- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #26.981
oh be çok sevindim tatlım benim gözün aydın kaydirigubbakcemile3
kıslar ben bebeeemi uyutup gelecem kaçmayın biyere sakınlmaz:
kizim olursa bende herzaman adini ecrin koymak istiyordummmm.. Cok guzel isim.. Allah anali babali buyutsun canimmm
evet okumustum canim...
Askim hep bana derdi sakin santrali arama.. Yani sen burayi arama derdi.. Baska askerlerle konusmani istemiyorum hep derdi.. asiri derecede kiskanc ya..
Bugun aradiginda ii lafi caktim.. Askim bundan sonra haber alamadigimda senden arayacam dedim.. Yok falan dedi.. Dedim oooh iyimis ozamam ben merak ediyim seni, huzursuz olayim haber almadigim icin.. Oyle oturup uzulerek bekliyim demi dedim...
Birden bir ooooooooooooofffff cekti
Tamam askim ben eger aramazsam saat 20 gibi sen ara dedi... nazlandim ben tabi yok dedim aramicam istemiyon.. Simarma dedi tmm arayabilirsin.. Hehehehe mutlu oldum
senin bebe bu saatlere kadar bekliyo mu ben zorda olsa uyutuyorum11 lerde hatta kacacım gelene kadar daha erken uyutmaya alıştırıcam inşallah yoksa birbirimize vakit ayıramayız:)))
delikafadulden bencede :roflol: anacım bizimki bu saatte uyursa bütün gece uyyo yoksa sabahlios walla boshayallersmile
aradigimda orada olmadigi zaman, kim aradi diyo asker. Esi dedigim zaman, esimi gidip esin aradi git ara diyolar..
evet okumustum canim...
Askim hep bana derdi sakin santrali arama.. Yani sen burayi arama derdi.. Baska askerlerle konusmani istemiyorum hep derdi.. asiri derecede kiskanc ya..
Bugun aradiginda ii lafi caktim.. Askim bundan sonra haber alamadigimda senden arayacam dedim.. Yok falan dedi.. Dedim oooh iyimis ozamam ben merak ediyim seni, huzursuz olayim haber almadigim icin.. Oyle oturup uzulerek bekliyim demi dedim...
Birden bir ooooooooooooofffff cekti
Tamam askim ben eger aramazsam saat 20 gibi sen ara dedi... nazlandim ben tabi yok dedim aramicam istemiyon.. Simarma dedi tmm arayabilirsin.. Hehehehe mutlu oldum
bende buğün aşkımla konuştum delikafadulden ben daa askeriyeyi hiç aramadım bizimkide istemio aramamı ama hergün arıyo o yüsden neysekieeee bilio işin ucunda onun sesini duymak varsa sözünü dinlemem değil askeriye komutanın evini bile ararım walla klava: :roflol:
haklısın erken uyutuyorum ama 10 kere uyanıyo sabaha kadar salla babam salla
heyyytttt uleynnn konus eftelyacimmmmmm, kiz senin msn yokmu?
güldürdün gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?