- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #27.601
ehe angelgozde güldüm ya
ohh ne güzel sizin düğün var
benim bu seneden sonra 3 yıl üni var kaydirigubbakcemile3
anlayacağınn daha çook :sinifsinif:
22 mayıs 2011 de cnmmm ee herhalde şafak kardeşlerimle halay çekcezzz kaydirigubbakcemile3
olsun geçer cnm sen evlenene kadar benim çocuğum bilem olurrr be kaydirigubbakcemile3
ehe angelgozde güldüm ya
ohh ne güzel sizin düğün var
benim bu seneden sonra 3 yıl üni var kaydirigubbakcemile3
anlayacağınn daha çook :sinifsinif:
olsun geçer cnm sen evlenene kadar benim çocuğum bilem olurrr be kaydirigubbakcemile3
amaaa bu 3 yıl içinde bi söz bi nişan yaparsaa pek iyi olur yaniiii sempatiksalakcinni
olsun olsun,ünideyken flört etmenin tadı bi başka oluyo valla,o günleride yaşayın.
eheheh:ecrin_bebek:
ceyız hazırlarına basladınmı canım
ehehe eeddd cnmmm çoğu şeyim var anam sağolsunn kalanını da yapıcam o gelene kadar çalışıorum zaten maaşımda var yaa kendim almak istiom kalan şeylerimiii :dance:
kız sen bursa da mısınnn
kız merkezde misin
nasıl oralar güzel mii
ünisi falan gördün mü kız azcık bahsett
kontenjan açarsaa geçmeyi düşünüyorum ya orayaa
merak ettim bak kızz hiç bilmiyom he azcık söle bakem olumunekankayizsmile
kızlar benim çıkmam lazım kusura bakmayın net başında deildim ondan katılamadım sohbetinize hepinizi öpüyorum kızlar ii geceler...opuyorumnanaktan
ceydacım hşgeldin bebeğim ama çıkmama lazım kusura bakma canım öpüyorum seide görüşürüz sonra yine...opuyorumnanaktan
bursa mı tek kelime ile muhteşem yeşil bursa zaten gel bol bol şeftali kestane ve iskender yersin kaydirigubbakcemile3 ama geldiğin için asla pişman olmasın zaten uludağ üni diploması yurtdışında da geçerlii ve çokkkkkk büyük kaybolabilirsin bi navigasyon al yanına gelirkennnn dermişim kaydirigubbakcemile3 ama cidden çok büyükkkk ve muhteşem bi atmosfer varrr kampüslerde bahçesindeee
kizlar nabünüs ya sormayin telfndan baglandm pcde baglanti getti yaedukum cevap icin teskùrler bitanem demistim emsiryom diye o kadar ha nese ,babykem geldinmi gis ay cok gicik tfndan baglanmak hasretinize dayanamadim bakem bi dedim eyisiniz dimi kislar?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?