Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım sen bosuna kafanı yormaktan baska sey yapmzsın erkekler anlamak ıstemedıkten sonra hıc bırseyı anlamazzzz
onları boyle kabullenıcez
gercı omrumuzu yıyolarya neyseee aklinialirimsmile

abla ama sucum yokken böle yapıo ya valla gelince burnundan getircem ya en sonunda dün patladım ne yapalım ya ayrilimmi senden onumu istiosun dedim ona gelmion buna gelmion anlasamıoruz işde dedim bırakırsan ben sensiz yapamam dio çıldırtıo beni yaaa klava:

yok öle olmuo işde bende diodum gelimde dersane dersinden oda arada kaynar diodum valla vedat saolsun ne morel bıraktı ne başka bşy ya klava:

tatlım kafana takma dıcem ama ıllakı takacaksın
benım nısanlım cok anlayıslıdır kıskanclıgıda coktur ama bı sekılde onun ustesındende gelıyorum bunaltma benı dıyorum bak terk ederım senı dıyorum daha cıt cıkmıyo :roflol:
bak bıde sana bugun basımdan gecenı anlatımaz cok nasıl tavır yaptıgımı anlarsın opuyorumnanaktan
normalde hergun arar ama dun aramadı tabı benım sıgortalar attı banane ben burda onu beklyıorum oda 2 dk ayırıp arasın fırsatı yok bılyıorum ama banane ıstee hihoyyyt
neyse bugun aradı nasılsın dedı sadede gel nerdesın sen yaa deıdm nıye aramadın dedım
hıc vaktım olmadı vs dedı tabı bende gıcıklık cokkk :lepi:
sen aramadın ama dun neler oldu bılsen dedım hıc benden habeırn yok deıdm sırnaşık şey
anında delıye döndu askım ne oldu ne olur soyle falan
hıc bırsye olmadı dedım guldumm ama sen benı aramadın ya bırsye olsaydı dedım :roflol:
yasasın kotulukkkkkkkkkkkkkkkk :teytey:

işte senin ordan bi problemin var:S inşh atlatırsınız ya üzülüyorum böyle görünce

ya diorum bana güvenmiomusun bırak ya hangi salak güvenmedi onu aldatıcak kızı arkasında bırakıpta gider ciddi düşünüosa vedatın ablası bilio annesi bilio gördüler beni her lafta istemeye gidelim diolarmıs üniv okumak istedimden ben hayır dedim ama vedatta biliorum istio sürekli sözlenmekten acıo kendi aramızda olursa olsun ama söznelim dio ben biliorum biz sözlenirsek onun ailesi daha çok önemseyip bu olayı kutlamak isticekler tmm belki bunlar size güzel gelio ama ilişkide iki arada bi derede kalıo ve yıpranıo ve ben şu an kimseyle bu konularda düşünmek istemiorum daha yasım çok genç ama vedat a anlatmak hele bu kıskançlıkla boguluorum gerçekten bana dioki bugünde saten sadece bu yüzük işini bi ben düşünüorum senn taktın yok dio bende herşey zamanında güzel dedi kapadım ama cidden doldum yani mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

yaaa abla ben onun aramasından değilim her gün aırıo sizinki daha çok yeni öle sorunlar çok olur saten ama bana dio ben kendimden fazla sana güveniorum die bide böle yapıo ya bana dio seninki gibisi bulunmaz ama kaybetmek içinde elinden geleni yapıo sanki ayrılmak istedimdede öldür öle gitdo nere gidon bende bıraktım sanki dio kafayı yedirtti bana ya

OFFffF OfFFF ! kıskannçlık konusu DeıldE aılesi bılmesi yüzük olayına cıddıyete vurmada aceleci olması yonunden cok SıkıLıorum BenDe.SanKi GeldiqinDe YolunDa GitmicEk Hiç Bişi Cok koRkuYorum ya:sinifsinif:

ahh canım benımm
senı cok ıyı anlyıorum ama dıyecek söz bıle bulamıyorum
delikafadulden

canım önce sunu soylım bıızm ılıskımız yenı deıl 4 yıla gırdı opuyorumnanaktan
ayrıca onu 16 yıldır tanıyorum kafamçokkarıştı
ama benı fazla bunlatamayacagını ıyı bılıyo cok kolay restı ceker gıderım bunun farkında
sana sunu yap şöyle davran dıyemem herkesın kısılıgı farklı erkek arkadsının nasıl tepkı verılecegı bılınmez :uhm: sadece cok ıyı dusun
'BEN BU ADAMLA OMRUMUN SONUNA KADAR AYNI SAYTIGA BASKOYABILIRMIYIM'
eger ewet dıyorsan demekkı cozulmeyecek sorununuz yok... ama hayır dıyorsan onuda sen bılırsın....

valla banada yolunda gitmicek bırakıcam gibime gelio sırf bu yüzden ama du bakalım valla ne tarafa dönsem cuvaldız ya yüzük konusuna daha zaman var diorum ne kadar olcak daha kaç sene oldu dio kıskançlıkta ben böleyim dio oooooo valla sıkıldım yani hem askerlik hem onun ailesi hem okul hem benim aile sorun üstüne sorun senağlamasenağlama
ahh canım benımm
senı cok ıyı anlyıorum ama dıyecek söz bıle bulamıyorum
delikafadulden

dicek söz çokta işde denilmesi zor demi abla yerimseniben

ben bunu cevaplayabilmem için onun askerlikten gelmesi ice tanımam lazım ama bende öleyim kolayca giderim bundan korkuo ya saten gidince bide inadım zor dönüom yada tmm bitmiştir diom kesip atıom öleyim yani bu yüsden de çok korkuo o kaybederim die beni çünkü aşırı doldum bunun oda farkında

yaaa benDe aynı sekıLde benım üniw onun aılesı zorlaması geldıqınde yasıcaqımız problemler ardından bıde bızımkıler war tabi. Offf bukadar olumsuz dusuncenın yanında tek tutunduqum dal kaldı oda umudum.cok zor dayanıorum son gunlerde.bıde bız konusamıorzda anca 2 haftada bı arayabılıosenağlama

aynen öleeee sizin safak kaç tatlım

aslında sımdı aklıma geldı acaba askerlık psıkolojısı denen seyde olabılırmı
gercı sen oncedende kıskanc oldugunu soluyorsun ama askelrık bunu daha cok artrmıs olabılır
sahsen ben erkek olsam ve askere gıtsem bende cok kıskanırdım
acaba benı bırakırmı baskasını bulurmu dıye aklım kalırdır ve bı sekılde onu cok bunaltırdım herhalde onla nıye konustun bununla nıye gorustun falan
senın ıcın en ıyısı bıraz daha sabır dedııgın gıbı en ıyı kararı askerdne geldıkten sonra verebılrısın.
bızım komsunun kızı vardı nısanlı ıdı cocuk askere gıttı geldı hemen dugun yapacakları dugune 15 gun vardı kız cocugun kıskanclıgından dolayı nısanı bozdu
dusun yanı dugune 15 gun kala. askerde ıken benı cok bunalttı falan dıyodu
bunu nalatıp moralını bozmak ıstemezdım ama asker psıkolojısı işte demekkı herkesde oluyo bı sekılde

ben bunları konuştum abla dedim askerdesin ban ben seni nasıl yolladıysam ölede alıcam dedim merak etme aşkım ben burda olmasan bile aldım kararlarda sen le alıomusum gibi düşünüp tartıp yapıcam dedi ki vedatta bunu her zaman söler ben sana güvenmesem bukadar arkadamda bırakmam dio ama işde yapım bu yani seni kimseyle paylaşamam dio ya abla istioki sadece onu öpim ona sarılim kız arklar bile öle öpmesin sarılmasın fazla falan da filanda tmm kıskanılmak güzel şey ama vedat gerçekten bazen haddini aşıo bide ben ne zaman ayrılmak istesem ozaman tmm aşkım haklısın gitme nolur dio yani korkudan dio şimdi evlenince korkuda olmıcak okadar ben ozaman napçam ben sordum gelincedemi böle olursun die emin ol böleydim böle olucam dedi oda kabul edio aşkım sana yazık dio ben önceden böle değildim tmm kıskançtım ama senle daha beter oldum çünkü vedat ilk defa birini sevmiş bukadar aşık olmus ondan çekmeside bana kalıo tabi ufffffffffmafoldumben

:hooray:turkbayragiŞAFAK 03 AFYON'A SELAMturkbayragi:hooray:

ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…