E
eduk
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #27.541
kızlar yaaa asıl askerlik plakalara düşünce başlıyomuş yeni anladım o kadar zorkiiiiiii...
ilk plakalara düştüğüm zaman bu kadar zor olmamıştı ama şimdi çok fenayımm zaman gitdikçe uzuyo sanki günler bitmiyoo akşam olmuyoo çok fena oldum yaa asabileştimm bunalıma girmem an meselesi çooook zormuş son zamanlar yaaa....:1no2:
canım ne güzel işte oohh asıl sayılı gün senin kaldı
aşkına kavuşucaksın işte
mutlu olman gerekir bunalıma girmen değill
güzel günlerinizi düşün
bak birde askerinle konuşabiliyosun artık telefonu da var
gelecek günlerinizi hayal edin
çeyizlerinle uğraşırken zaman geçer gider işte
ah bizde can atıyoruz o günlere gelmek için
ümmü ellerine sağlık listeler harika!biz mi denk gelmiyoruz,sen mi yoksun epeydir?nasılsın,neler yapıyorsun?
kız plakalara düşmüşsün hala şikayet mi edionnnnlmaz: gül bakimmm birazzz
ben de iyiyim ya bildiğin gibi aynı işte saol canım.2 dk sabredemedim bak gördün mü hemen laf sokuverdimsabırsızım bu ara çok ya
aşkım da arayınca bağırmışım nerdesin sen diye,kuzum afalladı bi ben nerdeyim harbi ya ne işim var burda dedim birden diyo:)
ah canım yaaaaa asıl askerlik şimdi başlıyo sanki geçmiyo zaman geçmiyo bide aksine günlerde uzamaya başladı tamda son zamanlarımıza denk geldi kafayı yicem iice daralıyorm bi gelebilsek şu 30 lara...
eduk cevap verdim ya bitanemm ama ikidir dedin önceden bişimi yazdında cevap vermedim inanki haberim yok canım yaaa çok dikkat ediyorum ben halbuki bana gelen yazıları cevapsız bırakmamaya özür dilerim canım inan farkında deilim...
canım nazar degmesın safagına
sen barı boyle deme ne kalmıs sunun surasında opuyorumnanaktan
bırde bızım safaklara bak :gitme:
belkı komık gelır ama suan aglıyorum yaa :a015:
daha 403 gun var ben cok bunaldım nısanlımı gectım sankı en yakın arkadasımı dert ortagımı kaybetmıs gıbıyım
gecmıyo gunler
uyku duzenı denen bırsey kalmadı
of offffffffff
canım nazar degmesın safagına
sen barı boyle deme ne kalmıs sunun surasında opuyorumnanaktan
bırde bızım safaklara bak :gitme:
belkı komık gelır ama suan aglıyorum yaa :a015:
daha 403 gun var ben cok bunaldım nısanlımı gectım sankı en yakın arkadasımı dert ortagımı kaybetmıs gıbıyım
gecmıyo gunler
uyku duzenı denen bırsey kalmadı
of offffffffff
canım onların yat saatiyle yat kalk saatiyle kalk,ben öyle yapıyorum mesela.bugün geç kaldım gerçi uyudu çokton o:) benim eşim de öyle hayattaki herşeyim,dert ortağım,en yakın dostum,aklıma gelebilecek herşey benim için bu hayatta!Bennde kıyafetlerini falan yıkamadım,3-5 tanesini bir araya getirip sarılıyorum koklaya koklaya ağlıyorum,sonra anlatıyorum da anlatıyorum deli gibi:)
canım sorun değil karışıyo arada şakasına yazdım ben de görmediysen gör diye:)ilk geldiğinde yazdıydım kaynamış arada sen kusura bakma asıl.idare ediverin beni artık bu ara böyle:)
ahh canım benimm bende oturdum ağlıyodum az önce aşkımla izindeki günlerini hatırlayıp konuştuk mesajda içim bi tuhaftı hepten kötü oldum zaten sonra ii geceler mesajının sonunada sen benim herşeyimsin yazmış öldüm valla çok fena oldumm...
ama inan canım alışıcaksın zamanla ilk günlerle son günlerin stresi bir hiç bi fark yok... üzülme canım zamana ihtiyaç var sadece...:teselli:
bende elımden geldıgı kadar erken yatmaya falan calısıyorum ama yok yaa uyku denen sey gelmıyo bı turlu
sımdı gene bıraz daha ıyıyım acemı bırlıgınde ıken gece 4 lere kadar yatakda donuyordum sabahta erkenden uyanıyordum
tabı o bunları bılmıyo bılse keser benı
geçmiyor günler ahhhhhhh ahhhhhhhh senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?