• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

insanlar neden bukadar gaddar duygusuz.benim derdim bana yetiyo zaten birde çevreden gelen saçmalıkları duymak zorundamıyım ya.bugun arkadaşın tekı demesinmi.dün sizi dusundumde inş. askerden gelınce ayrılmazsınız bir arkadasım var sevgılıısı askerden gelınce cocuk bunu terk etti.neden ya neden moral bozmak hosunamı gıdıyo bana bunları soyluyosun.ben her anımda onu dusunurken:gitme:gerçek sevgi nedir bılmezmisin sen.herşeye ragmenn senınleyim askerimturkbayragi bütün zorlukları aşıcaz allahın ıznıylee:nazar:
seni çok seviyorumm:asigim:

Hele sormuyolarmı şafak kaç?
405 . .
oha çok varmış kızım bekle bekle geçermi .
S A N A N E . .
Geçicek geçmeli ..
kimse beni böylesine deli sevmedi ki.
Herşy onunla güzelmş diyosun askerin gdince.
Nefes almak yemek yemek televzyon seğretmek çarşıda gezinmekaklına gelebilecek herşey onunla güzelmiş. .
H e r ş e y. .
ılk veda kötüdür .
Tıkanır insan hıçkıra hıçkıra caddenn ortasında herkesin içnde ağlarsın normalde üzerime aman bunu gymem herkese rezil olurum derken . .
Yolun ortasında hıçkıra hıçkıra ağlamak hiç bi allahın kulunu görmez gözün o an askerini yolcu etmek. .
Zordur asker yolu beklemek. .

Hele sormuyolarmı şafak kaç?
405 . .
oha çok varmış kızım bekle bekle geçermi .
S A N A N E . .
Geçicek geçmeli ..
kimse beni böylesine deli sevmedi ki.
Herşy onunla güzelmş diyosun askerin gdince.
Nefes almak yemek yemek televzyon seğretmek çarşıda gezinmekaklına gelebilecek herşey onunla güzelmiş. .
H e r ş e y. .
İlk veda kötüdür .
Tıkanır insan hıçkıra hıçkıra caddenn ortasında herkesin içnde ağlarsın normalde üzerime aman bunu gymem herkese rezil olurum derken . .
Yolun ortasında hıçkıra hıçkıra ağlamak hiç bi allahın kulunu görmez gözün o an askerini yolcu etmek. .
Zordur asker yolu beklemek. .

mafoldumben mafoldumben olumunekankayizsmile

valla canım sinirim bozuldu ya zaten sesini duyamamışım aklım hep onda bide bu boş konusmalar:olmaz:

Benm arkadşlarım daha çok şöyle konuşyuolarr =))))
Amaaan boşwerr daha iyisini bulursaan bırakırsın zateen, kaydirigubbakcemile3 hiçbiri
askerden geldikten sonra o seni bırakırr demiyolar, sen bıraakırsın diolarr nedensee :1closedeyes:

Back
X