Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

resim olmus işte aferin=)
ben çıkıyorum canlar=)
yarom saat vsonra şafak 440 olcak=)

hayırlı geceler hepinize, selam ve dua ile :)
olumunekankayizsmile

tatlım askerinin olduğu şehirde bir yakını oturacak ve askerin o evi adresini askeriyeye verecek hafta sonu yanınızda yani o evde kalabilecek pazar sanırım tam bilmiom 5 de geri teslim olmak zorunda boshayallersmile

bumudur yani evci çıkmak bende yatılı falan zannetmiştim şöyle 2 gün falan. zaten benimki hafta sonu sabah 9 akşam 5 çarşı iznine çıkıyo işime gelmedi bu

bu çok üzel bir durummuş ya işte yakın olanların en büyük şansı bence. siz gitmeyi düşünüyo musunuz?bebeğim var demiştiniz sizinki kaç yaşında?

aahhh ahhh bitanem keşke gidebilsem :gitme: manisada askım ben adanada 13 saat var :gitme: hem orda kalacak kimsenin evi yokki yani tanıdık falan olarak senağlama yemin törenine gitsem ona bile razıyım ki büyük bi ihtimalle onada gidemicem babam yurt dışından gelio ve bebekim çok küçük hava degişimi falan hasta olur die korkuom :gitme: dünyanında parası gidio :gitme: aaaaaaaammmmmmmaaannnnnnnn aaaammmmmmmmaannnnnnn senağlama bebekim meleğim ecrinim 15 aylık ablası 1,5 yasında sayılır

Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallahhh:Saruboceq:

:Saruboceq:şafak 143

allah bağışlasın çok iyi anlıyorum çünkü bende yemin törenine bile gidemedim bebekten sebep babası ve amcası gitti kudurdum resmen onlar görüyoda ben niye göremiyorum diye çocuk olunca daha bi zo ya. benimkide yaşına girecek bu ay

kizlar ben geldim...
Nasilsiniz?
kocacim aradii bu aksaaaaammmmm
Cok mutlu oldum.. Telefonda ariza varmis iki gundur.. Kurban olurum ona ben
hadi gözün aydın ben yazmıştım sana okudun mu bilmiyorum aynı şey bizimde başımıza gelmişti kafayı yemiştim ama aramıştım ben bölüğün santralini söylemişlerdi bozuk olduğunu

allah anali babali buyutsun bebislerinizi..
Bende hala yoldayim ya arabada.. Yarim saat sonra evde olucam.. Rahat rahat yazisabilirimmm... Cepten gicik oluyo.. Kizlar kacmayinnn haaa..

evet okumustum canim...
Askim hep bana derdi sakin santrali arama.. Yani sen burayi arama derdi.. Baska askerlerle konusmani istemiyorum hep derdi.. asiri derecede kiskanc ya..
Bugun aradiginda ii lafi caktim.. Askim bundan sonra haber alamadigimda senden arayacam dedim.. Yok falan dedi.. Dedim oooh iyimis ozamam ben merak ediyim seni, huzursuz olayim haber almadigim icin.. Oyle oturup uzulerek bekliyim demi dedim...
Birden bir ooooooooooooofffff cekti
Tamam askim ben eger aramazsam saat 20 gibi sen ara dedi... nazlandim ben tabi yok dedim aramicam istemiyon.. Simarma dedi tmm arayabilirsin.. Hehehehe mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…