- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #28.041
keske benimkide marmariste osa 1.5 saat bana off cnm evli olupta beklemek çok zor allah hepinize sabır versin ...
zaman su gibi akıp gecsin
datlummm benımkı bugun teelefonda dıyokıı gelınce hemen evlenıyoruzkaydirigubbakcemile3 bende dayanamıorumm valla artık aklinialirimsmile
kıss okul nolcak sende benım gibi açıktanmı okucan benimki üniye göndermiyo uzucak geç evlenicez diye:roflol:
bizimde bi 2 senemiz var daha:asigim:
canım önce okul ya senin yaş 18 daha önce okulunu bitir 2 yıllık bile olsa bitanemmolumunekankayizsmileahhh bacım o derdimizz var iştee her telefonda gitmicen diyokaydirigubbakcemile3 bende dıyorumda kazandımda sanki gitmesi kaldı
slmm kızlarrr nasılsınız
hoşgeldın duyguss
kivircik sen yeni geldin sanırım topiğimize hoş geldin kaydirigubbakcemile3
canım önce okul ya senin yaş 18 daha önce okulunu bitir 2 yıllık bile olsa bitanemmolumunekankayizsmile
dideeeemmmm küçültme beni iyice ne 18ikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 19 sanki çok buyukmuş gibikaydirigubbakcemile3
hoş bulduk nasılsın nasıl gidio şafak saymak
evet böyle bir başlığın varlığından daha yeni haberdar oldumkaydirigubbakcemile3 hoşbuldukkzemuszemus
nasılsın bakalım a:uhm:rayabldin mi
hımmmmsüperdir burası ya şahsen ben aşkım teskeresini alsa bile burdan ayrılmak istemiorum kaydirigubbakcemile2 safak kaç :uhm:
yerim senii bebeimm şaka yapıom kıss bende 22 ne var:sm_cool:dideeeemmmm küçültme beni iyice ne 18ikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 19 sanki çok buyukmuş gibikaydirigubbakcemile3[/COLOR]
olmadı sende ben gibi açıktan okursun kuzumm:1hug:
hoş bulduk nasılsın nasıl gidio şafak saymak
iyiym canım sen nasılsın güzzel gidiyo canım şafak 359turkbayragi
bugün çok az konuştuk saten aramızda bozuk ne bilim yaa bazen hiç aramasın sormasın istiorumevet canımm konustuk bugun yarım saatopuyorumnanaktan sen naptın konusablıonuzmu
evet paylaşımlar çok güzelyerimseniben şafak 67kaydirigubbakcemile5 senin şafak kaç askerlik neresi??
yerim senii bebeimm şaka yapıom kıss bende 22 ne var:sm_cool:
olmadı sende ben gibi açıktan okursun kuzumm:1hug:
oda oyle dıyoo balım ama bakalımm nolcaksengözlerimebaksanab
bugün çok az konuştuk saten aramızda bozuk ne bilim yaa bazen hiç aramasın sormasın istiorum
olurmu öylee şey canım ya sımdı aranız kotu dıye oyle dıyosundur.aramadıklarında nasıl delıye donuyoruzz merak edıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?