Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

geçmiş olsun balım neyin var opuyorumnanaktan

sağolasın bitanem ileri derecede soğuk algınlığı... kulaklarıma vurdu artık burda listeleri yaptığım son gece sabaha kadar uyuyamadım kulak ağrısından çocuk gibi ağladım sabaha kadar sesim tamamen gitti falan bademciklerim şişti baya yemiştim naneyi yani anacığımda yoktu düzcedeydi apar topar geldi şimdi iyiyim çok şükürr....:lepi:

anammmmmmmmm geçmiş olsun tatlım ya kız hastasın bide listeyi düşünou yavvv :umursamaz:klava:

ayy kulakk ağrısıylaa diş agrısı bi felakett zatennn

kızlar yaaa aşkım telefon aldı sürekli mesajlaşıyoruz resim çekip gönderiyo bana bende ona tabi çok ii oldu yaaa ama öle olunca zaman daha yavaş geçiyo sanki telefon olunca hiç gitmemiş gibi hissediyo inssan ama yok burda deil e böle oluncada zaman yavaşlamış gibi hissediyorum bide malum zaman da azalınca...

sizle paylaşmak istediğim başka bi mutluluğum daha var dünden önceki gün aşkım aradı bendede ses çıkmıyo biliyo sesimin olmadığını dedim niye arıyo biliyo konjuşamıcağımı ...
bi açtım telefonu arkadaşlarıyla beraber gitar eşliğinde sensiz ben nefes alamam şarkısısnı sölüyolar bana ay nası ağladııım nası ağladıııım herşeye değerdi o an yaa....mafoldumben

kızlar aşkımdan haber alabildim çok şükür garibim bana msj çekmek için heleya kaçmıs ya :d dio aşkım baksana vc de bile romantik anlar yaşatıoruz ya helel ossun bize be dio uyusss:asigim:

Ne güzel ya telefon Kullanabılıomus ewet ınsa konusunca yada msjlasnca bıRas daha ıyı hıssedıo kendınıbilmiyorumkismile

ayyy ne Güsel TatLım ya...

muhurlukaderim geçmiş olsun :1hug:
saol canım benim...opuyorumnanaktan
anammmmmmmmm geçmiş olsun tatlım ya kız hastasın bide listeyi düşünou yavvv :umursamaz:klava:
saol hayatım yaa....
yaa listelerin bende farklı bi yeri var yaa ayrı bi sevgisi var ben gerçekten zevk alıyorum o listeleri yaparken ve onun yanı sıra üzerimde bi sorumluluık gibi geliyo o listeler bana yapmadığım zaman çok kötü oluyorum hem size karşı hem kendime karşı inanınki aklım hep burdaydı...boshayallersmile
ayy kulakk ağrısıylaa diş agrısı bi felakett zatennn
ayyyy sorma canım yaaaa ne çektiğimi bi ben biliyorum bi Allah gıdım uyku girmedi gözüme nasıl kıvrandım sabaha kadar aaah ahh ama geçti çok şükür Allah bi daha yaşatmasın inşallah çok kötüydü...:1no2:

ayyyyyy .çok mutlu oldum ya benimki nie bana böle şeyler yapmıo klava:klava:

saol hayatım yaa....
yaa listelerin bende farklı bi yeri var yaa ayrı bi sevgisi var ben gerçekten zevk alıyorum o listeleri yaparken ve onun yanı sıra üzerimde bi sorumluluık gibi geliyo o listeler bana yapmadığım zaman çok kötü oluyorum hem size karşı hem kendime karşı inanınki aklım hep burdaydı...boshayallersmile

olsun öle bişey oldumu liste sana fada olsun yat dinlen daha sonra yaparsın opuyorumnanaktan

kızlar aşkımdan haber alabildim çok şükür garibim bana msj çekmek için heleya kaçmıs ya :d dio aşkım baksana vc de bile romantik anlar yaşatıoruz ya helel ossun bize be dio uyusss:asigim:
:roflol:ayy ne güldüm yaaa yerim sizi benn ne güzel sölemişş...
Ne güzel ya telefon Kullanabılıomus ewet ınsa konusunca yada msjlasnca bıRas daha ıyı hıssedıo kendınıbilmiyorumkismile

ayyy ne Güsel TatLım ya...

evet canım gerçekten çok güzeldi bide hiç beklemiyodum öle bişi şok oldum telefon başında sonra gözümdeki yaşın haddi hesabı yok tabii o vaziyete geldimm ama hayatımdaki en güzel andı....ooooof offffff ben nişanlımı çooooook özledim yaaaaaaa....mafoldumben

ayyyyyy .çok mutlu oldum ya benimki nie bana böle şeyler yapmıo klava:klava:

inanki bende nişanlımdan böle bişiyi hiç beklemiyodum ama oldu seninkide olur inşallah canım...
saol canımm...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…