- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #28.181
hahah ben ordan öpüyosam o gitsin başka yerini öpsün...:roflol:
TÖBE TÖBEEEEEEE KIS SEN BÖLE KONUŞUON BAK KESİN FUNDA BAŞKA YANLARA ÇEKİCEK AAAAAAAAAA ÇOK AYIP YAV aklinialirimsmile
bana öyle aşırı kıskançlık yapcak ümüğünü sıkarım valla kaydirigubbakcemile3
aşk sevgilisini kafese sokmak değildir canım aksine serbest bırakmaktır tabiki fazlası değil ama herşey dozunda olmalı yaa a.s
bakıyorum arkadaşlara kız dışarı çıktı arkadaşıyla oturuyo diye sevgilisi orda diken üstünde yavv ne var anlamıyorum kii napıyo bu kız kii lülülülülülü
TÖBE TÖBEEEEEEE KIS SEN BÖLE KONUŞUON BAK KESİN FUNDA BAŞKA YANLARA ÇEKİCEK AAAAAAAAAA ÇOK AYIP YAV aklinialirimsmile
KENDİ AŞKIM İÇİN DİORUMMM UYUSLUK PARAYLAMIklava: klava: klava: klava:
funda zaten bu aralar herşeyi yanlışa yoruyo şuraya bak şunu şuraya koy desen o başka bişi anlıcak...:roflol::roflol::roflol:
funda zaten bu aralar herşeyi yanlışa yoruyo şuraya bak şunu şuraya koy desen o başka bişi anlıcak...:roflol::roflol::roflol:
kız duygu niye bağırıp duruyon ,neye sinirlendin?
sevdacım ve melikecimmm hoşgeldiniz kızlarrr....opuyorumnanaktan
ODA İSTİOSA TAKIN GİTSİN :d
canım yaaa evet yüzük ister herkes ama önemli olan yüzük takmak deil be hayatım yüzük yokkende yüzük varmış gibi olabilmek....oda olucak bi gün inşallah...opuyorumnanaktan
YA BENİM Bİ SEVGULÜM VAR KENDİSİ ASIRI KISKANÇ HERİFİMDİRDE ONA BÖĞÜRÜODUM :d
Kız niye korkuyonuz sevdiğiniz adam sonuçta:)
yaw çook eskiler ne yaptı acaba ya yazık vallahi ilk kez o gece gör adamı,anaaam
KENDİ AŞKIM İÇİN DİORUMMM UYUSLUK PARAYLAMIklava: klava: klava: klava:
ahanda bak evlı barklı kadınn
kokulacak bırsye varmı ??
( sen varsada yok de yoksa duygu basımıza kalcak ) :roflol:
delikafadulden
len freddymi bu elm sokağına mı gidiyon ne korkacan:)
ay canım bana mı sinirlendin yoksa bilmiyorumkismile
evet evet ayyyynen öle heleki nişalanın düğün yakın olsun o zaman dahada fenaaa o zaman nişanlınızla oturup konuşcaksınız bu konuları düğün öncesi o zaman ne halt etceksiniz bakalımm...:roflol:EEEEEEEEE ÜMMÜŞÜMMMMM ERGEN KIZ EVLENCEK NEREYE ÇEKÇEK BAŞKA DEMİ AMA :daklinialirimsmileaklinialirimsmile
yoh yavrum yaaaa bakma oda öle hele bennnnn çok fene oldum sorma...:1rolleyes:anammm gunah kecısı ben oldumaaa :jeyyar:
hoşbuldukk kız yeni mi gördün sen benii kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?