- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #27.561
Dışarıda mevsim baharmış
Gezip dolaşanlar varmış
Günler su gibi akarmış
Geçmiyor günler geçmiyor.
böyle bir şarkı vardı aklıma o geldi direk.
aynenn benim şimdiki halim gibiymişsin cnm yaaaa bnmki de şuan ecemide uyku fln bişiy kalmadı bende bide çalışıorum ben düşün 3 yada 4 saatlik uyku ile işe gidiorum yaaa ama 1 dk bile sesini duysam gözlerim parlıyor yaaa maşallah:icecream:
ewet canım zaten sesını duymasak ne halde olurduk kım bılır
en azından konusabıyoruz.
bızım bı tanısın ogluda askere gıttı cocuk sırnakta 15 gunde zorla aramıs hıc bı haber alamzlarmıs
bız en azından sesını duyuyoruz
maşallah acemide rahatız biz hepiniz maşallah diyin cnm amaaa ustada ne yapcaz bilmiom bnm ki kesin şöfor olacak ya
yok cnm ya bnm kii bi test varmış ondan geçmişşş algısı fln en iyi çıkmışşş yazılmış yollanmışşş bi yere kesinleştii yaaaaniii de ben pek istemiommm soför olmasını
yok cnm ya bnm kii bi test varmış ondan geçmişşş algısı fln en iyi çıkmışşş yazılmış yollanmışşş bi yere kesinleştii yaaaaniii de ben pek istemiommm soför olmasını
ya ben onunla konusmya dertlesmeyı o kadar cok ozledım kı
bı bosluktayım sankı. btun gun aksama kadar tv nın karsısında bos bos oturuyorum off kafayı yıyorum galıba
hee anladım canım
benımkıde kesın sofordu
hatta komutan sofuru ıdı ama gıttıgı yerde sakın sofor olma bızım oldugmuz yerde soforler cok ezılıyo demsıler yazıcı oldu
komutanda cok sevmıs butun herseyı ona teslım etmıs
selam güzellik nbr
valla cnm bunalr isteğe bakmıo babamızın çifliği deil sonuçtaaa kızım komutan söförü olsa keske koşa koşa git derim tel bilem serbest gibi bişiy oluo o zamannnn komutan göz yumabilioo o zaman
hee anladım canım
benımkıde kesın sofordu
hatta komutan sofuru ıdı ama gıttıgı yerde sakın sofor olma bızım oldugmuz yerde soforler cok ezılıyo demsıler yazıcı oldu
komutanda cok sevmıs butun herseyı ona teslım etmıs
selam bacılar ..
yok canım benımkının oldugu yerde soforluk bes para etmıyomus
bulundugu yerde en rahatı yazıclıkmıs.
ayrıca telfon olayı dedıgın gıbı komutan göz yumarsa her yerde oluyo
onun yazıcısı oldugu komutanda ızın verıyomus sadece bana gostermın demıs
alt devreler gelene kadar telefon almayı erteledı daha raht olur dıye
bilmiom cnmmm bişeye sokmuşlar bunu test fln gibi geçmiş işte 1.likle ne bilim hayorlısı yaaaaaa rahat etsin de gerisi önemli deilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?