Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

oh be çok sevindim tatlım benim gözün aydın kaydirigubbakcemile3

kıslar ben bebeeemi uyutup gelecem kaçmayın biyere sakın lmaz:

senin bebe bu saatlere kadar bekliyo mu ben zorda olsa uyutuyorum11 lerde hatta kacacım gelene kadar daha erken uyutmaya alıştırıcam inşallah yoksa birbirimize vakit ayıramayız:)))

amaann aradığını nerden bilecek sen çatlayacakmısın iki gün meraktan en azından rahat beklersin.

ŞAFAK 437
allahım sen aşkımı bitanemi herşeyimi ömrümü güzel gözlümü kötü insanlardan koruuu :Saruboceq:
aşkımın askerliği su gibi geçsin gitsin insallah hiç zorluk çekmesin oralarda insallah allahımmm yalvarıorum sana :Saruboceq:
şafak 437 ohhhhhh başkada yok işteee :teytey:

bende buğün aşkımla konuştum delikafadulden ben daa askeriyeyi hiç aramadım bizimkide istemio aramamı ama hergün arıyo o yüsden neyseki eeee bilio işin ucunda onun sesini duymak varsa sözünü dinlemem değil askeriye komutanın evini bile ararım walla klava: :roflol:

haklısın erken uyutuyorum ama 10 kere uyanıyo sabaha kadar salla babam salla

ah anacım hiç sorma bizimkide yeni yeni düzeldi hele ilk zamanlar 6 7 aylıkken falan herif uyuyo yan tarafta ecrin hanım gözünü kırpmıo oyun istio sallıom sallıom tam uyudu diom durum bi çığlık basıo sanki saçını başını yoldum hadeeeeeeeee tekrar salla bööle sabaha kadar devam :bbo: bide herif sabahın köründe kalkıp işe gidcek uykunu alsın rahat rahat uyusun diom durmadan sallamaya devam kafamçokkarıştı ayyyyyyyyyyy geçtik o günleri neyseki tatlım boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…