- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #26.761
Canım benimkide normalde çarşı izninine çıkmıyodu karakolda olduğu için şimdi diş muayenesine geçti ilçeye ama geri dönücek karakola öle gördüm işte...Darısı Başınıza
Kıss rejimdeyimm yaa ondan yemiyorumm ahh ahh benm aşkımm gittiğinde ben daha çok kilo aldımm yaa, siz nasıl veriyonuzz anlamadım hee :uhm: ben sıkıntıdaan daha çok yedimm valla :roflol:
selam kızlar nasılsınız napıosunuz?? Ya ben çok sevinçliyim aşkım diş muayenesi için ilçeye geçmiş oradan msn açtı konuştukkkkk şükürler olsun yüzünü görebildimmmmmm :d :d çok şükür rabbim sizlerede nasip etsin inşallah hayırlısıyla dönsünler hepsi =) =) =) =)
BN GELDİM HATUNLARRdelikafadulden
amin canım hayırlısıyla teskere aldıkları günüde görürüz.
Selam kızlar nasılsınız napıosunuz?? Ya ben çok sevinçliyim aşkım diş muayenesi için ilçeye geçmiş oradan msn açtı konuştukkkkk şükürler olsun yüzünü görebildimmmmmmçok şükür Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah Hayırlısıyla dönsünler hepsi =) =) =) =)
kızlar eşleriniz yada sevgilileriniz gelene kadar kendinizde ne gibi değişiklikler yapmayı düşünüyorsunuz?
kızlar eşleriniz yada sevgilileriniz gelene kadar kendinizde ne gibi değişiklikler yapmayı düşünüyorsunuz?
ben yapıcam kızıcak ama olsun yumusatrımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saçlarımı boyatmayı dusunuyorumm.şuan kendıme bakmıyorum fazla içimden gelmıyo o gelınce ama ooooaklinialirimsmile
ben yapıcam kızıcak ama olsun yumusatrımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saçlarımı boyatmayı dusunuyorumm.şuan kendıme bakmıyorum fazla içimden gelmıyo o gelınce ama ooooaklinialirimsmile
bende saçlarımı boyamayı düşünüyorum renk konusunda kararsızım aslında hiçte sevmez ama belki bu sefer hoşuna gider aynen bende o gideli kendimden geçmiş haldeyim hele evdeki halim felaket...
gıs susu senin yasın kaçtı gıs? saçınımı boyatacan sempatiksalakcinni akannehir walla oglan seni görünce cin çarpmışa döner ve kızar bencede bıraktığı gibi bulsun en güseli hem dogal olan benim herzaman hoşuma gider walla 23 yaşındayım daha boyayı elime almadım aklıma geldi bazen casaret edemedim hem seviom aslında saçımın rengini değişio bide güneşi görünce hele yazın açılı verio rengi sempatiksalakcinni bence daa bu yaşta boyayla mahfetme saçını bak daha erken beyazlıomuş soora benden söölemesi hoş ben sürmedim ama bnede de şimdiden 2 3 tane çıktı beyaz ya sıkıntıdan yada baba tarafında ırsi 20sinde saçı nerdeyse bembeyaz halamın oğlunun :roflol:
sorma anam bende feaketim ama oyaya cesaret edeemem heralde herzamanki gibi bi fön belki birascık kesttirrim o kadar bide ben fala makyajıda sevmem eşimde alahtan ööle makyaj falan sevmez sürceem bi dudak parlatıcı bi ihtimal göz kalemi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?