Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kıss rejimdeyimm yaa ondan yemiyorumm ahh ahh benm aşkımm gittiğinde ben daha çok kilo aldımm yaa, siz nasıl veriyonuzz anlamadım hee :uhm: ben sıkıntıdaan daha çok yedimm valla :roflol:

aynen bende gittiğinde hemen kilo aldım ama bu aralar toparladım kendimi biraz geldiği gün yaklaştıkça zayıflayacağımdan eminim heyecandan bişey yiyebileceğimi sanmıyorum

amin canım hayırlısıyla teskere aldıkları günüde görürüz.

kızlar eşleriniz yada sevgilileriniz gelene kadar kendinizde ne gibi değişiklikler yapmayı düşünüyorsunuz?

walla tatlım ben eşim gitmeden önce başladım strese normalde canım sıkkın olduğu zaman iştehım kesilirdi tam tersi oldu bu sefer daha çok yemeğe başladım eyvahedigeldismile walla kilomu hemen kontrol altına almam lazım yoksa sonum fena sempatiksalakcinni :roflol:

kızlar eşleriniz yada sevgilileriniz gelene kadar kendinizde ne gibi değişiklikler yapmayı düşünüyorsunuz?

o gitmeden önce gidince saçlarımı kestirmeyi planlıyordum ama şimdi vazgeçtim.baya baya uzun saçlarım sıkıldıydım.dediğim gibi hiç bi değişiklik yapmayacam gittiğinde nasıl bıraktıysa geldiğinde de öyle bulsun,geldikten sonra yaparım belki:)
ben zaten çok radikalim öyle kolay kolay değişiklik yapamam,çok isterim ama yapamam

ben yapıcam kızıcak ama olsun yumusatrımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saçlarımı boyatmayı dusunuyorumm.şuan kendıme bakmıyorum fazla içimden gelmıyo o gelınce ama ooooaklinialirimsmile

ben yapıcam kızıcak ama olsun yumusatrımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saçlarımı boyatmayı dusunuyorumm.şuan kendıme bakmıyorum fazla içimden gelmıyo o gelınce ama ooooaklinialirimsmile

bende saçlarımı boyamayı düşünüyorum renk konusunda kararsızım aslında hiçte sevmez ama belki bu sefer hoşuna gider aynen bende o gideli kendimden geçmiş haldeyim hele evdeki halim felaket...

gıs susu senin yasın kaçtı gıs? saçınımı boyatacan sempatiksalakcinni akannehir walla oglan seni görünce cin çarpmışa döner ve kızar bencede bıraktığı gibi bulsun en güseli hem dogal olan benim herzaman hoşuma gider walla 23 yaşındayım daha boyayı elime almadım aklıma geldi bazen casaret edemedim hem seviom aslında saçımın rengini değişio bide güneşi görünce hele yazın açılı verio rengi sempatiksalakcinni bence daa bu yaşta boyayla mahfetme saçını bak daha erken beyazlıomuş soora benden söölemesi hoş ben sürmedim ama bnede de şimdiden 2 3 tane çıktı beyaz ya sıkıntıdan yada baba tarafında ırsi 20sinde saçı nerdeyse bembeyaz halamın oğlunun :roflol:

bende saçlarımı boyamayı düşünüyorum renk konusunda kararsızım aslında hiçte sevmez ama belki bu sefer hoşuna gider aynen bende o gideli kendimden geçmiş haldeyim hele evdeki halim felaket...

sorma anam bende feaketim ama oyaya cesaret edeemem heralde herzamanki gibi bi fön belki birascık kesttirrim o kadar bide ben fala makyajıda sevmem eşimde alahtan ööle makyaj falan sevmez sürceem bi dudak parlatıcı bi ihtimal göz kalemi o kadar

boyadım bıle bacım daha once 2kereekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimki de makyaja ifrit oluyo yav deli midir nedir:) olağan üstü doğal güzelliğimi makyajla kapatmaya ne hakkım varmış öyle diyo,ikna edecek ya yaptırmamaya bal damlıyo ağzındanhoş ben de sevmiyorum zten makyaj yapmayı,zamanında çok yapardım ama hevesimi aldım geçti.şimdi nikahta,düğünde öle özel günlerde yapıyorum hafif makyaj.bir de çalışırken az çok bişiler yapmak gerekiyo,göz kalemi falan o kadar.

BNİM SEVGİLİM gelince deülde normaldede boyatmak istemişimdir ama öle aklımdan geçio sonra vazgeçiorum malum hemen dipleri gelio hem boya istio onada para dayanmaz doğrusu o yüzden vazgeçtim aslından boyatsam belkihoşuna gider belkide çok kızar hem söler bana doğal ol bikerede makyajsız halini görüm demiştir ama bn hep makyajlı çıktım bi kere nette konuşurken makyajsız yakalamıştı bak ne kadar güzelsin böle dmişti ayy canım aşkım benim:asigim:

ayy bende saçlarımı çok boyadıım ama bu seferr uzatana kadar boyamıcaam saçlarımıı, sevgilim askerden gelmeye yakın boyatırımm, sarı istiyoruuumm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…