- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #26.961
oooooooooo tatlım bizim şafak hala zifiri karanlık yaaa senağlama 438 manisa senağlama
seninki nerdeydi bitanem
arkadaşlar askerde evci çıkmak ne demek biliyo musunuz?
tatlım askerinin olduğu şehirde bir yakını oturacak ve askerin o evi adresini askeriyeye verecek hafta sonu yanınızda yani o evde kalabilecek pazar sanırım tam bilmiom 5 de geri teslim olmak zorunda boshayallersmile
bumudur yani evci çıkmak bende yatılı falan zannetmiştim şöyle 2 gün falan. zaten benimki hafta sonu sabah 9 akşam 5 çarşı iznine çıkıyo işime gelmedi bu
hayır tatlım yatacak işte yanınızda yani sanırım cuma 5den soora çıkcak heralde paazara 5te teslim olcak
bu çok üzel bir durummuş ya işte yakın olanların en büyük şansı bence. siz gitmeyi düşünüyo musunuz?bebeğim var demiştiniz sizinki kaç yaşında?
kizlar ben geldim...
Nasilsiniz?
kocacim aradii bu aksaaaaammmmm
Cok mutlu oldum.. Telefonda ariza varmis iki gundur.. Kurban olurum ona ben
:dance:ŞAFAĞI YARILADIK:dance:
:teytey:ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI:teytey:
alkisalkisalkisDİYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)
♥ ♥84 ASEVER ♥ ♥
♥ ♥131 JELOO1981 ♥ ♥
♥ ♥143 MEG ♥ ♥
♥ ♥157 DUYGU.91 ♥ ♥
♥ ♥161 MEL_AY ♥ ♥
♥ ♥162 EBUŞŞ81 ♥ ♥
♥ ♥164 _MUCİZEM_ ♥ ♥
♥ ♥167 NEYL ♥ ♥
♥ ♥171 CHİMCHİME ♥ ♥
♥ ♥212 CANCU ♥ ♥
♥ ♥221 TATLİKİS ♥ ♥
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...
aahhh ahhh bitanem keşke gidebilsem :gitme: manisada askım ben adanada 13 saat var :gitme: hem orda kalacak kimsenin evi yokki yani tanıdık falan olarak senağlama yemin törenine gitsem ona bile razıyım ki büyük bi ihtimalle onada gidemicem babam yurt dışından gelio ve bebekim çok küçük hava degişimi falan hasta olur die korkuom :gitme: dünyanında parası gidio :gitme: aaaaaaaammmmmmmaaannnnnnnn aaaammmmmmmmaannnnnnn senağlama bebekim meleğim ecrinim 15 aylık ablası 1,5 yasında sayılır
hadi gözün aydın ben yazmıştım sana okudun mu bilmiyorum aynı şey bizimde başımıza gelmişti kafayı yemiştim ama aramıştım ben bölüğün santralini söylemişlerdi bozuk olduğunukizlar ben geldim...
Nasilsiniz?
kocacim aradii bu aksaaaaammmmm
Cok mutlu oldum.. Telefonda ariza varmis iki gundur.. Kurban olurum ona ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?