- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #28.061
selamm millet ben geldimm ama çok kalamıcam listeleri yapıp çıkıcam hemen kıvırcık hoşgeldin canım Allah kavuştursun azalmış baya senin şafakda had hayırlı teskereler olsun inşallah...
selamm millet ben geldimm ama çok kalamıcam listeleri yapıp çıkıcam hemen kıvırcık hoşgeldin canım Allah kavuştursun azalmış baya senin şafakda had hayırlı teskereler olsun inşallah...
edioruzda ya burnumdan getirio bazen ne bilim yaa eee aradın konustun anlat bakalım nasıldı neler konuştunuz sonuc ne oldu sana okadar dil döktüm merak edomolurmu öylee şey canım ya sımdı aranız kotu dıye oyle dıyosundur.aramadıklarında nasıl delıye donuyoruzz merak edıyoruz
amiin inşallah yaa darısı da senin başınaa ve tüm asker bekleyenlerin başına:Saruboceq:
marmariste yapıyor bahriyeli olarak
kızlar ben kaçtım tekrar görüşmek üzere öpüyorum hepinizii.hoşçakalınkaydirigubbakcemile5
kızlar ben kaçtım tekrar görüşmek üzere öpüyorum hepinizii.hoşçakalınkaydirigubbakcemile5
kızlar valla hangı topıge bakıcamı sasrıdm :)))))))
bı ceyız topıgıne bakyıorum bı buraya :))
edioruzda ya burnumdan getirio bazen ne bilim yaa eee aradın konustun anlat bakalım nasıldı neler konuştunuz sonuc ne oldu sana okadar dil döktüm merak edom
baya bi konustuk balım.tartısmıstık ya oncekı gun telefonu duymadım dıye baya sınırlenmişti.dediki aramıcaktımm aslında dayanamadım bu lafı duyunca çok üzüldüm ben öylemi dedim bende sana sınırlendıgımde telefonu açmıcam ozaman dedim.çok soğuk konusuyosun dedim canım çok sıkılıyo aşkım bunalıyorum dedi:gitme:bende madem oyle benle paylaş sana moral verım dedim. düzeldi sonra gulustuk faalan baya gelince evlenıcez diyo hemenkaydirigubbakcemile3
hoş geldin tatlım kız hemen mi çeyize bakmaya başladın daha çok yokmu evlenmene :S
edioruzda ya burnumdan getirio bazen ne bilim yaa eee aradın konustun anlat bakalım nasıldı neler konuştunuz sonuc ne oldu sana okadar dil döktüm merak edom
baya bi konustuk balım.tartısmıstık ya oncekı gun telefonu duymadım dıye baya sınırlenmişti.dediki aramıcaktımm aslında dayanamadım bu lafı duyunca çok üzüldüm ben öylemi dedim bende sana sınırlendıgımde telefonu açmıcam ozaman dedim.çok soğuk konusuyosun dedim canım çok sıkılıyo aşkım bunalıyorum dedi:gitme:bende madem oyle benle paylaş sana moral verım dedim. düzeldi sonra gulustuk faalan baya gelince evlenıcez diyo hemenkaydirigubbakcemile3
ya askerdir ne yapsa yeridir asker adamdan sen mantıkmı bekliosun tatlım ya valla ben vedat ada diom ayyyy aşkım askere gittin aynı hamile kadınlar gibi olduun havadan nem kapıosun demiştim ama öleleler napim [/Bdelikafaduldendelikafadulden]
alsanaalsanasmile
askıma kalsa gelınce dugun yapalım dıyo hatta annemde aynı fıkırde yanı bı yıl var
ama bana gore sonrakı yıl yapalım dıyorum yanı maksımum 2 yıl opuyorumnanaktan
tabı allah ızın verırıse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?