- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #27.621
slm kıslarrrr nasılsınız allahım çok heyecanlıyım sadece iki gün kaldııı...delikafadulden
bitiyooo yaa bitiyooooodelikafadulden:lepi:zafer bizim olacakkkkk....:lepi:
slm kıslarrrr nasılsınız allahım çok heyecanlıyım sadece iki gün kaldııı...delikafadulden
bitiyooo yaa bitiyooooodelikafadulden:lepi:zafer bizim olacakkkkk....:lepi:
hilalcım senn adına çok mutluyum dua et ins darısı bizim başımıza arkadasım turkbayragi
anladım canım burdan memnun değilim de
ya orda resim öğretmenliği varmı ki pek bilmiyorum bilmiyorumkismile var diyolarda
istanbula yakın yerlere gitmek istiyorum malum paşam askerden geldiğinde 2. yılımı bitiriyo olcam sonraki 2 yılda ondan çook uzaklarda olmak istemem
burdan istanbul 10 saat :gitme:
çabalıyorum ama bakalım hayırlısı
anam anam maşallah,Allah'ım gözümü açim kapayim benimki de 2 gün kalsın:S
cnm bnm çok sağolll edorum tabi cnm bnm bizi bizden ii kimse anlayamaz çünküüü...günlerin nasıl geçtiğini anlamazsınız tez zamanda kavuşursunuz inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq:Şeniz
ŞAFAK 436
ALLAHIM SEN AŞKIMI KÖTÜ İNSANLARDAN KORUU YARABBİM :Saruboceq:
ALLAHIM ŞAFAĞIMIZ GÖZ AÇIP KAPAYANA KADAR GEÇSİN AİNSALLAH YAA :Saruboceq:
AŞKIM VATAN İÇİN GİTTİN BENİM İÇİN DÖNECEKSİN İNSALLAHH BEKLİYORUM SENİ BİTANEM
436 İŞTEE OHHH OHHHH BAŞKADA YOKKKKK
muhammedinin gamzesi kocasını almış tunceliden.bende sevgilicigimi alsam tuncelidenkavusan kızlar gözünüz aydın.darısı basıma safak 167
canım yaaa senin silüs terihin neydi:S
dadlu sekerlerim ben ciktim ay òmrüm tükendi resmen burdan okuyip yazcam diya yaw:) öpüyom hepinizi fistuklar kemdinize tatli bakin rüyanisdada asjerlerinizi görün eee ben de görrüm insallah herifimi :) seker geceleeeerr:)
22 şubat cnm
dadlu sekerlerim ben ciktim ay òmrüm tükendi resmen burdan okuyip yazcam diya yaw:) öpüyom hepinizi fistuklar kemdinize tatli bakin rüyanisdada asjerlerinizi görün eee ben de görrüm insallah herifimi :) seker geceleeeerr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?