim ananemde kalamaya 2 ay zor dayandım oda eşim sayesinde hergün 10 posta motive ediyodu dayan dur adanada die ben gene dayanamadım iskenderuna gittim tek başıma kalmaya devam ettim ee eşiminde aklı bende kalacak askere gidince ee hadi evlenek o saman dedik sempatiksalakcinni boshayallersmile aaammmmaaannnn evlenek gitsin dedik bisde soora bi baktık meleğimis oldu sempatiksalakcinni :kedi: kısmet :kedi: film gibi lan sempatiksalakcinni aahhh aahhh ne güsel günlerdi :kedi: boshayallersmile
ya aşkım grip olmuş ya offf ses falan gitmiş:S çoğu kişi de grip olmuş zaten:S
allah ağız tadı versin canım allah daha güzellerini yaşatır inş.
canım bn bişeyi merak ediorum ailen karşı çıkmadı mı askerliğini yapmadı die nasıl evlenirsin askerliüğini yapsın gelsin öle demediler mi hiç??
canım evlendiğimizde ben 19 eşim 21 yaşındaydı hiç karşı çıkmadılar tanıdığımız birisiydi zaten. onuda çok severlerdi yani sevdik birbirimizi evlendik çok şükür bu güne kadarda hiç pişman olmadım.yani şu ayrılık dışında problem yok.kızımla sayıyoruz işte şafakları
ayyyy geçmiş olsun tatlım yaa dikkat etsin kendine boshayallersmile
ayy canım ne güzel valla tanıdık insan olunca sorun olmuo ama belki tanıdık olmasaydı hemencecik kabul etmezdi sanırım bnim annem hep söler askerliği bitmeden olmaz kızım sn üstüne alınma ama canım annem hep söler işte kararları değişio de bu herkes için geçerli deil tabi
umarım bir ömür boyu sürer her dai birbirinize sevginiz kat kat artar ve hepimizin sevgilierinin sevgileri artar canım
:jeyyar: :kedi: eh biras sürat yaptık tabi :kedi: ama ailevi seyler vardı yoksa en azından askere gidip gelemsini beklicektik sanırım ben biras fazla düşükünüm özğürlüğüme babam yur dışında zaten annem ben küçükken vefat etti akrabada falan kalamasdım dayanamam yani bi denedim ananemde kalamaya 2 ay zor dayandım oda eşim sayesinde hergün 10 posta motive ediyodu dayan dur adanada die ben gene dayanamadım iskenderuna gittim tek başıma kalmaya devam ettim ee eşiminde aklı bende kalacak askere gidince ee hadi evlenek o saman dedik sempatiksalakcinni boshayallersmile aaammmmaaannnn evlenek gitsin dedik bisde soora bi baktık meleğimis oldu sempatiksalakcinni :kedi: kısmet :kedi: film gibi lan sempatiksalakcinni aahhh aahhh ne güsel günlerdi :kedi: boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?