Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bana öyle aşırı kıskançlık yapcak ümüğünü sıkarım valla kaydirigubbakcemile3
aşk sevgilisini kafese sokmak değildir canım aksine serbest bırakmaktır tabiki fazlası değil ama herşey dozunda olmalı yaa a.s

bakıyorum arkadaşlara kız dışarı çıktı arkadaşıyla oturuyo diye sevgilisi orda diken üstünde yavv ne var anlamıyorum kii napıyo bu kız kii lülülülülülü

KENDİ AŞKIM İÇİN DİORUMMM UYUSLUK PARAYLAMI klava:klava:klava:klava:

sevdacım ve melikecimmm hoşgeldiniz kızlarrr....opuyorumnanaktan

hoşbuldukk kız yeni mi gördün sen benii kafamçokkarıştı

ODA İSTİOSA TAKIN GİTSİN :d

kız askere gitmeden taa aylar önce böyle bi konu geçmişti ama askerden gelincek dediii yaa aileler şimdi uygun görmez dedi yaşlarda küçük olunca haklı da öyle rahat rahat takamazdık kii
gelince inş. :Saruboceq::asigim:

canım yaaa evet yüzük ister herkes ama önemli olan yüzük takmak deil be hayatım yüzük yokkende yüzük varmış gibi olabilmek....oda olucak bi gün inşallah...opuyorumnanaktan

inşallah tatlımm çok istiyorum baktıkça böyle içim bi hoş olsun
ne güzel bi duygu yaa aşkta bi adım daha ilerlemek gibii
özledim aşkımı ben çok :asigim:

EEEEEEEEE ÜMMÜŞÜMMMMM ERGEN KIZ EVLENCEK NEREYE ÇEKÇEK BAŞKA DEMİ AMA :daklinialirimsmileaklinialirimsmile
evet evet ayyyynen öle heleki nişalanın düğün yakın olsun o zaman dahada fenaaa o zaman nişanlınızla oturup konuşcaksınız bu konuları düğün öncesi o zaman ne halt etceksiniz bakalımm...:roflol:
anammm gunah kecısı ben oldumaaa :jeyyar:
yoh yavrum yaaaa bakma oda öle hele bennnnn çok fene oldum sorma...:1rolleyes:

hoşbuldukk kız yeni mi gördün sen benii kafamçokkarıştı

yok aşkım yeni görmedimde bi türlü diemedim hoşgeldin die...:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…