Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

22 mayıs 2011 de cnmmm ee herhalde şafak kardeşlerimle halay çekcezzz kaydirigubbakcemile3

uuuuuuuuuuu kopcaz yani tertip.. işte bu günün en güzel haberiydi :teytey:

benimkide mayısta geliyor.. ama biz düğünü eylülde düşündük.. eylül ayını çok severimde:) aramızda iki ay olcak allah nasip ederse.. ilk ben senin düğününe sonra sen benim düğünüme ozaman olumunekankayizsmile

olsun geçer cnm sen evlenene kadar benim çocuğum bilem olurrr be kaydirigubbakcemile3

kız sen bursa da mısınnn

kız merkezde misin
nasıl oralar güzel mii

ünisi falan gördün mü kız azcık bahsett
kontenjan açarsaa geçmeyi düşünüyorum ya orayaa
merak ettim bak kızz hiç bilmiyom he azcık söle bakem olumunekankayizsmile

kızlar benim çıkmam lazım kusura bakmayın net başında deildim ondan katılamadım sohbetinize hepinizi öpüyorum kızlar ii geceler...opuyorumnanaktan
ceydacım hşgeldin bebeğim ama çıkmama lazım kusura bakma canım öpüyorum seide görüşürüz sonra yine...opuyorumnanaktan

ehehe eeddd cnmmm çoğu şeyim var anam sağolsunn kalanını da yapıcam o gelene kadar çalışıorum zaten maaşımda var yaa kendim almak istiom kalan şeylerimiii :dance:

offffffff benım henuz hıc bırseyım yok -tatlicadiarzu- ne alacagımı sasrıdım
sunu alım dıyorum sonra acaba daha guzelı cıkarmı dıyorum -tatlicadiarzu-
o yuzden hala hıc bırsey yok delikafadulden

bursa mı tek kelime ile muhteşem yeşil bursa zaten gel bol bol şeftali kestane ve iskender yersin kaydirigubbakcemile3 ama geldiğin için asla pişman olmasın zaten uludağ üni diploması yurtdışında da geçerlii ve çokkkkkk büyük kaybolabilirsin bi navigasyon al yanına gelirkennnn dermişim kaydirigubbakcemile3 ama cidden çok büyükkkk ve muhteşem bi atmosfer varrr kampüslerde bahçesindeee

yavrum bi adam gibi görüşemedik senlee de he:/ bi gün gelde uzun uzun konuşalım ama dimiiiiiii.. beni getirdin buraya sen yoksun:) öptüm bal böcüğüm ii bak kendine

anladım canım burdan memnun değilim de
ya orda resim öğretmenliği varmı ki pek bilmiyorum bilmiyorumkismile var diyolarda

istanbula yakın yerlere gitmek istiyorum malum paşam askerden geldiğinde 2. yılımı bitiriyo olcam sonraki 2 yılda ondan çook uzaklarda olmak istemem

burdan istanbul 10 saat :gitme:

çabalıyorum ama bakalım hayırlısı

kizlar nabünüs ya sormayin telfndan baglandm pcde baglanti getti ya edukum cevap icin teskùrler bitanem demistim emsiryom diye o kadar ha nese ,babykem geldinmi gis ay cok gicik tfndan baglanmak hasretinize dayanamadim bakem bi dedim eyisiniz dimi kislar?:)

afiyet olsun tatlım ne demek:) ben de gelmedimi ki dediydim. uyku saatimi 3 saat geçtim,benimki hadi yatmıyon mu diyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…