• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Şu sıralarr gıcığızzz anlaşılaaan ona karşıı :P :roflol:

uyuz muyuz gıcık ama deliden de vazgeçiom çok seviorum onu bn büyü yaptım sana diodu belli dedim sana kızamıorum bile dedim aynısı bndede var merak etme biz birbrimiz için yaratılmışız dio:roflol:

uyuz muyuz gıcık ama deliden de vazgeçiom çok seviorum onu bn büyü yaptım sana diodu belli dedim sana kızamıorum bile dedim aynısı bndede var merak etme biz birbrimiz için yaratılmışız dio:roflol:

seni böyle neşeli görmek çok güzel:asigim:
hep böyle ol emi:Saruboceq:

:) daha sen bu çocuktan ne şikayet ediyon yahu ne desin daha.Onun huyu da öyle demekki:)Aman maşallah Allah nazardan saklasın.

:) daha sen bu çocuktan ne şikayet ediyon yahu ne desin daha.Onun huyu da öyle demekki:)Aman maşallah Allah nazardan saklasın.

ayy ne bilim asker psikolojisi bnimkide sanırım ondan bana bulaştı arada böle oluverio işte:)))amin canım amin allah hepimizi nazarlardan kötülüklerden belalardan korusun

diomki büyüyü bozdurim bni kızdırsanda kızamıom diorum oda dioki o büyüyü bozamazsın hiçbişekilde o senin ve bnim kalbimde kördüğüm kenetlendik birbirimize ayırana aşk olsun diorzemuszemus:asigim:

vazgeçemiom yazcaktım:))

ayy canım bnim çok saol tamam sizin için hep böle olcam burda hepimizin yüzü gülsün hiç solmasın valla dayanamam birininizin üzülmesine:olmaz:

evet ya hepimiz mutlu olalım:1rolleyes:
hayat bayram olsun-tatlicadiarzu-:roflol:
çok pollyanna gördüm kendimi bugün:roflol:

her hafta gidip görebilio muusn eşini canım
bu pazar gittim işte,gidicem inşallah diğer pazarlarda.daha çarşı izni falan yok anca kışlada görüyorum.yemin töreninden sonra o d çıkar dışarı izni olur inşallah.yani özetle gitme gelme sorunum yok herhangi bir konuda Allaha şükür gidiyorum.Yorucu oluyo azcık ama dayancaz artık 2 ay.

Seviyorum seni yar

gözlerim sana ağlar

herşeye rağmen sevgilim

seni seven biri var...COLOR]

Eklentiler

• $komando10yt9.webp
    $komando10yt9.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 18
bu pazar gittim işte,gidicem inşallah diğer pazarlarda.daha çarşı izni falan yok anca kışlada görüyorum.yemin töreninden sonra o d çıkar dışarı izni olur inşallah.yani özetle gitme gelme sorunum yok herhangi bir konuda Allaha şükür gidiyorum.Yorucu oluyo azcık ama dayancaz artık 2 ay.

buda güzel canım bizimkilerden iisin yani yine yorucu oluodur eewet ama değiodur eminim buna.

Back
X